Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Aleksoto ir aplink jį MAMŲ NAMAI

QUOTE(Esha @ 2011 04 06, 13:20)
Kaip juokingai jus cia del tos Boruzeles biggrin.gif
As si darzeli pati lankiau, todel savo vaiko ten nevesiu...  verysad.gif Zinoma praejo jau daug laiko ir daug kas tikiu, kad pasikeite.
Bet kaip bebutu, prisimindama savo pacios vaikystes isgyvenimus tame darzelyje, iekojau kuo geresnipo savo vaikui. Tebunie jis bus visai nepakeliui it toliau nuo namu. Bet bent jau rami busiu ten vaikuti palikdama.

Cia tik mano nuomone smile.gif

O tai kuri jus lanket? Bitininku gatvej ar Antanavos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2011 04 06, 13:25)
O tai kuri jus lanket? Bitininku gatvej ar Antanavos?  biggrin.gif

biggrin.gif Bitininku as lankiau smile.gif
Is ten pamenu tik nuostaia muzikos mokytoja ir viena aukletoja, kuri mane mylejo smile.gif Viso kito prisiminti nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barboryteee @ 2011 04 06, 10:54)
tai dabar jau as nieko nesuprantu, kai pradejom lankyt sake boruzele, ir visada ant gyditojos pazymos visur rasom boruzele.kada prie progos aukletojos paklausiu, man jau paciai l idomu pasidare. g.gif

lotuliukas.gif Nu gerai jus cia su tais darzeliais lotuliukas.gif Bet svarbu issiaiskinot. Mano vyresnioji lanko ta Antanavos gatveje. Jis ir vadinasi Aleksoto darzelis. Tik mes ne dainoreliai, o ramtatuliai.

QUOTE(Esha @ 2011 04 06, 12:20)
As si darzeli pati lankiau, todel savo vaiko ten nevesiu...  verysad.gif Zinoma praejo jau daug laiko ir daug kas tikiu, kad pasikeite.
Bet kaip bebutu, prisimindama savo pacios vaikystes isgyvenimus tame darzelyje, iekojau kuo geresnipo savo vaikui. Tebunie jis bus visai nepakeliui it toliau nuo namu. Bet bent jau rami busiu ten vaikuti palikdama.

O su Boruzele tai man panasiai. Mano vyras ten lanke ir uosve truputi ten dirbusi. Vyras tai nebuvo toks kategoriskas, bet uosve grieztai uzdraude i ta puse ziureti. Boruzele mums uz keliu namu, o mes vezame kas ryta vaikus i Antanavos gatve... Nu bet ten aukletojos visai neblogos. Direktore tik mane nervina. As su ja nesusisneku: rekia ant manes, lyg as ne suauges zmogus buciau. Mano mazaja is darzelio jau norejo mesti, nes pasirode, kad ji alergiska pieno produktams. teisiskai del to ismesti negali, tai reke reke reke... stupid.gif
Zodziu, manau, kad visuose darzeliuose visko buna.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 04 06, 13:20)

nuo to laiko daug vandens prabėgo
jau turbūt visas kolektyvas darbuotojų pasikeitęs, pradedant auklėtojomis, baigiant direktore
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2011 04 06, 13:46)
lotuliukas.gif Nu gerai jus cia su tais darzeliais  lotuliukas.gif Bet svarbu issiaiskinot. Mano vyresnioji lanko ta Antanavos gatveje. Jis ir vadinasi Aleksoto darzelis. Tik mes ne dainoreliai, o ramtatuliai.
O su Boruzele tai man panasiai. Mano vyras ten lanke ir uosve truputi ten dirbusi. Vyras tai nebuvo toks kategoriskas, bet uosve grieztai uzdraude i ta puse ziureti. Boruzele mums uz keliu namu, o mes vezame kas ryta vaikus i Antanavos gatve... Nu bet ten aukletojos visai neblogos. Direktore tik mane nervina. As su ja nesusisneku: rekia ant manes, lyg as ne suauges zmogus buciau. Mano mazaja is darzelio jau norejo mesti, nes pasirode, kad ji alergiska pieno produktams. teisiskai del to ismesti negali, tai reke reke reke... stupid.gif
Zodziu, manau, kad visuose darzeliuose visko buna.

O siaip tai zinok tu turetum pazyma pildyt jei tavo mazoji alergisa pienui ir jai turetu neduot pieno produktu, tokia nuostata yra visuose darzeliuose wink.gif
Ar jau dirbi? Gal kada kavos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2011 04 12, 14:32)
O siaip tai zinok tu turetum pazyma pildyt jei tavo mazoji alergisa pienui ir jai turetu neduot pieno produktu, tokia nuostata yra visuose darzeliuose wink.gif
Ar jau dirbi? Gal kada kavos? smile.gif

OOOO! Sveika! Kaip seniai tave cia maciau. O kavos mielai! As vis dar nedirbu schmoll.gif Ieskausi darbo Kaune, nes i Vilniu vazineti nebenoriu. Tai galim kada ir pas mane kavutes pagurksnoti.
Atsakyti
pasirodo tas darzelis tikrai ne Boruzele blush2.gif , kaskas is pat pradziu turbut mane suklaidino ir as buvau visiskai tikra, kad jis taip ir vadinasi blush2.gif .Bet idomiausia, kad gyditojos pazymose visada rasydavau Boruzele ir nieks man nieko nesake g.gif .Va taip, jei del ko nesi tikra "supermamos" viska isaiskins biggrin.gif (nors as buvau visiskai tikra, galejau ranka duot nukirst lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(barboryteee @ 2011 04 19, 18:53)
pasirodo tas darzelis tikrai ne Boruzele blush2.gif , kaskas is pat pradziu turbut mane suklaidino ir as buvau visiskai tikra, kad jis taip ir vadinasi  blush2.gif .Bet idomiausia, kad gyditojos pazymose visada rasydavau Boruzele ir nieks man nieko nesake g.gif .Va taip, jei del ko nesi tikra "supermamos" viska isaiskins  biggrin.gif (nors as buvau visiskai tikra, galejau ranka duot nukirst  lotuliukas.gif )

gal niekas nesikabindavo, dėl to, kad gydytojų raštas nesuskaitomas hihihi.gif
Atsakyti
sveikos mamos is aleksoto 4u.gif reik jusu pagalbos blush2.gif gal galit painformuoti kokios aleksote yra poliklinikos, poliklinikeles (BPG domina), kad nereiktu vaziuot uz tilto 4u.gif viena zinau: sveiga, veiveriu 134, o be jos yra kokiu seimos centriuku?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1000inis @ 2011 05 16, 23:12)
sveikos mamos is aleksoto 4u.gif reik jusu pagalbos blush2.gif gal galit painformuoti kokios aleksote yra poliklinikos, poliklinikeles (BPG domina), kad nereiktu vaziuot uz tilto 4u.gif viena zinau: sveiga, veiveriu 134, o be jos yra kokiu seimos centriuku?
aciu 4u.gif

aleksoto poliklinika veiverių 45
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2011 05 17, 16:51)
aleksoto poliklinika veiverių 45

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Jungiuosi ir as prie Jusu ... esu is Ivanausko gatves. Nelabai ka dar cia pazistu, tad ieskau kompanijos diena su mazyliu pasivazineti ir siaip kavutes isgerti 4u.gif
Bei turiu klausimeli - gal kas zinot gera aukle netoliese? smile.gif
Atsakyti