Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Aleksoto ir aplink jį MAMŲ NAMAI

QUOTE(milla22 @ 2011 02 02, 09:28)
Matote, as jau i viena darziuka uzrasiau, nes ten dirbu, bet negarantuota direktore kad po 2 metu pateksim  blush2.gif , tai galvoju dar gal i viena uzrasyti, arciau namu sad.gif, nors jis man nelabai prie sirdies sitas darzelis sad.gif

Tikekites ir gal pateksit 4u.gif
Atsakyti
milla sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, Gal yra Mamyciu gyvenanciu kazkur netoli Vincu g. 20 ?

Noreciau siokios tokios informacijos apie si nama, jeigu aisku butu nieko pries blush2.gif

Dekoju is anksto 4u.gif

Atsakyti
sveikos mamytes, as ir noreciau prie jusu prisijungti, gyvenu aleksote jau apie pora metu, bet neturiu su kuo susibegti kavytes pagert , pagalvojau gal cia ka sutiksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barboryteee @ 2011 04 01, 10:35)
sveikos mamytes, as ir noreciau prie jusu prisijungti, gyvenu aleksote jau apie pora metu, bet neturiu su kuo susibegti kavytes pagert , pagalvojau gal cia ka sutiksiu  smile.gif

tiesa mes gyvenam, Pilviskiu gatvej bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(barboryteee @ 2011 04 01, 11:35)
sveikos mamytes, as ir noreciau prie jusu prisijungti, gyvenu aleksote jau apie pora metu, bet neturiu su kuo susibegti kavytes pagert , pagalvojau gal cia ka sutiksiu  smile.gif

sveika prisijungus prie kolektyvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(barboryteee @ 2011 04 01, 11:55)
tiesa mes gyvenam, Pilviskiu gatvej  bigsmile.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Ziuriu tarp musu dukriuku labai nedidelis skirtumas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2011 04 01, 15:37)
Sveika prisijungus  4u.gif
Ziuriu tarp musu dukriuku labai nedidelis skirtumas  bigsmile.gif

thumbup.gif ir tarp vyresneliu ne toks jau didelis smile.gif ir abi esam laimingos turedamos poreles mirksiukas.gif mes labai norejom mergaites, o kas gims nezinoj smile.gif om (slapstesi ) o kai gime ir suzinojom, kad mergaite buvom beprotiskai laimingi wub.gif speju, kad ir tu norejai dukrytes ? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(barboryteee @ 2011 04 01, 17:51)
thumbup.gif ir tarp vyresneliu ne toks jau didelis smile.gif ir abi esam laimingos turedamos poreles mirksiukas.gif  mes labai norejom mergaites, o kas gims nezinoj smile.gif om (slapstesi ) o kai gime ir suzinojom, kad mergaite buvom beprotiskai laimingi  wub.gif  speju, kad ir tu norejai dukrytes ? thumbup.gif

Kazkaip pradzioj apie antra berniuka galvojau blush2.gif Bet dabar esu ziauriai laiminga turedama dukryte wub.gif Nemoku nusakyt, kazkoks kitoks jausmas, nei gimus berniukui smile.gif
Atsakyti
pritariu jausmas nenusakomas wub.gif kaip mazoji miega ?mano diena tik po kelias minutes nusnaudzia , siandien pirma kart ragavom darzovienes thumbup.gif . o sunus eina i darzeli?
Atsakyti
QUOTE(barboryteee @ 2011 04 01, 19:55)
pritariu jausmas nenusakomas wub.gif kaip mazoji miega ?mano diena tik po kelias minutes nusnaudzia , siandien pirma kart ragavom darzovienes thumbup.gif . o sunus eina i darzeli?

Maze tai pas mane angelas wub.gif Ramumas wub.gif Dienom dabar jau pradejo max po pusvalandi, ilgesnis pietu miegelis, kai lauke buna.
Taip, sunus i darzeli keliauja. O jusiskis?
Kur vezima dazniausiai stumdot?
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2011 04 02, 07:32)
Maze tai pas mane angelas  wub.gif  Ramumas  wub.gif  Dienom dabar jau pradejo max po pusvalandi, ilgesnis pietu miegelis, kai lauke buna.
Taip, sunus i darzeli keliauja. O jusiskis?
Kur vezima dazniausiai stumdot?

maniske jau labai ant ranku nori ir miegot net ir lauke tik po kelias minutes miega, bet siaip palyginus su broliu kokos maziukas buvo tai ji angeliukas bigsmile.gif o brolis eina i darzeli gal i ta pati ?lanko "Boruzele".
mes vezinames kaskur tarp forto ir "IKI"
Atsakyti