Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Aleksoto ir aplink jį MAMŲ NAMAI

QUOTE(Esha @ 2010 12 20, 17:08)
Ne Aleksote ta gatve, todel ir nezinot smile.gif Titnago gatve yra iskart uz Seniavos kapiniu. Tarkim nuo maximos bazes ~3 km.

Na taip,tolokai gaunas,sakykim,nuo musu biggrin.gif Prie Seniavos kapiniu drauge mano gyvena,bet gatves nezinau g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveiki, labai prašau pagalbos.
Sveiki, sausio 15 diena, Kaune, Aleksote, Mirtų gatvėje iš namų be pavadėlio pabėgo ir negrįžo jagdterjerų veislės patinas, 10 mėnėsių, gal kas ką nors žino. Labai liūdim .

http://www.facebook....p;id=1443171215
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif drinks_cheers.gif 4u.gif , noreciau ir as prisijungti prie Jusu.
Lyg tikciau Aleksotuj??? biggrin.gif Gyvenu vadinamoje "Juodelyneje" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

console.gif gal atsiras dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milla22: 30 sausio 2011 - 09:23
QUOTE(milla22 @ 2011 01 30, 10:21)
Sveikos mergaites  4u.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif , noreciau ir as prisijungti prie Jusu.
Lyg tikciau Aleksotuj??? biggrin.gif Gyvenu vadinamoje "Juodelyneje" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

console.gif  gal atsiras dar  4u.gif

Manau,kad tinki bigsmile.gif As prie pat Juodelynes gyvenu,na 10 minuciu smile.gif
Sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2011 01 30, 13:35)
Manau,kad tinki  bigsmile.gif  As prie pat Juodelynes gyvenu,na 10 minuciu smile.gif
Sveika prisijungus  4u.gif

Sveikut , o kurioj vietoj tiu gyveni ? 4u.gif
Bet cia ziuriu forumas kotais liudi g.gif , o jus meet'us rengiat kokius ar ka ?? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2011 01 30, 16:36)
Sveikut , o kurioj vietoj tiu gyveni ?  4u.gif
Bet cia ziuriu forumas kotais liudi  g.gif , o jus meet'us rengiat kokius ar ka ??  rolleyes.gif

As Tirkiliskiu gatveje,jei tokia zinai.Cia priesais Tirkiliskiu darzeli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2011 01 30, 18:23)
As Tirkiliskiu gatveje,jei tokia zinai.Cia priesais Tirkiliskiu darzeli smile.gif

Zinau zinau, na tikrai netoli, o vaikiukas Tirkiliskiu darzeli lanko ? kaip jam sekasi jei lanko /? Kaip pateko ten ??? na ta prasme kiek reikejo laukti eiles ?
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2011 01 30, 20:11)
Zinau zinau, na tikrai netoli, o vaikiukas Tirkiliskiu darzeli lanko ? kaip jam sekasi jei lanko /?  Kaip pateko ten ??? na ta prasme kiek reikejo laukti eiles ?

Nelanko.Dar maziukas,lai tupi po sparnu dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2011 01 30, 22:07)
Nelanko.Dar maziukas,lai tupi po sparnu dar smile.gif

mmm, o as galvoju gal jau uzrasyti savo panelyte, kiek girdejau kisiukus megsta dirike
Na joa, o man tai kai jau sueis 2 metukai teks keliauti i darba tai nezinau ar eile ateis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milla22 @ 2011 01 30, 21:21)
mmm, o as galvoju gal jau uzrasyti savo panelyte, kiek girdejau kisiukus megsta dirike
Na joa, o man tai kai jau sueis 2 metukai teks keliauti i darba tai nezinau ar eile ateis  doh.gif

Na as i eile uzrasiau tada,kai pagimdziau,bet va atejo laikas eiti,(buvau uzrasius nuo 2 metuku) ir nepateko.Liko 21 sarase,tai ir nesigrudau,kad priimtu biggrin.gif Manau,jei norite,kad patektu,tai tikrai kuo anksciau reik uzrasyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2011 01 30, 22:59)
Na as i eile uzrasiau tada,kai pagimdziau,bet va atejo laikas eiti,(buvau uzrasius nuo 2 metuku) ir nepateko.Liko 21 sarase,tai ir nesigrudau,kad priimtu  biggrin.gif  Manau,jei norite,kad patektu,tai tikrai kuo anksciau reik uzrasyti  4u.gif

Matote, as jau i viena darziuka uzrasiau, nes ten dirbu, bet negarantuota direktore kad po 2 metu pateksim blush2.gif , tai galvoju dar gal i viena uzrasyti, arciau namu sad.gif, nors jis man nelabai prie sirdies sitas darzelis sad.gif
Atsakyti