Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Aleksoto ir aplink jį MAMŲ NAMAI

QUOTE(liuoga @ 2010 10 01, 10:43)
Jei uzmatysi darze koki pranesima, brukstelk cia, nes kol kas sergam ir sedim namie...

sveikit 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ir as buvau nugaravus doh.gif tai vaikai sirgo tai operavom tai vel visokiu nelaimiu ir reikalu. Dabar kapstomes po ligu.. tik va... suzinojau kad mano maze kitais metais nepatenka i darzeli nors broliukas jau lanko. lankom Noreikiskese. Dabar net nezinau koki rinktis ir kur yra tikimybe papulti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2010 10 27, 16:39)
Sveikutes, ir as buvau nugaravus  doh.gif  tai vaikai sirgo tai operavom tai vel visokiu nelaimiu ir reikalu. Dabar kapstomes po ligu.. tik va... suzinojau kad mano maze kitais metais nepatenka i darzeli nors broliukas jau lanko. lankom Noreikiskese. Dabar net nezinau koki rinktis ir kur yra tikimybe papulti. 4u.gif

Sveikute bandyk i Aleksoto darzeli cia prie turgaus.ten yra ir lopseliu grupe. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2010 10 27, 16:39)
kitais metais nepatenka i darzeli

Maniskis irgi nepateko doh.gif Mastau dabar ar cia auklyte ieskotis,ar gal koki vaikiuka pasiimti priziureti kartu su savo padauza biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif jieskau kompanijos sportuoti su vaikuciais ar kas nors noretu prisijungti? mano mazajai 1m 2men bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Dar noreciau rasti mamyte kuri kartais galetu priziureti mano mazyle,kelioms valandoms ar pan. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Matau vangiai si tema juda smile.gif Bet visgi nusprendziau pasisveikinti. Nezinau kokia coam rajonui save priskirti, bet artimiausias yra Aleksotas, todel ir uzejau cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 19, 22:06)
Sveikos smile.gif
Matau vangiai si tema juda smile.gif Bet visgi nusprendziau pasisveikinti. Nezinau kokia coam rajonui save priskirti, bet artimiausias yra Aleksotas, todel ir uzejau cia smile.gif

bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(undinėle @ 2010 12 06, 17:24)
Dar noreciau rasti mamyte kuri kartais galetu priziureti mano mazyle,kelioms valandoms ar pan. 4u.gif

As galeciau paziureti pora valandu 4u.gif Vistiek tupim namie su mazyliu.Jei ka,rasykit AZ 4u.gif

QUOTE(Esha @ 2010 12 19, 23:06)
Sveikos smile.gif

Kodel nezinai,kuriam rajonui ? Kurioj vietoj gyvenate ?
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2010 12 20, 13:53)
Kodel nezinai,kuriam rajonui ? Kurioj vietoj gyvenate ?

Gyvenu Titnago gatveje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 20, 15:33)
Gyvenu Titnago gatveje smile.gif

Nors visa gyvenime gyvenu Aleksote,bet gatviu tikrai ne daug zinau doh.gif Kur cia tiksliau yr ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(asertyt @ 2010 12 20, 15:37)
Nors visa gyvenime gyvenu Aleksote,bet gatviu tikrai ne daug zinau  doh.gif  Kur cia tiksliau yr ?  g.gif

Ne Aleksote ta gatve, todel ir nezinot smile.gif Titnago gatve yra iskart uz Seniavos kapiniu. Tarkim nuo maximos bazes ~3 km.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 12 20, 16:08)
Ne Aleksote ta gatve, todel ir nezinot smile.gif Titnago gatve yra iskart uz Seniavos kapiniu. Tarkim nuo maximos bazes ~3 km.

As irgi netoli Seniavos kapiniu, Pabrezos g., tai irgi ne Aleksotas skaitosi biggrin.gif
Atsakyti