Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Aleksoto ir aplink jį MAMŲ NAMAI

QUOTE(undinėle @ 2010 09 01, 20:24)
Sveikos mamytes  4u.gif  Norim draugauti  drinks_cheers.gif  ar yra norinciu bendrauti? 4u.gif

Sveiki, sveiki 4u.gif Is kurios vietos esate?
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2010 09 02, 08:05)
Sveiki, sveiki  4u.gif  Is kurios vietos esate?

mes netoli aleksoto ax.gif
Atsakyti
as taip pat noriu draugauti 4u.gif uz poros savaiteliu atsikraustysime i aleksota gyventi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveika, prašom į kompaniją
kuo daugiau - tuo geriau
į kurią aleksoto vietą keliatės
Atsakyti
i antanavos gatve netoli turgaus visai 4u.gif ax.gif aleksote nieko nepazystu... tikiuosi padesite man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VSsirduze @ 2010 09 23, 10:34)
i antanavos gatve netoli turgaus visai 4u.gif  ax.gif  aleksote nieko nepazystu... tikiuosi padesite man 4u.gif

Laba 4u.gif

Pavasari kur botanikos sode bus galima susitikt vezimelius pastumdyt mirksiukas.gif
Atsakyti
o tikrai matau ne as viena nestuke cia biggrin.gif 4u.gif smagu kaip bigsmile.gif noriu paklausti visu i kokia poliklinika geriau uzsirasyti, na gal galite rekomenduoti gera ginekologe bei vaiku gydytoja, nes mes atsikraustome is kedainiu, tai db reikia susirasti pas ka man lankytis nestuke.gif metu ir leliukui noriu geros daktares mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VSsirduze: 27 rugsėjo 2010 - 09:54
Su abiem vaikais prisiregistrave i Kauno centro poliklinika, ten mums thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Ieškau vienos Saulutės mamytės, žinau,kad iš Kauno, bet nežinau tiksliai kur, netgi vardo, tik tiek,kad labai veikli mamytė, tai sužinojau iš prof.M.Endzinienės, labai tikiuosi pagalbos surandant.
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif

Plumeria, gal yra ziniu kada darzelyje rudenelio svente?
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2010 10 01, 09:44)
Laba  mirksiukas.gif

Plumeria, gal yra ziniu kada darzelyje rudenelio svente?

schmoll.gif
jau apie tai pati pamąstau, kad reikia eiti kaštonų rinkti į botanikos sodą
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2010 10 01, 10:07)
schmoll.gif
jau apie tai pati pamąstau, kad reikia eiti kaštonų rinkti į botanikos sodą

Jei uzmatysi darze koki pranesima, brukstelk cia, nes kol kas sergam ir sedim namie...
Atsakyti