Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Aleksoto ir aplink jį MAMŲ NAMAI

pas mus tai ne tik viskas bum bet ir pati dama bum... kol vyras kelionj buvo tai ir stalciu po virykle sulauze ir grindis subraize nepaslepemai lotuliukas.gif sako- ka jus cia daret lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
is vienos puses juk vaiku nepakeisi, jiems viskas idomu.Nori eiti, tyrineti viska aplinkui. o is kitos puses manau, kad ir kaip kartais pavargstama nuo pastovaus tvarkymosi ir bankroto, reikia dziaugtis kad jie sveiki, energingi. o as labai laukiu kada mana mazoji prades sedet, ropinet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2010 01 22, 11:58)
pas mus tai ne tik viskas bum bet ir pati dama bum... kol vyras kelionj buvo tai ir stalciu po virykle sulauze ir grindis subraize nepaslepemai  lotuliukas.gif  sako- ka jus cia daret  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

joooo, stalčiai ir pas mus ne kartą nukentėję yra... bet bala nematė tų stalčių, kai mano akyse vos komodos ant savęs neužsivertė....

QUOTE(myleaa @ 2010 01 22, 12:44)
is vienos puses juk vaiku nepakeisi, jiems viskas idomu.Nori eiti, tyrineti viska aplinkui. o is kitos puses manau, kad ir kaip kartais pavargstama nuo pastovaus tvarkymosi ir bankroto, reikia dziaugtis kad jie sveiki, energingi. o as labai laukiu kada mana mazoji prades sedet, ropinet  rolleyes.gif

jo, svarbiausia kad sveiki 4u.gif

Maniškė nuo pirmadienio šiek tiek sirguliuoja, ta aš namie sėdžiu, va ir SM daugiau laiko aplankyti, kai ji pietų miega ax.gif

Beje, Viktte, stiprybės tau 4u.gif sakoma, gariau jau vagis, nei ugnis, nes tas bent sienas palieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivea: 22 sausio 2010 - 15:19
Sveikutes,

ziuriu temele truputi atsigauna bigsmile.gif
Viktte eina sau kaip buna... Labai viskas sudege ten pas jus? o kaip anytos butas?
Mano Meta tai issisukusi i ligu verpeta nerealiai sad.gif
Atsakyti
Sveikutes!
QUOTE(GintareM @ 2010 01 28, 14:08)
Viktte eina sau kaip buna... Labai viskas sudege ten pas jus? o kaip anytos butas?
Mano Meta tai issisukusi i ligu verpeta nerealiai sad.gif

nu jo, buna pasirodo visko doh.gif Siaip sudege visa virtuve, o kambariuose viskas apruko ir daug kas nebenaudojama. Kai kas del to, kad smirdi, kaikasdelto,kad suodziai nenusivalo, o kai kas delto, kad del likusiu degimo produktu kenksminga sveikatai (vaiku drabuziai ir vaiku ciuziniai).
O del anytos buto, tai mes ten niekaip nesutelpam. Labai mazi tie butai.

Mano Emilija irgi serga jau trecia liga is eiles. Jau tiek nusilpusi, kad net siandien herpesas ant lupos iskilo. Niekad negirdejau, kad tokiem maziem vaikams herpesas atsiranda g.gif O kuo serga tavo Meta? Maniske tai jau antru zarnyno virusu is eiles verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2010 01 28, 22:06)
Mano Emilija irgi serga jau trecia liga is eiles. Jau tiek nusilpusi, kad net siandien herpesas ant lupos iskilo. Niekad negirdejau, kad tokiem maziem vaikams herpesas atsiranda g.gif O kuo serga tavo Meta? Maniske tai jau antru zarnyno virusu is eiles verysad.gif

Pradejo nuo akiu viruso, paskui noro virusas, o dabar prasidejo nuo gerkles ir viskas leidziasi zemyn, bronchitas... Cia viskas per 2 savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2010 01 28, 23:06)

herpesas, kaip dažniausiai sakoma užkrečiamas, jis keliauja nervinėmis galūnėmis, ir apsistoja nerviniuose mazguose ir ten lieka visam gyvenimui.
šis virusas priklauso tai virusų grupei, kuri sukelia vėjaraupius.

nors kiti medikai terigia, kad tokį virusą turi arba jo neturi, tai yra juo niekada nei užsikrėsi ir jis niekada nepasireikš į paviršių, t.y. gleivines

na galėčiau čia plėsti ir plėstis, bet...

tik galiu lietuviškai pasidžiaugti, kad tokio "džiaugsmo" turbūt neturiu ir niekdada jis nebuvo man išlindęs
Atsakyti
QUOTE(GintareM @ 2010 01 29, 14:09)
Pradejo nuo akiu viruso, paskui noro virusas, o dabar prasidejo nuo gerkles ir viskas leidziasi zemyn, bronchitas... Cia viskas per 2 savaites  doh.gif

Tai zinok, tempai tie patys kaip ir mano merginos schmoll.gif Mes pirmiausiai susirgome roto virusu ir pragulejom abi 5 dienas nieko nevalgydamos ir beveik negerdamos, tada kosulys, nosis, o galiausiai noro virusas. Virusu metas.
Tai sveikatytes jums 4u.gif

QUOTE(Plumeria @ 2010 01 29, 21:40)
herpesas, kaip dažniausiai sakoma užkrečiamas, jis keliauja nervinėmis galūnėmis, ir apsistoja nerviniuose mazguose ir ten lieka visam gyvenimui.
šis virusas priklauso tai virusų grupei, kuri sukelia vėjaraupius.

nors kiti medikai terigia, kad tokį virusą turi arba jo neturi, tai yra juo niekada nei užsikrėsi ir jis niekada nepasireikš į paviršių, t.y. gleivines

na galėčiau čia plėsti ir plėstis, bet...

tik galiu lietuviškai pasidžiaugti, kad tokio "džiaugsmo" turbūt neturiu ir niekdada jis nebuvo man išlindęs

Nu va, o pas mane jis yra ir visada labiau pasinervinus ar pervargus islenda. Bet jau taip vaikus nuo to saugojau ir va....

O as dar galiu pasidziaugti, kad pas mus namie jau remontai prasidejo thumbup.gif Vakar buvome ieskoti nauju tapetu, nauju grindu. jau atsiranda dziaugsmo gaideliu, kad reikalai i prieki juda thumbup.gif Svarbu, kad dar kuri laika nesaltu ir darbininkai dirbti galetu.
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2010 01 31, 17:19)
O as dar galiu pasidziaugti, kad pas mus namie jau remontai prasidejo thumbup.gif  Vakar buvome ieskoti nauju tapetu, nauju grindu. jau atsiranda dziaugsmo gaideliu, kad reikalai i prieki juda  thumbup.gif  Svarbu, kad dar kuri laika nesaltu ir darbininkai dirbti galetu.

nu va priverstiniu budu truputi atsinaujinsit!
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Maloniai nustebau isvydusi savo nick'a pirmame puslapyje, nes jau 100 metu nebuvau uzsukusi smile.gif Gal jau nei viena manes ir nebeprisimenat g.gif As keleta is Jusu prisimenu, kitu ne, bet tikiuosi susipazinsim smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2010 03 12, 19:49)
Sveikos gyvos 4u.gif

Maloniai nustebau isvydusi savo nick'a pirmame puslapyje, nes jau 100 metu nebuvau uzsukusi  smile.gif  Gal jau nei viena manes ir nebeprisimenat  g.gif  As keleta is Jusu prisimenu, kitu ne, bet tikiuosi susipazinsim  smile.gif  4u.gif

Kad cia labai istustejus tema doh.gif Daug kas jau simta metu cia nesilanko, o gaila... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2010 03 12, 19:49)
Sveikos gyvos 4u.gif

Maloniai nustebau isvydusi savo nick'a pirmame puslapyje, nes jau 100 metu nebuvau uzsukusi  smile.gif  Gal jau nei viena manes ir nebeprisimenat  g.gif  As keleta is Jusu prisimenu, kitu ne, bet tikiuosi susipazinsim  smile.gif  4u.gif

tikiuos ir aš kada susimatyti ir pasilabinti
jei neklystu, gal ir net zuikiuose mirksiukas.gif
Atsakyti