Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo Aleksoto ir aplink jį MAMŲ NAMAI

QUOTE(imdeco @ 2009 09 19, 09:24)
Pritariu, nėr čia ko vaikščiot pas anūkiukus sergant  doh.gif  SVEIKATYTĖS O mum kaip tyčia prasidėjo darželis prasidėjo ligos  doh.gif  tik 4 dienas sugebėjo nueit. Visi vaikai ramiai žaidžia lauke o maniškis pastoviam bėgime. Kaip jis gali nesusirgti?  doh.gif  visas šlapias. Vakar 38,5 buvo. kosti, sloguoja. Mažoji taip pat tik tokios tempos neturi.  Bandysim kapstytis. Skauda širdelę žiūrint į sergantį vaikiuką  verysad.gif  SVEIKATYTĖS visiem sergantiems. sakau reik vitaminais apsiginkluot. Kokius jūs geriat ir jūsų vaikiukai  g.gif  pasidalinkit patirtim.  4u.gif

Tai jauciu pradzioje visi vaikai turi pereiti ligu rata ir tik tada pradeda normaliai eiti i darzeli. Sveikatytes ir jums 4u.gif O is vitaminu tai mes geriame Cevikap. Bet ten paprastas vitaminas C. Tai net ir nezinau, ar labai jau cia veiksminga.

QUOTE(imdeco @ 2009 09 21, 19:27)
Iš pirmo sakinio net nesupratau kame šaknys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  galvojau nauja kaimynka beldžias  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha, as irgi pasimeciau lotuliukas.gif Labai linksmai nuteikia thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mano panele irgi darzelyje jau stiproka slogyte prasirgo, bet vistiek vedem darzelis, nes neaisku buvo ar alergine slogyte ar virusine, bet jau lyg issveiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynes 4u.gif Prapuole visos mirtinai. Kaip gyvenat? Kaip maziukaiauga? Kaip darzelinukai?
Mes tai pradejome eiti i darzeli ax.gif Kalbejau kalbejau, kad neprieme, o vyras nuejo pas direktore ir normaliai ten viskas. Nei kysio reikejo, nei maldaut reikejo. Tik va, labai norejau kad vaikas eitu i teatro grupe, o mums primygtinai isiule folkloro. Tai dabar nezinau, ar cia mano neissipilde lukesciai mane kankina, ar intuicija snibzda, kad aukletojos galetu buti ir geresnes. Vakar grizo mergina namo su visiskai issutusiu uzpakaliu, nes aukletojos nenusluoste normaliai. Tai buvo dudu koncertas visa vakara ir dar ryte vis muistesi atsisedusi. Nu negi sunku vaikui uzpakaliuka nusluostyti? Kelia itarima man tos aukletojos. dar pries pradedami eiti i darzeli, pasirodo buvome uzkalbine ta pacia grupele su tom paciom aukletojom botanikos sode. Ten visas darzelis buvo. Visos grupes buvo "normalios" - vaikai laksto, zaidzia, rekauja. O tie, kuriuos uzkalbinau - eina vorele po du ir tyli. Nu nesveikai man tokie vaikai atrodo g.gif Gal kurios nors is jusu vaikas lanko Aleksoto darzeli? Gal galetumet paguosti mane? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2009 10 23, 15:08)
Gal kurios nors is jusu vaikas lanko Aleksoto darzeli? Gal galetumet paguosti mane? blush2.gif

console.gif
mes tai į Boružėlę žygiuojam ir skundų neturim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2009 10 23, 15:08)
Vakar grizo mergina namo su visiskai issutusiu uzpakaliu, nes aukletojos nenusluoste normaliai. Tai buvo dudu koncertas visa vakara ir dar ryte vis muistesi atsisedusi. Nu negi sunku vaikui uzpakaliuka nusluostyti? Kelia itarima man tos aukletojos.

Žinok čia matyt daug kur taip. Maniškė irgi sako"O man auklėtoja nešluosto užpakaliuko"... Tai aš dar sakiau užklausiu jų, nes tuoletinį popierių tai nešėm, jei reiks ir dar atnešiu, tik tegu vaikui nušluosto, o tai kartais irgi parausta. Jau vėl nusipirkau pudrytės, nors kuris laikas nereikėjo jos naudoti...
O šiaip augam gerai 4u.gif jau didelė maniškė, mandra lotuliukas.gif

Plumerija, man atrodo, kad aš tave pora kartų mačiau blush2.gif viena prie KAuno piliets prie tų čiuožynių, o kitą maximoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 10 23, 15:15)
console.gif
mes tai į Boružėlę žygiuojam ir skundų neturim ax.gif

Mane guodzia tai, kad mes esame uzrasyti i Boruzele nuo kitu metu. Tada jau abi eitu i ta pati. Sakiau, jei Emilija pritaps sitame darzelyje, tai liks.Bet jeigu nelabai pritaps, tai eisime i Boruzele.

QUOTE(Nivea @ 2009 10 23, 16:25)
1.Žinok čia matyt daug kur taip. Maniškė irgi sako"O man auklėtoja nešluosto užpakaliuko"... Tai aš dar sakiau užklausiu jų, nes tuoletinį popierių tai nešėm, jei reiks ir dar atnešiu, tik tegu vaikui nušluosto, o tai kartais irgi parausta. Jau vėl nusipirkau pudrytės, nors kuris laikas nereikėjo jos naudoti...
2.O šiaip augam gerai  4u.gif jau didelė maniškė, mandra  lotuliukas.gif

1. Uzpakalius vaikams valyti, turbut "nelygis". Kai pagalvoji, mokosi moteriskes ikimokyklinio ugdymo, graziu tikslu siekia, o paskui te tau! uzpakali reikia sluostyti doh.gif Cia gal tik mums, mamoms, tai atrodo neatsiejami dalykai.
2. Taviskei jau turbut 4 metukai? kitu vaikai taip greitai auga... Kad mano taip augtu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2009 10 23, 17:25)
Plumerija, man atrodo, kad aš tave pora kartų mačiau  blush2.gif  viena prie KAuno piliets prie tų čiuožynių, o kitą maximoj  ax.gif

nu didžiai tikėtinas dalykas ir senamiestyje prie pilies buvom su ME ir į maximą vaikštom apsipirkti.
tiesa senamiestyje tai tik 1 kartą buvo prie tų čiuožyklų, su drauge ir jos mergaitėm piknyčioką ant dekiuko su maisteliu susirengę buvom.
tik klausimas kyla, tai ko už skverno netempei, jei pažinai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2009 10 23, 21:33)
2. Taviskei jau turbut 4 metukai? kitu vaikai taip greitai auga... Kad mano taip augtu... smile.gif

Mums trys su puse. Bet jooo, vaikai greit auga ir savi ir svetimi 4u.gif

QUOTE(Plumeria @ 2009 10 25, 22:26)
nu didžiai tikėtinas dalykas ir senamiestyje prie pilies buvom su ME ir į maximą vaikštom apsipirkti.
tiesa senamiestyje tai tik 1 kartą buvo prie tų čiuožyklų, su drauge ir jos mergaitėm piknyčioką  ant dekiuko su maisteliu susirengę buvom.
tik klausimas kyla, tai ko už skverno netempei, jei pažinai? g.gif

Dėl to ir nelindau į akį, kad tave su drauge mačiau, ji ten berods su 2 mergaitėm buvo. O maximoj irgi nekoks laikas buvo bandymams prisistatyti tikintis, kad mane prisimeni biggrin.gif , nes su vyru grįžinėjom iš teatro ir užšokom šampano nusipirkt vestuvių metinių proga ax.gif .
Kita kartą, kai užmatysiu, prieisiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2009 11 01, 17:25)
Kita kartą, kai užmatysiu, prieisiu  bigsmile.gif

būtinai už skverno sverk
nes šiaip tai aš veidams ir vardams atminties neturiu. ot bėda doh.gif blush2.gif
o vat telefonų numeriams, o ypač nors kartą rinktiems - tai visam gyvenimui ax.gif
Atsakyti

sveikutės 4u.gif
sveikinimai nuo gipsuotos kojos šlaito hihihi.gif

aš bent savaitę tai tikrai, o kas žino gal iki 3 sav. "atostogauju", nes ant kojos pūpso gipso langetė. ketvirtadienį susilaužiau kojos pirščiuką, tai gi biletenis doh.gif

spyriau vyrui, bet į ragus pataikiau lotuliukas.gif

o jei rimtai tai užkliuvau. žinot pačios, turbūt ne vienai taip buvę, kad užkliūvot mažąjį pirščiuką, tai ir man panašiai tai tik ne mažajį susilaužiau o IV (skaičiuojant nuo nyksčio), t.y. antrą prie mažiuko

sugebėjimai neeiliniai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 11 03, 16:30)
sveikutės  4u.gif
sveikinimai nuo gipsuotos kojos šlaito hihihi.gif

aš bent savaitę tai tikrai, o kas žino gal iki 3 sav. "atostogauju", nes ant kojos pūpso gipso langetė. ketvirtadienį susilaužiau kojos pirščiuką, tai gi biletenis  doh.gif

spyriau vyrui, bet į ragus pataikiau  lotuliukas.gif

o jei rimtai tai užkliuvau. žinot pačios, turbūt ne vienai taip buvę, kad užkliūvot mažąjį pirščiuką, tai ir man panašiai tai tik ne mažajį susilaužiau o IV (skaičiuojant nuo nyksčio), t.y. antrą prie mažiuko

sugebėjimai neeiliniai doh.gif  doh.gif  doh.gif

Nu va... Atrodo toks mazas pirstelis, o tiek problemu del jo. Linkiu pirstui greiciau gyti 4u.gif As tai jau su pavydu isivaizduoju, ka tavo vietoje veikciau blush2.gif Jau taip seniai esu skaiciusi kokia knyga savo malonumui...
Atsakyti
QUOTE(Viktte @ 2009 11 04, 00:44)
Nu va... Atrodo toks mazas pirstelis, o tiek problemu del jo. Linkiu pirstui greiciau gyti 4u.gif As tai jau su pavydu isivaizduoju, ka tavo vietoje veikciau  blush2.gif Jau taip seniai esu skaiciusi kokia knyga savo malonumui...

visą dieną "suvalgo" biseris
o knygų aš nemėgėja
Atsakyti