Čia renkas mamos, gyvenančios Aleksote, aplink jį ir link Garliavos:)
Mūsų čiauškutės_ rikitiki, Ni1, fikusiukas, rencike, Navi, kgintare, Blue, ausand, Zajoncek, aitė, leilam, liuoga, erikanas, Gendre, Dodže, Siguteb, lutute, bitutė, Nerre, Maze69, Astukss, Plumeria, ilmuciukas, belebele, LaVil, Jurapelius, la bamba, Viktte, auklikė, AgneN, ligycius, Metyte, Rowdy, Jolanta_Š, rimuke, Nivea, Amarkize, Ice, inrinke, sardina, amir'a, Inturbo, Elzė..
įdomių pokalbių_toliau dalinkimės savo rūpesčiais, vargais, džiaugsmais_
smagios, turiningos vasaros visoms
Saunuole Rowdy taip iskalbingai tema nauja sukurei
kad musu tokiu daugaiu butu
maniskis prie puodo kazkaip greitai ir visai nesudetingai priprato, jau budamas 1.5 metuku darydavo ant puoduko be problemu, zinoma pasitaikydavo visko, bet per antra savo gyvenimo vasarele, nuo pampersiuku atprato greit
tikiuosi per daug vargo neturesim ir su maziuku, bet lauksim dar kitos vasarele
maniskis prie puodo kazkaip greitai ir visai nesudetingai priprato, jau budamas 1.5 metuku darydavo ant puoduko be problemu, zinoma pasitaikydavo visko, bet per antra savo gyvenimo vasarele, nuo pampersiuku atprato greit
Ir mes prisijungiam
mudu ka tik is lauko, buvom sode pas senelius. labai jau sian tvanki diena
labas rytas:)
kur gi visos?
kur gi visos?
QUOTE(Blue @ 2009 06 11, 11:43)
Saunuole Rowdy taip iskalbingai tema nauja sukurei
Tavo vyresnysis gal su vaikais tam musu kiemeli kartais zaidzia? Labai matytas man atrodo
Pasigirsim ir mes, per mėnesiuką mažylė priaugo 600gr. ir 2cm jau bijojiau kad mane kokiai vaikų tarnybai perduos kad vaiką badu marinu. šiandien 6mėnesiai mažylei
Plumeria, maciau tave einant i geliu baze sesdatieni tik mes jau masinoj sedejom tai nesokau is masinos kalbinti
Mano Meta irgi apsirgo tirsta sloga, sianakt dar ir kosuliukas pasirode, bet tikiuosi cia nuo slogos.
Kaip faina jau savaitgalis i nugara alsuoja
Mano Meta irgi apsirgo tirsta sloga, sianakt dar ir kosuliukas pasirode, bet tikiuosi cia nuo slogos.
QUOTE(kgintare @ 2009 06 12, 15:42)
Plumeria, maciau tave einant i geliu baze sesdatieni tik mes jau masinoj sedejom tai nesokau is masinos kalbinti
kaip maniškis sako, kad tipo per mažai gėlių manuose turiu
galėčiau visus pinigus ant gėlių ir kaklaraiščių išleisti
QUOTE(ilmuciukas @ 2009 06 12, 10:03)
Pasigirsim ir mes, per mėnesiuką mažylė priaugo 600gr. ir 2cm jau bijojiau kad mane kokiai vaikų tarnybai perduos kad vaiką badu marinu. šiandien 6mėnesiai mažylei
Tai sveikinu! Gal jau valgo ir papildomai? As savo mazajai tai jau duodu visokiu darzoviu, nes mane visa jau issiurbe. As kiekviena menesi tik ir laukiu, kad tik maziau priaugtu. Bet jauciu, kad ir si menesi bus apie 1kg priaugusi. Kur nepriaugs, kai ir diena ir nakti kas dvi valandas valgo, o po darzovienes dar butinai pieno iprastine doze susikisa.
O dar nepasakojau, kaip sesiu menesiu proga mazoji pasidovanojo sau torta - susirado kazkur ant zemes seses numesta meduoli ir laiminga ji suvalge Jau kaip buvau issigandusi Bet nieko- nei isbere, nei bloga buvo