Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

QUOTE(Delfiniukė @ 2007 09 20, 16:00)
aš irgi manau,kad iš gilių,bet į ką susmaigstytos,artik gilių kepurėlės priklijuotos prie ko nors g.gif

Gal ir gerai mastot kad iš gilių ir jos suklijuotos smile.gif tik reiktų sugalvot ką panaudot kaip pagrindą ant ko klijuoti tas kepurėles g.gif
Atsakyti
Atsakau dėl vėžliuko biggrin.gif Tai kokoso kevalo pusė, apklijuota (su lipalu, tepėm gausiai) gilių kepurėlėm, bet čia to, kitokio ąžuolo, nežinau, kaip vadinasi, tokie lapai smailiai karpyti. Apačioj paklijuota kartonu, galva - kaštonas plokštesnis, kojytės - gilės.
Atsakyti
nu jau ideju tai pasisotinau thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif , laukiu kada mano mergutis eis i darzely, 4u.gif, kada reikes tokius grozius meistrauti.
avytes tai - wub.gif wub.gif wub.gif
o saunus vezliukas tikrai idomiai padaryta. liuks kaip gyvas atrodo
visos mamos saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pilka @ 2007 09 20, 13:22)
Nu avytės tai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif 
O čia mes prieš du metus su vaikais Rudenėlio šventei darėm  blush2.gif  tik nuotrauka telefonu daryta  ax.gif
user posted image

Vezliukas thumbup.gif
Atsakyti
nu tikrai ideju! thumbup.gif

manau ir as avytes bandysiu siemet padaryti, tik nesugalvoju kaip ten tas akytes pritvirtint, juk jauciu galima jas is plastelino padaryti? o kojytes is degtuku aplipdytu juodu plastelinu..

man va klausimas kyla, o is kastonu ka nors nesugalvotumet??? gal kur ka matet? nes va ko jau yra tai kastonu..butu galima koki nameli is ju pastatyt, pyli ar dar ka, bet kad nesugalvoju kaip juos tvirtinti tarpusavy, slidus jie..

vn zd laukiam dar ideju! blush2.gif saunuoles mamytes smile.gif

O! kilo idejau, padarysiu kalnus is kastonu, lotuliukas.gif o tarp ju avytes ganysis lotuliukas.gif oki, linkiu visoms kurybines sekmes 4u.gif
Atsakyti
g.gif Šiandien darželyje sužinojau, kad ir mums pirmadienį reikia atnešti kažką rudeniško. Atėjau pas jus įdėjų pasisemti biggrin.gif Pavarčius nuorodas kilo įdėja kažką panašaus į vainiką padaryti, kaip tik miške aptikau bruknių laukymę, jų tokios gražios šakutės su uogelėm, bandysiu vainikėlį padaryti. ax.gif
Atsakyti
Man apie tas rudenelio sventes tai visada klausimas iskyla ar mamu cia parodeles ar vaiku? Siaip suprantu vaiku cia svente, tai reikia duoti patiems ka nors sumeistraut. Nors gal kai kur daro mamyciu rudenelio sventes?
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2007 09 21, 19:33)
Man apie tas rudenelio sventes tai visada klausimas iskyla ar mamu cia parodeles ar vaiku? Siaip suprantu vaiku cia svente, tai reikia duoti patiems ka nors sumeistraut. Nors gal  kai kur daro mamyciu rudenelio sventes?

tai kad manishkiui tik 1.5 metu
Atsakyti
QUOTE(Kusiuka @ 2007 09 21, 21:46)
tai kad manishkiui tik 1.5 metu

Nustebtum ka tie vaikiukai moka, tik priemoniu duok ir bus. lotuliukas.gif Aisku padeti jiems reikia, bet nemanau, kad reikia uz juos gaminti.
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2007 09 21, 19:33)
Man apie tas rudenelio sventes tai visada klausimas iskyla ar mamu cia parodeles ar vaiku? Siaip suprantu vaiku cia svente, tai reikia duoti patiems ka nors sumeistraut. Nors gal  kai kur daro mamyciu rudenelio sventes?

Ir man kyla lotuliukas.gif Bet vėžliuką darėm kartu su vaikais biggrin.gif Pati idėja kilo man, o viską rinkom, ir darėm kartu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ir už tai ,kad vaikiukai patys gamintų.O kaip mano vaikinas į darželį ėjo,tai buvo pasakyta,kadangi jie nemoka nieko padaryti,tai prašom nupirkti sausų gėlių puokštes,ar paveiksliukus su sausom gėlėm kur ant sienos kabinasi.Aišku jie paskui darželį puošė iš tų puokščių.Bet buvo tikrai piktą,juk rudenėlio šventė,o ne kokių floristų šventė.Juk tam ir yra auklėtojos ,kad su vaikais užsiimtų ir mokintų įvairių darbelių.
Atsakyti
QUOTE(Kusiuka @ 2007 09 21, 10:30)
bet kad nesugalvoju kaip juos tvirtinti tarpusavy, slidus jie..

principe galima su karštais klijais ax.gif tik didelė terlionė smile.gif
Atsakyti