QUOTE(auksiste @ 2010 10 06, 20:38)
Mamytes , o kaip isivaizduojat ekspozicija is vaisiu ir darzoviu:GRYBAI SLEPKITES GRYBAUTOJAI ATEINA. Jos reiks pirmadieniui
jums reikia padaryti kokia nors puokste ar koki gyvuna?
[quote=naca,2010 10 06, 14:56]
Musu pernykstis nereikalaujantis ypatingu sugebejimu
[quote=AGFA,2010 10 06, 15:43]
...mūsų pernykštis mokykloj užėmęs pirmą vietą...
[/quote]
Bet kaip gerai žiedinis kopūstas darbuose atrodo Reiks nugvelbt idėją
Musu pernykstis nereikalaujantis ypatingu sugebejimu
[quote=AGFA,2010 10 06, 15:43]
...mūsų pernykštis mokykloj užėmęs pirmą vietą...
[/quote]
Bet kaip gerai žiedinis kopūstas darbuose atrodo Reiks nugvelbt idėją
QUOTE(Daivulyte @ 2010 10 06, 20:44)
jums reikia padaryti kokia nors puokste ar koki gyvuna?
tai ir neisivaizduoju ar tai puokste ar gyvunas tiesiog ekspozicija is vaisiu ir darzoviu GRYBAI SLEPKITES GRYBAUTOJAI ATEINA Na ryt kai eisiu pasiimt dukrytes dar paklausiu kas cia toks turi buti
QUOTE(naca @ 2010 10 06, 15:56)
nerealu
gal galit padėt surast ropės lapas kaip atrodo??visam google tik pati ropė,o mums į darželį ropės lapų padaryt karūną
[quote=Ausra757,2010 10 08, 09:47]
gal galit padėt surast ropės lapas kaip atrodo??visam google tik pati ropė,o mums į darželį ropės lapų padaryt karūną
o tai knygutes kaip senis ir visa seimyna rope rauna neturit? as kai uzmigdysiu savo mazule paieskosiu kazkur man atrodo buvo-nufotkinsiu gal kas gausis, jei jau nieko nerasit pades.
o tai knygutes kaip senis ir visa seimyna rope rauna neturit? as kai uzmigdysiu savo mazule paieskosiu kazkur man atrodo buvo-nufotkinsiu gal kas gausis, jei jau nieko nerasit pades.
[quote=auksiste,2010 10 08, 09:02]
[/quote]
ačiū atradau http://www.veidas.lt...3-naudos-klodai
[/quote]
ačiū atradau http://www.veidas.lt...3-naudos-klodai
QUOTE(Ausra757 @ 2010 10 08, 10:19)
tai ,sekmes
Mūsų namų darbelis rudenėlio šventei,
QUOTE(lydekaite @ 2010 10 08, 21:30)
Vai koks grožis! Tokį ir namuose virtuvėje ant stalo smagu turėti! Šaunuolė!