Idėja
Labai grazi rudenine puokste
QUOTE(less candles @ 2010 09 09, 00:07)
ar galima butu pasinaudoti Jusu ideja, labai grazi? ar sakykit sudurinejot cukinija su dantu krapstukais? Aciu jei leisite
QUOTE(georgiana @ 2010 09 14, 12:59)
ar galima butu pasinaudoti Jusu ideja, labai grazi? ar sakykit sudurinejot cukinija su dantu krapstukais? Aciu jei leisite
Ačiū tam ir rodomės, kad idėjų kam kiltų, prašom naudotis o sujungimai su krapštukais, teisingai
Padariau rudenine puokstele vaikui i darzeli,nesu menininke,bet gavosi kazkas
kazin,kodel tokios foto mazytes isideda tik,niekaip negaliu ikelti didesniu:)
Mūsų paukštukas
QUOTE(edvina @ 2010 09 26, 20:49)
Mūsų paukštukas
Koks fainuolis!
Sveikos mergaites,arteja musu darzelio gimtadienis.Kadangi darzelio pavadinimas "Bitute",tai reikia atsinesti padaryta bitute.Man su menais ir fantazija gana sunkoka ,tai gal kuri turit kokiu minciu is ko butu galima padaryti ta bitute, arba kokiu internetiniu puslapiu,kur butu galima pasisemti minciu.
Aciu visoms labai
Aciu visoms labai
QUOTE(rinann @ 2010 09 28, 16:57)
Sveikos mergaites,arteja musu darzelio gimtadienis.Kadangi darzelio pavadinimas "Bitute",tai reikia atsinesti padaryta bitute.Man su menais ir fantazija gana sunkoka ,tai gal kuri turit kokiu minciu is ko butu galima padaryti ta bitute, arba kokiu internetiniu puslapiu,kur butu galima pasisemti minciu.
Aciu visoms labai
Aciu visoms labai
aš bitutės korpusą mezgiau virbalais, susiuvau, prikimšau. sparnus ir kojas dariau iš vielos. kojų vielas dar juodais siūlais apvyniojau.
tik man labiau į vapsvą panaši gavosi jei nepamiršiu įkelsiu nuotrauką
QUOTE(Lindra @ 2010 09 29, 10:09)
aš bitutės korpusą mezgiau virbalais, susiuvau, prikimšau. sparnus ir kojas dariau iš vielos. kojų vielas dar juodais siūlais apvyniojau.
Aciu labai Kazka panasaus ir as jau galvojau. O galvyte jus irgi mezget ar is to pacio korpuso padaret?