Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

user posted image
Idėja mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai grazi rudenine puokste wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2010 09 13, 21:52)
Labai grazi rudenine puokste wub.gif

Ačiū blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(less candles @ 2010 09 09, 00:07)
Super mašiniukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O čia mūsų pernai metų rudeninis darbelis:
user posted image

ar galima butu pasinaudoti Jusu ideja, labai grazi? ar sakykit sudurinejot cukinija su dantu krapstukais? Aciu jei leisite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2010 09 14, 12:59)
ar galima butu pasinaudoti Jusu ideja, labai grazi? ar sakykit sudurinejot cukinija su dantu krapstukais? Aciu jei leisite 4u.gif

Ačiū ax.gif 4u.gif tam ir rodomės, kad idėjų kam kiltų, prašom naudotis tongue.gif o sujungimai su krapštukais, teisingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zmirzlina @ 2010 09 08, 13:38)

Nepakartojama
Atsakyti
user posted image
Padariau rudenine puokstele vaikui i darzeli,nesu menininke,bet gavosi kazkas blush2.gif
kazin,kodel tokios foto mazytes isideda tik,niekaip negaliu ikelti didesniu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aureelka: 24 rugsėjo 2010 - 14:20
Mūsų paukštukas smile.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(edvina @ 2010 09 26, 20:49)
Mūsų paukštukas  smile.gif  blush2.gif

Koks fainuolis! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,arteja musu darzelio gimtadienis.Kadangi darzelio pavadinimas "Bitute",tai reikia atsinesti padaryta bitute.Man su menais ir fantazija gana sunkoka blush2.gif ,tai gal kuri turit kokiu minciu is ko butu galima padaryti ta bitute, arba kokiu internetiniu puslapiu,kur butu galima pasisemti minciu.
Aciu visoms labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2010 09 28, 16:57)
Sveikos mergaites,arteja musu darzelio gimtadienis.Kadangi darzelio pavadinimas "Bitute",tai reikia atsinesti padaryta bitute.Man su menais ir fantazija gana sunkoka blush2.gif ,tai gal kuri turit kokiu minciu is ko butu galima padaryti ta bitute, arba kokiu internetiniu puslapiu,kur butu galima pasisemti minciu.
Aciu visoms labai 4u.gif

aš bitutės korpusą mezgiau virbalais, susiuvau, prikimšau. sparnus ir kojas dariau iš vielos. kojų vielas dar juodais siūlais apvyniojau.
tik man labiau į vapsvą panaši gavosi doh.gif lotuliukas.gif jei nepamiršiu įkelsiu nuotrauką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2010 09 29, 10:09)
aš bitutės korpusą mezgiau virbalais, susiuvau, prikimšau. sparnus ir kojas dariau iš vielos. kojų vielas dar juodais siūlais apvyniojau.
tik man labiau į vapsvą panaši gavosi  doh.gif  lotuliukas.gif jei nepamiršiu įkelsiu nuotrauką biggrin.gif

Aciu labai 4u.gif Kazka panasaus ir as jau galvojau. O galvyte jus irgi mezget ar is to pacio korpuso padaret?
Atsakyti