Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

O maniškis tik vakar vakare prasižiojo apie šventę, ir namie, deja, nieko panašaus nebuvo schmoll.gif Teko šiemet likti be nieko verysad.gif Dar taip nė karto nebuvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilka: 12 spalio 2006 - 08:05
Nu šakės, kaip fainai, kad atėjau į šitą temelę smile.gif SUPER darbeliai smile.gif
Man padėjote su idėjomis. AČIŪ.
Savo padarytų dukros darželiui darbelių foto pažadu pasidalinti taip pat. (jei, aišku, jie bus dėmesio verti, ir jei bus negėda demonstruoti...)
Atsakyti
Per gerą pusvalandį gimusi puokštė draugės sūnui į darželį:

user posted image
Atsakyti
Merginos , reikia ekstra patarimų , idėjų help.gif kaip padaryti lūšies kaukę , piešti nemoku blink.gif reikia šią savaitę , gal kokių nuorodų žinot smile.gif
Atsakyti
na ir išradingos jūs mamaitės thumbup.gif thumbup.gif o darbeliai tiesiog wub.gif
Atsakyti
mano darbelis sūnaus rudenėlio šventei darželyje....biškį pavogiau idėją blush2.gif
ir rezultatas va koks gavosi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 10 16, 14:04)
Merginos , reikia ekstra patarimų , idėjų  help.gif kaip padaryti lūšies kaukę , piešti nemoku  blink.gif reikia šią savaitę , gal kokių nuorodų žinot  smile.gif

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2006 10 16, 23:07)

Labai šauni nuoroda thumbup.gif , bet piešti nemoku , o ir negalėtume taip , nes vaiko odelė jautri verysad.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos,tokios temos neradau,tad jaigu praleidau atsiprašau 4u.gif

visuomet tas puokštes pirkdavau ,o va šiandien prisirinkau pilna lapų ir pabandžiau blush2.gif rožytes daryt nelabai sekėsi ir štai kas gavosi ax.gif

user posted image
Na rodykit ir jūs mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
As tai didesnes darau smile.gif Daug padarau, paskui jas i kruva kaip puokste surisu bigsmile.gif (palaidu lapu nededu).
Dukra rugsejo pirma nese tokia puokstele mokytojai ax.gif Tiesa, dar nupurskiu arba auksiniais dazais (aerozoliu), ar sidabriniais. Tikrai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iliuzija``: 23 spalio 2006 - 15:55
QUOTE(Iliuzija`` @ 2006 10 23, 16:54)
As tai didesnes darau  smile.gif Daug padarau, paskui jas i kruva kaip puokste surisu bigsmile.gif (palaidu lapu nededu).
Dukra rugsejo pirma nese tokia puokstele mokytojai ax.gif Tiesa, dar nupurskiu arba auksiniais dazais (aerozoliu), ar sidabriniais. Tikrai graziai atrodo smile.gif

jo reikės ir mano nusipikrt dažų ir apipurkšt thumbup.gif
Atsakyti
Aš padariau 5 ir susodinau į menišką vazonėlį, labai gražiai virtuvėje ant palangės. Gaila, kad neturiu fotiko verysad.gif
Atsakyti