Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

QUOTE(vaidoolia @ 2009 10 15, 13:31)
Sveikos mergaiciukes 4u.gif labai saunus jusu darbeliai, o dar saunesnes jusu fantazijos thumbup.gif  siemet mano mergyte bus kriause, reik padaryti karuna, tai gal kas kokiu ideju turit? g.gif  busiu be galo dekinga 4u.gif

mes ką tik po šventės,tai kriaušytės su karūną kur nupiešta didelė kriaušė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutte @ 2009 10 05, 10:06)
nu tikrai grazus darbeliai:) bandau ir as savo mergaiciu darbelius ikelt
Papildyta:
user posted image

va kaip grazu, mums irgi tokiu karunu reik, tik su kriause, sakykit kaip pasidaret, pacios pieset? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidoolia @ 2009 10 15, 14:29)
va kaip grazu, mums irgi tokiu karunu reik, tik su kriause, sakykit kaip pasidaret, pacios pieset? g.gif

nu piesinuka issirinkau internete smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,kas gali duot kokiu patarimu,nes rudenelio sventes tema SKRYBELE.kaip ,ar is ko galima ka padaryt? cia maciau skrybele lapais apklijuota.bet noretume kazko kitko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 10 14, 21:45)
Mūsų šiandieninis  ax.gif  Man kažko trūksta  g.gif  Bet per tokią audrą tik tiek priemonių pririnkom  rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(brangenybe @ 2009 10 17, 21:06)

Labai grazus ir idomus darbelis. kazka padaryti is darzo ar misko gerybiu dar galima sugalvoti, bet as saukiu SOS sad.gif . i darzeli reikia paruosti umedes kepure doh.gif . mamytes, patarkit kaip ja padaryti. ieskojau informacijos visur, kur tik manau imanoma yra, bet nieko nerandu verysad.gif . mano galva nieko nesumasto ax.gif
Atsakyti
mano antrokės darbas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabani @ 2009 10 17, 11:56)
sveikos mamytes,kas gali duot kokiu patarimu,nes rudenelio sventes tema SKRYBELE.kaip ,ar is ko galima ka padaryt? cia maciau skrybele lapais apklijuota.bet noretume kazko kitko blush2.gif

Ir manęs laukia ta pati bėda. Gal klaidžiodamos po netą radot kokių nors įdomių idėjų skrybelei paruošti?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 10 18, 21:29)
Ir manęs laukia ta pati bėda. Gal klaidžiodamos po netą radot kokių nors įdomių idėjų skrybelei paruošti?

nieko neradome verysad.gif tai planuojam daryt zmogeliuka(is kokios dideles darzoves) su skrybele.tikimes kad pavyks darbeli padaryt ax.gif .o daugiau tai nieko nesugalvojam.turetume gal moliuga,perpjautume pusiau,iskobtume vidu,ir ant virsaus sudetume kokias nors rudens gerybiu,nu ir butu kaip skrybele.bet man si minti nelabai g.gif ,nevisi gali suprast.laiko mum jau nedaug liko,penktad siam reik,gal dar ka sugalvosim,bet minciu nekyla visiskai doh.gif
Atsakyti
O cia musu savaitgalinis kurinys:
user posted image
user posted image
Atsakyti
ale koks grozis leles,superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zelviene @ 2009 10 19, 10:25)
O cia musu savaitgalinis kurinys:
user posted image
user posted image

kaip originalu ir gazu thumbup.gif
Atsakyti