Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 28, 11:44)
Manau ir šita nuoroda tiktų rožės iš klevo lapų O čia mano pačios bandymas user posted image

blink.gif taigi tu blink.gif mane ka tik isgelbejai thumbup.gif Aciu ... 4u.gif Ieskojau shios nuorodos ... thumbup.gif
Atsakyti
Nesupratau g.gif , vakar dėjau nuotraukytę , šiandien žiūriu , nėra blush2.gif , tai ''kabinu'' dar kartą žuvį iš cukinijos , idėja mano , darbas vyro tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Liuks žuvytė 4u.gif O gal po šventės ir į upę paleisit ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2006 10 06, 09:12)
Liuks žuvytė  4u.gif  O gal po šventės ir į upę paleisit  ax.gif  mirksiukas.gif

Čia pernykštė ax.gif gal darželyje paleido , nes pas mus tai nebeparplaukė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2006 09 28, 11:50)
o maniškė bus lašelis... pravalas
Idėjos laukiamos net labai

tai kaip tik lenva sakyčiau padaryti kažkokią aprangą,bet jaučiu jau buvo ta rudenėlio šventė smile.gif
o man reikia visokių karpinių ar šiaip kokių papuošimų rudens tema smile.gif
Atsakyti
Puokštė iš klevo lapu thumbup.gif Reiks pabandyt padaryt, nes jau ir pas mus grupėj jau bus tas džiaugsmas doh.gif
Atsakyti
o mano vaikinukas ruosiasi buti darzove kokia nors.. bet fantazija mano kazkur isgaravo.. pagelbekit verysad.gif unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
doh.gif pagaliau sumeistravom kažką rudenėlio šventei...
Silva kaip visada prisimena tik išvakarėse lotuliukas.gif tai darėm iš to , ką radom namie ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nneringa @ 2006 10 11, 21:43)
doh.gif  pagaliau sumeistravom kažką rudenėlio šventei...
Silva kaip visada prisimena tik išvakarėse  lotuliukas.gif  tai darėm iš to , ką radom namie  ax.gif
user posted image

Nieko sau "iš to, ką radom" blink.gif Taigi čia meno kūrinys!!!!! thumbup.gif Šauniai padirbėta kaip išvakarėms thumbup.gif thumbup.gif Mano paskutinės minutės kūriniai mokykloje nebuvo tokie wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nneringa , nu nemažai jūs tuose namuose radot good.gif labai šauniai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus darbelis wub.gif wub.gif Aš apakus blink.gif Tokį darbą paskutinę dieną doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nneringa @ 2006 10 11, 21:43)
doh.gif  pagaliau sumeistravom kažką rudenėlio šventei...
Silva kaip visada prisimena tik išvakarėse  lotuliukas.gif  tai darėm iš to , ką radom namie  ax.gif
user posted image

nuostabus darbelis blink.gif thumbup.gif na ir fantazijos netrūksta-šaunuolė 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti