Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

QUOTE(SuperBaba @ 2008 10 14, 10:33)
O kaip ten tuos obuoliukus sutvirtinote? blush2.gif
Pas mus irgi bus tema obuoliukai rolleyes.gif gal kartais ir kauke vaikui darete? blush2.gif
siaip jie neblogai laikosi ir nesutvirtinti, bet as pati tai sutvirtinau su dantu krapstukais mediniais
QUOTE(vaileta @ 2008 10 14, 11:38)
Oi kaip viskas grazu...  wub.gif
Pas mus tema obuoliukas ir reikia kaukes... gal kas turit kokiu graziu...
o musu vaikuciai buvo aprengti raudonom skraistem ir i galvas visiems buvo isegta po toki didoka lapa, atrode labai simpatiskai, kaukes ruose pacios aukletojos, musu tik papraswe kad mergaites aprengtume baltomis pedkelnemis ir raudonais sijonukais, berniukai yvairiai buvo pasirengia
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2008 10 09, 13:45)
musu labai paprastas  greitas darbelis ax.gif

user posted image

O iš ko sparniukus darėt? ax.gif Čia kailiukas ar plunksnos? g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif labai graži jūsų tema, pasisėmėm daug idėjų ir vakar su dukryte ruošėmės rudenėlio šventei, taigi pasimaivysim ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif .

Norėčiau ir aš pasirodyti su savo darbeliu ( nepykit mamytės, kurių kai kurias mintis pasiskolinau blush2.gif ).

user posted image
Atsakyti
mamytės labai nuostabios jūsų darbeliai, o sakykit kr jus randat nuo ąžuolo dalykelų, na kaštonų dar rasių, kankorižius irgi o nuo ažuolo kur rasti kažkaip nemačiau, pamiršau kaip jie vadinas, na va kur zuikio ausys? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2008 10 16, 15:02)
mamytės labai nuostabios jūsų darbeliai, o sakykit kr jus randat nuo ąžuolo dalykelų, na kaštonų dar rasių, kankorižius irgi o nuo ažuolo kur rasti kažkaip nemačiau, pamiršau kaip jie vadinas, na va kur zuikio ausys? smile.gif

ten giliukai/giles, jai rimtai tai dabar ir pati pagalvojau kad nezinau kur vilniuje giles rinkciau, gal kokiam vingio parke g.gif
Atsakyti
n ava ir aš niekur jų nemačiau.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Basic @ 2008 10 16, 15:58)
n ava ir aš niekur jų nemačiau.. sad.gif

Kaune tai Azuolyno parkas yra, Azuolynas(A.Sanciuose), dar maciau ir Panemunes sile mirksiukas.gif
O Vilniuj gal prie kokio Gedimino kalno g.gif , juk stiprybes medis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 16, 15:09)
ten giliukai/giles, jai rimtai tai dabar ir pati pagalvojau kad nezinau kur vilniuje giles rinkciau, gal kokiam vingio parke  g.gif

Mano dukra šieštadinį pririnko šeškinej prie miško, dar justiniškėse buvo prie fontano.
Atsakyti
Dar Fabijoniškėse yra, nuo "Mandarino" einant link M.Romerio universiteto, dešinėj pusėj kur miškelis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 14, 09:53)
ir as pasigirsiu, ka su interneto plapybiu pagalba sumeistravau rudenelio sventei, tema "obuoliukai" buvo

user posted image

thumbup.gif labai labai gera idėja thumbup.gif
Atsakyti
Mamytes, gal turit kokiu ideju, ka galima butu padaryti ant popieriaus lapo is dziovintu lapu?
Atsakyti