Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

QUOTE(IF... @ 2008 10 01, 15:13)
Ši šventė tikrai skirta ne tam, kad papuošt darželio/mokyklos koridorių  doh.gif
O tam kad, tėveliai kartu su vaiku/vaikais užsiimtų...
Jei nėra tam noro ar tai atrodo kvaila, kam tada iš vis dalyvauti? Kad pliusą užsidėti?  g.gif

Nu smagu kad tavo vaikas eina i darzeli, mano i mokykla bet aisku kad ne as geriau zinau ko reikia klases mokytojai o kazkas kitas smile.gif. Darzelyje viskas yra kitaip.... zinau juk pacios tik pries 2 metus lanke... Kai tau paskambina mokytoja puse desimtos vakaro ir sako kad reikia nuo klases (o as esu klases teveliu komiteto pirmininke) viena kompozicija (net ne darbeli) spalio 1 dienai mokykloje mokytoju dienos proga pristatyti (ir dar speciali tema uzduodama) tai ar cia yra ta svente kai kievienas tevelis su vaiku padaro kazka tokio kartu ir pristatomi kaip vaiku darbai? Aiskiai buvo paskyta kad nuo klases vien, o ne vaikutis turi padaryti namuose kazka su teveliais ir atnesti i parodele. Situacijos tikrai nevienodos. Mus daznai reketuoja daryti butent tevelius: kaziuko mugeje dariau dekupazu pakabas, per kaledas vel kazka prase padaryti o vaikai ten daro kazka savo keliu. Per susirinkimus pabreze kad vaikai dar mazi jie graziai nepadaro ir kai kazkas nuo klases renkama i paroda mokyklos mastu, reikia kad tevelai kazka atnestu savo darbeliu.
Esme ta kad vietoje to kad buciau pati sukus galva ka ten sulipdyti, man ta padare drauge ir labai labai graziai tongue.gif I toki samanom apzelusi aulini bata (rado kazkur pamiskeje) pridejo moliugeliu, sermuksneliu, obuoliuku maziuku ir dar visokiu grozybiu nes tema buvo "rudeninis batas" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 01 spalio 2008 - 14:48
nu cia keikvienos nuomone bet mane irgi papinktintu kodel butent vienai mamai liepe daryti. juk yra mokyklose visokie darbeliu ar dailes pamokles kodel per jas vaikai nedaro ? g.gif juk cia vaiku klase, o ne teveliu g.gif suprantu darzelinukams tai gal sunkiau, ir padeti reikia, bet mokyklinukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2008 10 01, 15:13)
Ši šventė tikrai skirta ne tam, kad papuošt darželio/mokyklos koridorių  doh.gif
O tam kad, tėveliai kartu su vaiku/vaikais užsiimtų...
Jei nėra tam noro ar tai atrodo kvaila, kam tada iš vis dalyvauti? Kad pliusą užsidėti?  g.gif
Mano vaikams tai tikrai smagi šventė ir mes mielai kasmet dalyvaujame. Net mano trimetis su didžiausiu smagumu rinko kaštonus, giles, lapus ir t.t. - pilną maišą "rudens gėrybių" parsitempėme namo  lotuliukas.gif nesvarbu, kad panaudojom tik kelias smulkmenas. Sėdėjom visą vakarą su jais ir pirmiausiai galvojome ką galėtume padaryti: vartėm knygeles, ieškojom internete

O idėjų tikrai apstu internete

drinks_cheers.gif, man rudenį rinkti su vaikais kaštonus, giles, lapus kažkokia atrakcija, vaikai būna tokie laimingi, mano B vis sako, dar šiukšlių mažai, bet pati rinkimo ceremonija ir darbelių darymas kažkas tokio wub.gif, pernai labai buvau daug padariusi smulkių darbelių, tai mano dukra šiemet vėl prašo rudenėlio šventei vėl ką nors ypatingo padaryti cool.gif .

Dėkui už nuorodėlę mirksiukas.gif .
Atsakyti
niu, mamkos, šauni tėmelė.
Mano atžalėlė tik pradėjo į darželį eiti, o dabar sirguliuojame tai, manau, nusimuliuosime su tomis gėrybėmis. Bet man kaip klasės auklėtojai kilo minčių, ką su klase paruošti šiai šurmulingai šventei.

Ačiū labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif sauniu ideju jus cia idejote thumbup.gif Turiu prasyma,siandien darzely suzinojau,kad rudenelio sventes tema "GRYBAI" Reikia nunesti padaryta gryba is darzoviu ar siaip is ko nors.Gal galite padeti?gal turite ideju kokiu? aciu
Atsakyti
Na ir fantastiskos Jus Mamytes ... isradingumas neispasakytas...
pirmi metai einam i darzeli ir siandien aukletoja pasake,kad kita savaite rudenelio svente ir tema BULVE ... reikia padaryti bet ka ,bet kad akcentuota butu bulve ...help !!! padekit su idejomis , prasau smile.gif
Atsakyti
http://www.lobzik.pr...aleries/potato/
Atsakyti
Va parodysiu puokštelę skirta rudenėlio šventei 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lieputaite @ 2008 10 03, 09:45)
Va parodysiu puokštelę skirta rudenėlio šventei  4u.gif
user posted image

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na o čia mūsų darbeliai: