Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

QUOTE(anika1 @ 2007 10 26, 19:01)
Štai mano rožių puokštė  4u.gif
user posted image

labai grazu wub.gif , toks jausmas , kad lapai papildomai nuspalvinti , labai jau grazios spalvos wub.gif wub.gif
Atsakyti
O cia dar vienas kurinelis:

user posted image
Atsakyti
labai garzu ypac rozes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta22 @ 2007 10 26, 20:25)
labai grazu  wub.gif  , toks jausmas , kad lapai papildomai nuspalvinti , labai jau grazios spalvos wub.gif  wub.gif

Spalvos tai fantastika thumbup.gif
Atsakyti

Džiaugiuosi,kad patiko,ačiū už pagyrimus. wub.gif O lapai tikrai,natūralūs ir rudenėlio nuspalvinti,tiesiog pasirinkimas buvo didelis.Todėl ir puokštė graži.dar kartą ačiū. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 10 26, 08:22)
Tam ir kemsam plastelina, kad ilgaiu laikytusi ir nesuvystu. Aisku nieko amzino nera, po kokios saviteles tikrai suvys net ir su plastelinu esancios alyvuoges, ir kalafioras susitrauks.... schmoll.gif

man po dviejų sav nenuvyto kalafioras,o alyvuogė labai mažai nuvyto,nes daug plastelino prikimšau.Tikrai manija užėjo su tom avelėmis,bet kaip visom šauniai gaunasi rolleyes.gif thumbup.gif

QUOTE(anika1 @ 2007 10 26, 18:01)
Štai mano rožių puokštė  4u.gif
user posted image

nuostabi puokštė 4u.gif dar tokie lapai gražių spalvų rolleyes.gif
mergytės,kas darėte rožytes,jų neišmeskite,o Kalėdom apipurškite ir sugalvokite kokias puokšteles,super atrodo,gaila,kad tų lapų dabar gražių nėra,vis prisirenku ir darau rožytes,o kalėdom jau audžiu mintį kokias puokštes darysiu(truputis ne į temą sory blush2.gif )
Atsakyti
Delfiniukė o per velia paskiai as per dukriaus gimciuka daug buvau padarius bet deja ismeciau visas g.gif
Atsakyti
thumbup.gif Labai grazi rozyciu puokste, o jau spalvos tai tikrai superines thumbup.gif

Ritperliuk, daryti rozeles dar tikrai ne per velu- dar yra lapu, ypac to dantyto klevo lapu. Siandien eidama is darzelio, dar maciau net ant medzio nesudziuvusiu kabanciu daug... Ju kia puse tokia ruzava. Esu dariusi is siu lapu rozytes, gaunasi graziai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 10 31, 00:23)
thumbup.gif Labai grazi rozyciu puokste, o jau spalvos tai tikrai superines thumbup.gif

Ritperliuk, daryti rozeles dar tikrai ne per velu- dar yra lapu, ypac to dantyto klevo lapu. Siandien eidama is darzelio, dar maciau net ant medzio nesudziuvusiu kabanciu daug... Ju kia puse tokia ruzava. Esu dariusi is siu lapu rozytes, gaunasi graziai rolleyes.gif

aga butinai darysiu, kaip tik varau i kaima kapiniu lankyti, tai prie to pacio prisirinsiu. ir darysiu keldoms biggrin.gif o sita o kur tu tas rozes laikai ? nes jos nesubyra . nes nu biski daugoka iki gruodzio men. gal jas kur vesiai ir saltai laikai . ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 31 spalio 2007 - 10:46
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 31, 10:45)
aga butinai darysiu, kaip tik varau i kaima kapiniu lankyti, tai prie to pacio prisirinsiu. ir darysiu keldoms biggrin.gif  o sita o kur tu tas rozes laikai ? nes jos nesubyra . nes nu biski daugoka iki gruodzio men. gal jas kur vesiai ir saltai laikai . ? g.gif

Na, jos gi sudziusta ir gali labai ilgai stoveti, kad ir metus, du. Tik saugok, kad nenukristu, tada jos "suduzta", sutrupa.... schmoll.gif
Atsakyti
pas mane balkone net tris metus puokštytė pamerkta i vaza stovi,bet jai nukristų,tikrai sutrupėtų ax.gif o laikau paprastai aš rožytes nieko joms netutinka,o jai dar laku apipurški,tai įgauna tikrąją spalvą lapų ax.gifčia
ir dar čia praeitų metų puokštytė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfiniukė: 31 spalio 2007 - 16:25
QUOTE(Delfiniukė @ 2007 10 31, 18:12)
pas mane balkone net tris metus puokštytė pamerkta i vaza stovi,bet jai nukristų,tikrai sutrupėtų ax.gif o laikau paprastai aš rožytes nieko joms netutinka,o jai dar laku apipurški,tai įgauna tikrąją spalvą lapų ax.gifčia
ir dar čia praeitų metų puokštytė

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip idomiai ir gerai tarodo, jei dar netureciau leliaus tai tikrai ne eglute puosciau, o geriau jau tokia kaledine kompozicija pasitatyciau. biggrin.gif bet deja reikia statyti ir eglute, na zinai vaikams kad kaledos jaustusi. biggrin.gif jie kad dovanas rastu ryte.biski gal ir ne itema. nz kaip symet daryti su seneliu salciu, nes sesers mergaitei 5 metai tai jai nelabai limpa tas senis saltis. o manajai tai dar bus smagu pasizureti kas cia do diedas, kuris dovanas dalina. reikes visai nepazystama zmogu aprengti(reikes ieskoti) seniu salciu, nes vyresne ka be aprengsi ta atpazysta. g.gif
Atsakyti