Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

na va būtent apie tokius bumbulus ir kalbėjau,man jie labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dėja: 23 spalio 2007 - 18:03
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 23, 11:04)
jo tai as skaiciua, o sita siulai irgi gal storu negalima naudoti.  g.gif

as naudojau siuvimo siulus nr. 30 , nr. 50 , nr. 80 nezinau ar tokiu yra pirkti ( naudojau is savo rezervu ) , bet manau , kad galima naudoti ir nerimo siulus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta22 @ 2007 10 23, 19:38)
as naudojau siuvimo siulus nr. 30 , nr. 50 , nr. 80 nezinau ar tokiu yra pirkti ( naudojau is savo rezervu ) , bet manau , kad galima naudoti ir nerimo siulus  ax.gif

Nu, zinokit, ikalbejot man tuos burbuliukus wub.gif . Reiks bandyt daryti.
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2007 10 23, 22:46)
Nu, zinokit, ikalbejot man tuos burbuliukus wub.gif . Reiks bandyt daryti.

lauksim fotkiu smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai SM,Rudenelio svente ne tokia baisi biggrin.gif i darzeli dariau avytes,toje temoje matytas. thumbup.gif Pati sunkiai buciau prigalvojus rolleyes.gif
Atsakyti
o čia va mūsų darbeliai smile.gif user posted imageuser posted image
Papildyta:
oi blush2.gif nepaviko įkelti nuotraukas verysad.gif
Atsakyti
Jo, avytes- tai superine ideja. As irgi padariau avytes abiem savo vaikiukam i darzeli. Prasom ivertinti, ar man pavyko:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 10 24, 11:43)
Jo, avytes- tai superine ideja. As irgi padariau avytes abiem savo vaikiukam i darzeli. Prasom ivertinti, ar man pavyko:

Na, super, as irgi tokias dariau savo pupai i darzeli, tai visos aukletojos alpo, kaip patiko:

user posted image

O cia, kopijavau nuo vienos mamytes, masina is cukinijos:

user posted image
Atsakyti
ale jau grozis darbeliu wub.gif man tos avytes su kepuriukai patiko taip juokingai ir linksmai atrodo(tik nesupyk Brudi), kad nesusaltu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na va išmokau įkeldyneti nuotraukytės smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
o jau peleda grazi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip tikra liuks atrodo
Atsakyti
Superiniai visi darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , nu ir grozybiu pridaret . Avytes su kepuriukais labai linksmai atrodo thumbup.gif
Atsakyti