Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

QUOTE(flame @ 2005 10 06, 08:53)
as siulau padaryti is porolono kuoksteli (buna lone pirkti poroloniniu juosteliu) tokios zalios juosteles, as suristi ir prisiuti prie kekurytes morkavos ar zalios
4u.gif

Dėkui,dėkui wink.gif Pati apie poroloną jau galvojau,ir nusipirkau.Bandysiu dažyt ir tvirtint.Jei gausis,įdėsiu foto ax.gif
Atsakyti
user posted image
smile.gif
Atsakyti
Kastaneda, labai faina tavo rudenine puokste! 4u.gif

Is ko padarei tuos ilgus strypelius, ant kuriu sukabinti lapai?
Atsakyti
Iškeliu į paviršių smile.gif, nes ir vėl darosi aktualu.
Gal per metus atsirado naujų minčių? Gal kokių žurnalų, nuorodų kas aptikote?
Pasidalinkime
Atsakyti
Manau ir šita nuoroda tiktų rožės iš klevo lapų O čia mano pačios bandymas user posted image
Atsakyti
O čia mano malūnas iš cukinijos blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astisius: 01 spalio 2006 - 19:16
Gal galit patarti , kaip padaryti vaikui kokią originalią grybo kepurę . Viršų įveikčiau , bet kaip gražiai dekoruoti apačią ir kad ant galvytės laikytųsi? Gal kokių nuorodų turit ?
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 10 02, 14:36)
Gal galit patarti , kaip padaryti vaikui kokią originalią grybo kepurę . Viršų įveikčiau , bet kaip gražiai dekoruoti apačią ir kad ant galvytės laikytųsi? Gal kokių nuorodų turit ?

Kad laikytųsi ant galvytės, viską tvirtink ant kepurės. Labai gerai tinka tos su skipais vasarinės bigsmile.gif `
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2006 10 02, 20:10)
Kad laikytųsi ant galvytės, viską tvirtink ant kepurės. Labai gerai tinka tos su skipais vasarinės  bigsmile.gif `

Nu bet pasakyk man neišmanėlei (jetau , kokia gėda) , kas tie skipai , ar ''kozirkos'' , ar tokios , kur su tokiais bryliais, kaip skrybėliukai ?
Bet kaip dekoruoti grybo kepurės apačią ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2006 09 28, 10:44)
Manau ir šita nuoroda tiktų rožės iš klevo lapų O čia mano pačios bandymas user posted image

Ačiuks už nuorodą didžiausias aciuks.gif aciuks.gif oro_buckis.gif Išgelbėjai mane, o tai aš daržovių jokių neauginu ir vis sukau galvą, ką čia padarius sūnui. Pas juos mokytojų dienos proga rudens kompozicijų paroda mokykloj, tai mes šiandien va kokią puokštę padarėm ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šaunuolės mamytės. Gražūs darbeliai.

Mes vaikystėj darydavom taip pat kažką rudenėlio šveintei.
Topinis buvo bobutė iš buroko, su kopūsto skatele, morkinėm akytėm ir burna, bei bulvinėm kojytėm thumbup.gif

Beje, Norfoj, daržovių skyriuj nužiūrėjau įvairių gyvūnėlių. Gaila, kad fotoaparato nebuvau pasiėmus ax.gif Galit nueit pažiūrėt, gal ką pavyks nusibeždžionaut blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 10 03, 12:59)
Nu bet pasakyk man neišmanėlei (jetau , kokia gėda) , kas tie skipai , ar ''kozirkos'' , ar tokios , kur su tokiais bryliais, kaip skrybėliukai ?
Bet kaip dekoruoti grybo kepurės apačią ? g.gif

Labai paprastai, aš daryčiau taip:

viršus kietas (tarkim iš vatmano lapo) o apačia iš plono audinuko klostelėm prisiųta, arba prisegta vienodai. Pats viršus (vatmaninis) tvirtinasi prie kepurės, kaip sakei kozirkos biggrin.gif o apačioj visą tvirtinimą padengia ant gumos prisiųtas apatinis audinukas. Guma labai gerai priglus prie galvos ir laikysis. Kad ant akių neužkristų gali kokiom 2 adatėlėm prisegt prie kepurės.
Aš taip buvau kažkada darius, labai gerai buvo. O ir vaizdas thumbup.gif

Niu nežinau, man sunku paaiškint, kaip tai padaryt. Pagamint man visada lengviau, negu pasakot blush2.gif
Atsakyti