Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

QUOTE(barra @ 2007 10 22, 09:25)
Labai idomu g.gif ,tik o koki baliona reikia apvyniot, ar dideli ar maza. Gal foto galima butu pamatyt.

aš mačiau padarytus ant mažų balionėlių,na tokius kaip ant eglutės kabinam burbulus.
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2007 10 22, 11:25)
Labai idomu g.gif ,tik o koki baliona reikia apvyniot, ar dideli ar maza. Gal foto galima butu pamatyt.

man irgi idomu koki ten baliona pusti ant kurio reikia klijuoti tuos lapus , as taip su siulais dariau, bet varge as ta baliona susprogdinau ir jis visas subliusko. blink.gif taip kad snipst gavosi mano tas darbas. g.gif
to KEIBI - gal butu nuotraukyte galima paziureti kaip tos rozes atrodo is kopustu lapu, ir kaip jas ten vinioti ax.gif
MaSOL- na biski sunkoka uzduotis, as bent rengciau vaika taip- pagalvem apdeciau arbe vietoj pagalviu galima ka nors kita ir kaip nors graziai aptraukti zalia medziaga kad gautuso toks panansiai kaip buna senelio salcio pilvas buna tik dar ant nugaros prideti pagalve. o ant galvos uzdeciau kokia zalia kepure panasia i berete. ir dar nuo tos baretes pritvirtinciau zalias juosteles(kuriomis perisineja dovanas) nes jos labai geria perbraukus su zirklemis viniojasi tai gautusi kaip tokie arbuzo usiukai.
Atsakyti
Aciu ritperliuk uz ideja...ga dar kam nors sove i galva kokia mintis??
Atsakyti
QUOTE(MaSol @ 2007 10 22, 14:03)
Aciu ritperliuk uz ideja...ga dar kam nors sove i galva kokia mintis??

zinai dar pabandyk paieskoti temoje teminiai vakareliai gal ka rasi ten labai daug nuorodu.
http://www.supermama...;#entry12495418
tik netingek perversti visa tema, gal ka naudingo rasi
Atsakyti
ir va cia pabandyk paieskoti
http://www.supermama...;#entry12496201
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2007 10 22, 10:25)

dydis lieka toks pats , jei nori mazo , vynioji maza , jei didelio-dideli.
mes pernai velykom puosemes kambari , tokiais balioneliais

user posted image

QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 22, 10:56)
man irgi idomu koki ten baliona pusti ant kurio reikia klijuoti tuos lapus , as taip su siulais dariau, bet varge as ta baliona susprogdinau ir jis visas subliusko.  blink.gif taip kad snipst gavosi mano tas darbas.  g.gif

subliusko todel , kad nebuvo iki galo isdziuve klijai
Atsakyti
QUOTE(jolanta22 @ 2007 10 22, 20:02)
dydis lieka toks pats , jei nori mazo , vynioji maza , jei didelio-dideli.
mes pernai velykom puosemes kambari , tokiais balioneliais

user posted image
subliusko todel , kad nebuvo iki galo isdziuve klijai

o tai kiek laiko reikia dziovinti (nes as dziovinau para dar virs gyvvatuko) ir kaip pvz tu istepi ta siula ir lipini ji ant baliono ar kokius spec. klijus naudoji? smile.gif
Papildyta:
gal as per mazai kliju tepiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 22, 19:54)
o tai kiek laiko reikia dziovinti (nes as dziovinau para dar virs gyvvatuko) ir kaip pvz tu istepi ta siula ir lipini ji ant baliono ar kokius spec. klijus naudoji? smile.gif
Papildyta:
gal as per mazai kliju tepiau  g.gif

puslapiuką atgal atversk ir rasi aprašyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 10 22, 20:22)

As dar apie tuos burbuliukus...Sakyk, DEJA, o kokias siulais reikia apvyniot ta baliona blush2.gif ? Turbut, galvoju, g.gif , kad kokias plonais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barra: 22 spalio 2007 - 20:57
QUOTE(dėja @ 2007 10 22, 22:22)

jo tai as skaiciua, o sita siulai irgi gal storu negalima naudoti. g.gif
Atsakyti
As kaip maciau tai manau,siulai labai tiktu nerimo ne patys storiausi,nes siuvimo per ploni,o mezgimo gal kokius galima pritaikyti,bet jie juk pukuojasi g.gif .Mergaitės aš pati nedariau tik mačiau ,tai nieko daug negaliu pasakyti blush2.gif
Atsakyti
as jau treti metai is eiles darau tokius burbulus is irisiniu siulu, cia vienas matosi
user posted image
o jai pasiziuretumete sia tema http://www.supermama...?...9406&st=312 tai esu aprasius kaip dariau, ir is ko dariau, sekmes biggrin.gif
Atsakyti