Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

fainas paveiksliukas thumbup.gif
Atsakyti
Kiek geru ideju bigsmile.gif. Gaila, kad tema atradau jau po musu sventes. Na, bet kitais metais nebereikes taip sukti galvos, nes man tai kazkas baisaus... biggrin.gif O siemet stai ka padarem:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 10 15, 12:12)
Per gerą pusvalandį gimusi puokštė draugės sūnui į darželį:

user posted image

O čia kaip gražu. wub.gif Reiktų ir man kažką sumeistrauti, tik ka apklijuoti? g.gif Baliona?
Atsakyti
Sveikos, gal turit kokiu grybu pavyzdziu, kur butu is darzoviu ar vaisiu ir pan. ax.gif
Atsakyti
laimakp, thumbup.gif thumbup.gif iš kur tiek minčių,ir tiek daug visko panaudoti g.gif

Tą kamuolį manau ant baliono galima,įdomu kaip jį autorė darė ant ko klijavo g.gif .Pas vaiką klasiokės nešiojosi,per kalėdas tokius kapuoliukus iš siūlų,sakau kokie gražus bet kaip juos padaryti.Tai sūnus sakė ,kad ant mažo balionėlio,apvynioja siūlą ir aptepa lyg lipalu,kaip išdžiūsta balionėlį pradurę ir ištraukę.Gal kas darėt ir žinot,man atrodė thumbup.gif ,tik pati neprisiruošiau pabandyti,o jei dar padekoruoti tuos kamuoliukus,galima ir eglutę pasipuošti(sorry tema ne apie kalėdas blush2.gif ).
Atsakyti
QUOTE(vil @ 2007 10 19, 09:36)
O čia kaip gražu.  wub.gif Reiktų ir man kažką sumeistrauti, tik ka apklijuoti?  g.gif Baliona?

O mano akimis cia matosi, kad apklijuotas mazas kopustas g.gif .
Atsakyti
QUOTE(asera @ 2007 10 19, 12:16)
Sveikos, gal turit kokiu grybu pavyzdziu, kur butu is darzoviu ar vaisiu ir pan.  ax.gif

na neturiu nu fotkinus bet galima daryti is pomidoro, perpjauni pusiau ir ankokio virto kiausinio ar dar ant ko nors arbe buleve nulupti bet ji turi buti balta ir uz deti ta pomidora dar taskiukus su pelstelinu baltu padaryti jau ir musmire. is bulves virsaus galima darytiir perpjauni pusiau is obuoliuku irgi
tas apvalus darbelis us lapais super atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 10 19, 11:36)
laimakp, thumbup.gif  thumbup.gif iš kur tiek minčių,ir tiek daug visko panaudoti  g.gif

Tą kamuolį manau ant baliono galima,įdomu kaip jį autorė darė ant ko klijavo g.gif .Pas vaiką klasiokės nešiojosi,per kalėdas tokius kapuoliukus iš siūlų,sakau kokie gražus bet kaip juos padaryti.Tai sūnus sakė ,kad ant mažo balionėlio,apvynioja siūlą ir aptepa lyg lipalu,kaip išdžiūsta balionėlį pradurę ir ištraukę.Gal kas darėt ir žinot,man atrodė  thumbup.gif ,tik pati neprisiruošiau pabandyti,o jei dar padekoruoti tuos kamuoliukus,galima ir eglutę pasipuošti(sorry tema ne apie kalėdas blush2.gif ).

per kliju buteliuka (lipalo ) , kiaurai perverti siula ( vyniojant neissitepa rankos klijais ), ant pripusto baliono vynioji siula , apvyniota baliona gerai isdziovinti , susprogdini balioneli ir vualia.. ax.gif Tik butinai reikia gerai isdziovinti , kitaip sprogdamas balionas sutraukia siulus ir gaunasi blynas. O jeigu klijais teptum jau apvyniota baliona , susprogdinus tarp siulu liktu kliju sluoksnis.
Atsakyti
laba vakara is kopustu lapu labai grazios rozes gaunasi .tik kopustu lapus reik per puse perskirt zinoma koks kopustas dar yra aisku .
Atsakyti
QUOTE(jolanta22 @ 2007 10 19, 21:00)
per kliju buteliuka (lipalo ) , kiaurai perverti siula ( vyniojant neissitepa rankos klijais ), ant pripusto baliono vynioji siula , apvyniota baliona  gerai isdziovinti , susprogdini balioneli ir vualia..  ax.gif  Tik butinai reikia gerai isdziovinti , kitaip sprogdamas balionas sutraukia siulus ir gaunasi blynas. O jeigu klijais teptum jau apvyniota  baliona , susprogdinus tarp siulu liktu kliju sluoksnis.

Ačiū,už išsamų paaiškinimą,reikės pabandyti ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
man irgi labai praverstu jusu patarimai. Kaip sunu paversti arbuzu rudenelio sventei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta22 @ 2007 10 19, 21:00)
per kliju buteliuka (lipalo ) , kiaurai perverti siula ( vyniojant neissitepa rankos klijais ), ant pripusto baliono vynioji siula , apvyniota baliona  gerai isdziovinti , susprogdini balioneli ir vualia..  ax.gif  Tik butinai reikia gerai isdziovinti , kitaip sprogdamas balionas sutraukia siulus ir gaunasi blynas. O jeigu klijais teptum jau apvyniota  baliona , susprogdinus tarp siulu liktu kliju sluoksnis.

Labai idomu g.gif ,tik o koki baliona reikia apvyniot, ar dideli ar maza. Gal foto galima butu pamatyt.
Atsakyti