Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

as floristikos burelyje dariau grazu darbeli is rudens gerybiu.Reikia mazo molugo,oazes,gelyciu ivairiu,lapeliu,ersketroziu,ivairiu uogyciu ir dantu krapstuku.Moluga per puse perpjauti reikia,paskui isimti seklas is jo,ta oaze imerkti i vandeni reikia ir palaukti kol prisigers.Isemus ta oaze ideti i ta moluga,o ta kur gala nupjovem molugo reikia ikisti dantu krapstukus i ji ir ismeigti i moluga tokia kaip molugo kepure buna biggrin.gif o paskui i ta oaze kisti gelytes,lapelius ir visokias rudens gerybes.Labai graziai atrodo tas darbelis,paprasta labai ir nesunku.Mano mamai jis labai patiko smile.gif tikiuosi supratote,o jei ne tai dar syki paaiskinsiu
Atsakyti
QUOTE(moksleive @ 2007 10 12, 10:59)
as floristikos burelyje dariau grazu darbeli is rudens gerybiu.Reikia mazo molugo,oazes,gelyciu ivairiu,lapeliu,ersketroziu,ivairiu uogyciu ir dantu krapstuku.Moluga per puse perpjauti reikia,paskui isimti seklas is jo,ta oaze imerkti i vandeni reikia ir palaukti kol prisigers.Isemus ta oaze ideti i ta moluga,o ta kur gala nupjovem  molugo reikia ikisti dantu krapstukus i ji ir ismeigti i moluga tokia kaip molugo kepure buna biggrin.gif o paskui i ta oaze kisti gelytes,lapelius ir visokias rudens gerybes.Labai graziai atrodo tas darbelis,paprasta labai ir nesunku.Mano mamai jis labai patiko smile.gif tikiuosi supratote,o jei ne tai dar syki paaiskinsiu

Gal galima butu visa tai nuotraukyteje isvysti ax.gif ?
Atsakyti
neesu nufotografavusi ir beje kumai atidaviau ji,nes jai labai patiko jis
Atsakyti
QUOTE(neužmirštuolė @ 2007 10 12, 10:41)
ax.gif ESU IŠ TŲ MAMYČIŲ, KURI NIEKADA NEATSISAKO PADĖTI AUKLĖTOJAI rolleyes.gif , BET KAD AŠ TOS FANTAZIJOS PATI MAŽAI TURIU doh.gif  TODĖL IR KREIPIUOSI Į ČIA ESANČIAS SUPERMAMAS, KURIŲ FANTAZIJOS LIEJASI PER KRAŠTUS 4u.gif

IŠ TIKRŲJŲ, GAL MAN PASIŪLYTI AUKLĖTOJAI, KAD VAIKAI PAPUOŠTŲ TUOS "STEBUKLINGUS VARTELIUS" g.gif

Tai aisku. drinks_cheers.gif
Atsakyti
reikia sūnų kokia daržove rudenine aprengt, gal nuotraukų ar nuorodų turite ax.gif ax.gif
Atsakyti
user posted image
QUOTE(MELDA @ 2007 10 12, 17:32)
reikia sūnų kokia daržove rudenine aprengt, gal nuotraukų ar nuorodų turite ax.gif  ax.gif

gal moliugeliu? smile.gif
Atsakyti
as turiu pora nuotraukysciu bet nemoku ideti kad is karto matytusi
tad bandau taip cia is neto ringta
cia galetu buti kaip braske nu tik mergaitei
http://public.fotki....raugei-/12.html
na cia kokia semka kazka panasaus
http://public.fotki....gei-/19830.html
seip reiktu tau kreitptis kur yra teminiai vakareliai te ntikrai geru nuorodu yra.
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 10 11, 21:14)
Deja,
O kaip pritvirtinai kastonus??? Man tai susiraite klevo lapai labai grazu. Tada jie tokie labai naturalus... ax.gif

Pradūriau su adata kaštona ir įkišau dantų krapštuką,ir susmeigiau į tą kempinę žalią(nežinau kaip ji vadinasi).Man pačiai taip pat patiko susiraitę lapai,šiuo atveju,tai susiraitę net gražiau.
Atsakyti
ale ir grozis tu avyciu:) thumbup.gif
mano mazes ir uzsinorejo savo sventei padaryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2007 10 12, 19:11)
Pradūriau su adata kaštona ir įkišau dantų krapštuką,ir susmeigiau į tą kempinę žalią(nežinau kaip ji vadinasi).Man pačiai taip pat patiko susiraitę lapai,šiuo atveju,tai susiraitę net gražiau.

Ta kempine oaze vadinama. O avytes man irgi laaaabai patiko. Dabar kaip tik Maximoje buvo kalafijoru akcija, o mano berniukui ir mergaitei treciad. rudenelio svente, tai reikes tu avyciu prigaminti... rolleyes.gif
Atsakyti
as savajam ir avytes gaminau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutamano @ 2007 10 14, 10:41)
as savajam ir avytes gaminau ax.gif

tai pasirodykite su savo darbeliu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti