Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 10, 11:03)
dovesa tavo avyciu tikrai orginalio akys  mirksiukas.gif neužmirštuolė
as siulyciau duris papuosti klevo lapais ir netik levo lapais. tiesog su lipnia juosta priklijuoti lapus dar kokiu sermuksniu dadeti ant tu duru. as taip puosiau savo mergytes gimtadienui kolidoriu tiesiog netvarkinga tvarka priklijavau lapus ant sienu ir viskas, atrode kad pucia vejas ir nesa tuos lapus. mirksiukas.gif daug kam labai patiko.
Papildyta:
vakar darem sesers mergaitei i darzely rudenine puokste nz man ji kazkokia be rysio isejo  g.gif
http://public.fotki....-/p9120004.html

O man ta puoste visai grazi. Nieko ten jau daugiau netruksta. Saunuoe, net drauges speji apdovanoti... unsure.gif
Atsakyti
aciu uzpagyrimus 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
ritperliukas,puokštei lapai nedžiovinti,o dabar džiudami jie nesiraito,nes maniškės puokštės susiraitė g.gif
Atsakyti
mano rudeninė puokštė ax.gif
user posted image

Ir po nakties jau pardėjo lapai džiūti

user posted image
Atsakyti
jo pradejo dziuti nes rinko lapus tai juos dar namo dregnus parnese. , paskui sesuo dar purske plauku laku ta puokste, grazu atspalvi igavo tokia blizganti puokste buvo, bet va kai pamaciau kad kita diena tai jau lapukai tikrai buvo pavyte pavyte. ypac tas kuris buvo virsuje ant raudonos smilgos.

Dėja- labai grazi tavo puokste, kad ir pavytus ji( man dar grazesne tie lapai graziai uzsiraitojo)o ten rozes darytos is ko nors ar jos gyvos ikistos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 11 spalio 2007 - 14:13
help.gif Gal kas mokat iš lapų nusipinti skrybėlę, norėčiau išmokti ir aš, būčiau dėkinga už patarimus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ritperliukas @ 2007 10 11, 14:11)

Dėja- labai grazi tavo puokste, kad ir pavytus ji( man dar grazesne tie lapai graziai uzsiraitojo)o ten rozes darytos is ko nors ar jos gyvos ikistos

buvau gavus dovanų puokštę ant to koto su rožėm,ir ji man gražiai sudžiuvo.Tai aš išardžiau,ir perdariau į rudeninę tik rožytes palikau džiovintas ax.gif
Atsakyti
Deja,
O kaip pritvirtinai kastonus??? Man tai susiraite klevo lapai labai grazu. Tada jie tokie labai naturalus... ax.gif
Atsakyti
[quote=ritperliukas,2007 10 10, 12:03]
as siulyciau duris papuosti klevo lapais ir netik levo lapais. tiesog su lipnia juosta priklijuoti lapus dar kokiu sermuksniu dadeti ant tu duru. as taip puosiau savo mergytes gimtadienui kolidoriu tiesiog netvarkinga tvarka priklijavau lapus ant sienu ir viskas, atrode kad pucia vejas ir nesa tuos lapus. mirksiukas.gif daug kam labai patiko.
tongue.gif ačiū už idėją, bet šįryt auklėtoja patikslino durų puošimo temą "Pravėrus stebuklingus vartelius..." g.gif
Atsakyti
Oho kaip paslaptingai...
O ka aukletoja pati neturi fantazijos?.... Juk toki faina temos pavadinima sugalvojo. Netikiu, kad neturi jokios idejos, o rupesti uzkrauna tevams g.gif
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 10 12, 10:14)
Oho kaip paslaptingai...
O ka aukletoja pati neturi fantazijos?.... Juk toki faina temos pavadinima sugalvojo. Netikiu, kad neturi jokios idejos, o rupesti uzkrauna tevams g.gif

TIKRAI PRITARIU TAU kazyte- SUGALVOJA PAVADINIMUS IR DUODA TEVAMS PUOSTI, TEGU PATI AUKLETOJA su VAIKAIS IR PUOSIA TAS DURIS. blink.gif JEI JAU TOKIA TEMA SUGALVOJO. nebet sakytu va suneskit rudedines gerybas lapus ir kastuonus ir t.t. teveliai, o mes su vaikais fantazuosim ir puosim.
tai jai stebuklingi varteliai tai vietoj duru tada reikia statyti vartelius.nu vis vien deciau tuos lapus ka ten prigalvosi daugiau.
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2007 10 12, 09:14)
Oho kaip paslaptingai...

ax.gif ESU IŠ TŲ MAMYČIŲ, KURI NIEKADA NEATSISAKO PADĖTI AUKLĖTOJAI rolleyes.gif , BET KAD AŠ TOS FANTAZIJOS PATI MAŽAI TURIU doh.gif TODĖL IR KREIPIUOSI Į ČIA ESANČIAS SUPERMAMAS, KURIŲ FANTAZIJOS LIEJASI PER KRAŠTUS 4u.gif

IŠ TIKRŲJŲ, GAL MAN PASIŪLYTI AUKLĖTOJAI, KAD VAIKAI PAPUOŠTŲ TUOS "STEBUKLINGUS VARTELIUS" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neužmirštuolė: 12 spalio 2007 - 10:43