Įkraunama...
Įkraunama...

Rudenėlio šventė

QUOTE(Delfiniukė @ 2007 10 01, 09:54)
puikūs darbeliai Gardenija thumbup.gif  4u.gif o iš ko darėte akytes avytėms,niekaip neapsisprendžiu doh.gif

Sestadieni darem generaline avies gaminimo repeticija biggrin.gif Labai stengemes, tai gavosi labai grazi biggrin.gif Ir galvyte darem is alyvuoges, ir kojytes is sakeliu. Sekmadieni ryta avyte atrode kaip po insulto- sukreiptu veidu (suvyto alyvuoge) doh.gif
Tai pasirinkom plastilina smile.gif Ir vietoj koju dukra sukaisiojo dantu krapstukus, sake, kad jai graziau ilgakojes lieknakojes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 01 spalio 2007 - 09:22
ale nepagalvočiau,kad alyvyuogė suvystu bigsmile.gif doh.gif gal ją reikia aliejuje pamirkyti g.gif reikės ir man repeticiją daryti ax.gif o dar sprendimą gerą radau,vietoj žolytės ir samanų- petražoles dėsiu,į žemę susmaikstysiu,kad greitai nenuvystu ax.gif niu dirbėsime šiandiena su sūnumi rolleyes.gif dar iš agurko kaktusą darėme,puikiai atrodo,dar sūnus labai vėžliuką nori padaryti wub.gif bet jai iš kaštonų aplipdytume,įdomu ar gražiai atrodytų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfiniukė: 01 spalio 2007 - 09:40
Oho, kiek minciu bigsmile.gif

O as pikta ant viso pasaulio doh.gif Dukra siandien nesinese tu darbeliu, galvojom ryt nuvesiu. Bet neteks doh.gif Dukra paskambino vos neverkdama, ziopliuke neisgirdo, kad siemet rudenelio sventes tematika- papuosalai wacko.gif

Gales dabar avis vietoj broskiu demonstruot cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardenija: 01 spalio 2007 - 10:09
niu juk galima greitai ir papuošaliukus padaryti mirksiukas.gif iš šermukšnių uogų,iš giliukų,iš kaštonų-juk kokie gražūs karoliai gaunasi,dar iš sėklų visokiausių,esu pasidariusi,nugražu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfiniukė @ 2007 10 01, 13:37)
niu juk galima greitai ir papuošaliukus padaryti mirksiukas.gif iš šermukšnių uogų,iš giliukų,iš kaštonų-juk kokie gražūs karoliai gaunasi,dar iš sėklų visokiausių,esu pasidariusi,nugražu rolleyes.gif

Grazu tai grazu, ale jau tingisi is po vakaryksciu "menų" biggrin.gif
Atsakyti
Gardenija, nematau Tavo darbeliu. Nejau taip supykai, kad isemei net nuotraukas?
Atsakyti
tai,kad rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
čia mūsų dienos darbelis ax.gif ''avelių banda''
Atsakyti
QUOTE(Delfiniukė @ 2007 10 01, 22:38)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif fermos grozis.... , as be zodziu , gerai padirbejot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfiniukė @ 2007 10 01, 22:38)

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanta22 @ 2007 10 01, 22:43)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  fermos grozis.... , as be zodziu , gerai padirbejot  thumbup.gif

ačiukas wub.gif
QUOTE(kitty*** @ 2007 10 01, 22:47)
super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū už įdėja jums su avelėmis wub.gif 4u.gif (jai neklystu) ax.gif
Papildyta:
ir mergytės dariau aš iš alyvuogės ''veiduką''tik įjį prikimšau plastelino,kad nesubliukštų,nenuvystų,tai tikiuosi nenusivilsime ryte ax.gif
Atsakyti
na va bigsmile.gif ir nenusivylėme,puikiai po nakties atrodo avelės thumbup.gif
Atsakyti