Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tęsiam tęsinį)

QUOTE(linabalt @ 2009 07 29, 15:25)
Kaip sekasi siust? bigsmile.gif As dar negavau ax.gif

Primenu, kad manęs nepamirštumėt-tikiuosi mano leidimo galiojimo laikas nepasibaigęs mirksiukas.gif biggrin.gif

Žodžiu, oi laukima laukiam... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 10:25)
dniu palauksim , juk neskubu cia  4u.gif
Papildyta:
Kazin ar yra tokia delione, kad butu paziurerti ar nusimati greit vestuves, ar artimiausiu laiku pasirodys mylimas zmogus bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif

Vandenis netiko lotuliukas.gif O vestuviu labai noris bigsmile.gif Tai tu pabandyk sau pati klausimais atsakyt , o as namie paziuresiu, ar kas panasaus yra. Bet cia galima bet kokios problemos delione pritaikyt - klausimas - ar as greit istekesiu.
Nes, jei paklausi apie vestuves artimu metu, gali ir tai parodyt, kad tikrai bus mirksiukas.gif ir dalyvausi draugu vestuvese lotuliukas.gif
uzduok sau klausima, ar istekesi, istrauk korta, pagal tai, kokia ji bus, klausk toliau - tipo, ka daryt, kad greit istekeciau. kokios kliutys yra tam ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vailet2: 30 liepos 2009 - 09:43
ne ne smile.gif vandenis vis delto ne biggrin.gif

dbr nusiziurejau liuta 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svetima @ 2009 07 30, 10:30)
Primenu, kad manęs nepamirštumėt-tikiuosi mano leidimo galiojimo laikas nepasibaigęs mirksiukas.gif  biggrin.gif

Žodžiu, oi laukima laukiam... rolleyes.gif

Pritariu drinks_cheers.gif mes labai labai laukiam .... pavasario, paskui vasaros, naujos meiles wub.gif , kelioniu ir svarbiausia kortu reiksmiu bigsmile.gif
Atsakyti
buciau dekinga vailet2 jei rastum kazka ta tema wink.gif

o siaip reikia jauniki isitaisyt tada ir vesele bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 30, 10:51)
buciau dekinga vailet2 jei rastum kazka ta tema wink.gif

o siaip reikia jauniki isitaisyt tada ir vesele bus  biggrin.gif

O būtinai dabar? bigsmile.gif
Atsakyti
vailet2 nea smile.gif kai rasiu vyra tada noriu vestuviu bigsmile.gif
Papildyta:
Gal kas matet kur NE internetu parduodamos Druidu Taro kortos ??
LABAI LABAI JOS MAN PATIKO 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 07 29, 18:22)
Kaip Chiromante pasakys, taip ir bus biggrin.gif

Merginos,nestatykit manes i nepatogia padeti ir nesureiksminkite kazkokiu leidimu.Sita akcija buvo aptarta pacioje pradzioje ir nebuvo jokiu uzuominu,kad tai galetu igauti masini pobudi.Galu gale net moralines teises tam neturiu.O skustis reiksmiu trukumu butu nevisai teisinga-juk sitiek literaturos visom imanomom kalbom.Galu gale-visos reiksmes tik gaires ir nieko daugiau....Besimokancios,kurios sugebes "islysti" is standartu,su laiku "susikurs" SAVO reiksmes.....kurios,kaip taisykle,visai netiks kitai.......
Papildyta:

Selena,o tau visgi patarciau neprisiristi prie jokiu delioniu,ypac asmeniniams klausimams.....Bendrauk su kortom tiesiogiai....Klausk ko tik nori....Nesupratai atsakymo-trauk patikslinancias kortas. Gali naudoti dvi kalades iskarto. Su viena deliok,su kita tikslinkis atsakymus-taip turesi dar platesnes galimybes....
Atsakyti
[quote=Selena7,2009 07 30, 11:19]
vailet2 nea smile.gif kai rasiu vyra tada noriu vestuviu bigsmile.gif
Papildyta:

Man tokį tavo entuziazmą bigsmile.gif Kalnus nuversčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Perskaiciau si foruma ir supratau kad sis reikalas yra nemenkas mokslas. Kuri laika issiburdavau internete, bet atsakyma sugebedavau sau issaiskinti tik intuityviai... blush2.gif nes labai jau visu kortu reiksmes budavo skirtingos, viena korta tau sako naujo gyvenimo pradzia, kita laidotuves blink.gif ir panasiai. Taigi pamaniau isigilinsiu ir pameginsiu bent kazkiek pramokti sio mokslo - meno. ax.gif
tai va smile.gif ar galeciau dalyvauti siame forume? Ir dar noreciau suzinoti patyrusiu dalyviu nuomones apie kortu delejima online... kazkaip nevisai patikimas man sis siuolaikiskas metodas atrodo, bet gal klystu?

Aciu 4u.gif

Atsakyti
Ka gavau is Chiromantes, visoms issiunciau, o ka pries tai gavo Tolima, laukiam is jos... Tolima, nors man persiusk, as jau visoms kitoms padalinsiu.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2009 07 30, 13:14)
Ka gavau is Chiromantes, visoms issiunciau, o ka pries tai gavo Tolima, laukiam is jos... Tolima, nors man persiusk, as jau visoms kitoms padalinsiu.

O man jau irgi? bigsmile.gif Varau pašto tikrintis bigsmile.gif
Atsakyti