Ar jau visas komplecikas į pabaigą? O man atostogos žiū greit prasidės... Nors, tiesą sakant, kartais manau, kad pirmiau galą gausiu Kur LinaBalt dingusi? Norėčiau paprašyt visos išminties optom... Juk galiu to tikėtis, Chiromante, ar ne?
Nežinančioms - Ragana 007
ai tada rusiska gal yra virtuali kokia ar angliska ? bandysiu verstis
na gal ir as jau pusragane
Papildyta:
o kur linabalt nebesimato visai
Papildyta:
Yra ta LinaBalt , ryte dar buvo. Kantrybės. Selena, esu mačius ir nete derinių, tik nežinau ko verti.
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 29, 14:18)
ai tada rusiska gal yra virtuali kokia ar angliska ? bandysiu verstis
Papildyta:
Papildyta:
Selena, čia gal tau kas kitas padės Aš iš principo nete knygų kažkaip neskaitau
http://clouds.ru/com...temid,88888912/
bet cia yra internetine biblioteka
dekui
bandysiu ziuret
klausimas
Tarkim kai maisai kortas dienos kortai ar siaip delionei ir iskrenta bemaisant kelios kortos ar viena. reikia atsizvelgti i tai ?
snd pvz traukiau dienos kortos iskrito viena, o po to istraukiau dienos korta.Jos labai atitiko viena kita ir mano situacija:)
bandysiu ziuret
klausimas
Tarkim kai maisai kortas dienos kortai ar siaip delionei ir iskrenta bemaisant kelios kortos ar viena. reikia atsizvelgti i tai ?
snd pvz traukiau dienos kortos iskrito viena, o po to istraukiau dienos korta.Jos labai atitiko viena kita ir mano situacija:)
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 29, 13:18)
Gali buti bet raganynas tai jau treti metai gyvuojanti organizacija,turinti savo itin slapta veikla
Papildyta:
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 29, 13:26)
dekui
bandysiu ziuret
klausimas
bandysiu ziuret
klausimas
As asmeniskai visada pasiziuriu,kokia korta iskrito bemaisant...Jeigu ji pasikartoja delioneje (o taip dazniausiai ir buna),tai vadinasi Visata sustiprintai nori atkreipti tavo demesi i ta reiskini Bet galimas daiktas,kad tiesiog rankos kreivos ir tiek.....
QUOTE(Chiromante @ 2009 07 29, 14:30)
Gali buti bet raganynas tai jau treti metai gyvuojanti organizacija,turinti savo itin slapta veikla
Tiesiog Raganų Ložė
QUOTE(Chiromante @ 2009 07 29, 14:32)
Papildyta:
As asmeniskai visada pasiziuriu,kokia korta iskrito bemaisant...Jeigu ji pasikartoja delioneje (o taip dazniausiai ir buna),tai vadinasi Visata sustiprintai nori atkreipti tavo demesi i ta reiskini Bet galimas daiktas,kad tiesiog rankos kreivos ir tiek.....
Papildyta:
O kaip įdomu konspiracija Pažiūrėjus į šypsenėles iškart Crauli prisiminiau
ogo ir i kaip i raganyno kluba patenkama?
QUOTE(Chiromante @ 2009 07 29, 13:52)
....issiunciau tolimai pora tauriu...Tuoj dar parasysiu,kiek spesiu,nes turiu labai ribota priejima prie kompo.....
O man nesiusi?
QUOTE(Vitra @ 2009 07 29, 14:04)
Kur LinaBalt dingusi? Norėčiau paprašyt visos išminties optom... Juk galiu to tikėtis, Chiromante, ar ne?
KAi tik turesiu visa komplekta, atsiusiu kaip ir zadejau
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 29, 14:18)
As cia kiekviena diena, tik pasakyti neturiu ka, todel skaitineju ka prirasot