QUOTE(Selena7 @ 2009 07 28, 09:41)
pas mane mano kortos ir Zemaitijoj taip pat buna kai nuvaziuoju pas tevus ir i Tikija veziaus
deja esu naujoke Tarokorti srity , nejau jokiu kursu ir nzinau kaip jas reiktu pravalyti
bet jauciu,kad jos labai prie manes prisiriso
Papildyta:
Girdejau ir kad su smilkalais ir kad su druska, bet kaip tiksliai nzn
jas kaip suprantu kazkur ivynioti ir pabarstyti ant jos druskos?
deja esu naujoke Tarokorti srity , nejau jokiu kursu ir nzinau kaip jas reiktu pravalyti
bet jauciu,kad jos labai prie manes prisiriso
Papildyta:
Girdejau ir kad su smilkalais ir kad su druska, bet kaip tiksliai nzn
jas kaip suprantu kazkur ivynioti ir pabarstyti ant jos druskos?
Šiaip dažniausiai patariama taip - nusiperki rupios druskos, susirandi kokia dezute nuo batu pvz, tada i dezute pripili druskos ant dugno. Paskui susirandi celofaninius maiselius, i viena gerai supakuoji kortas, tada paguldai ant druskos ir uzpili druska, kad apsemtu. dezute suvynioji i celofana ir padedi trims paroms tamsioje vietoje, kad nesviestu saule. Tai cia pagrindas, ka reikia daryt.
Dar gali padekot kortoms uz pagalba, paprasyt, kad ir toliau jos tau gerai padetu
Ir as dar sudedu kortas is eiles - DA ju tvarka nuo 0 iki XXI, paskui taip visas MA nuo 1 iki 10. Ar tai butina negaliu pasakyt, nes tai butina yra man
Toliau, dar trumpam kortu valymui pries nauja burima - gali uzdegt zvake, tada kieviena korta pranest per zvakes liepsnele ir sudet tvarkingai i kruvele. Joms tada truputi ataust reiketu leisti. Arba tiesiog pries buriant pasikalbeti su jomis, kad jos tau padetu ir pan.
As irgi niekur nesimokiau, kai kas gal is prigimties ateina, daug ka perskaitau. Dabar jau noreciau Mokytoja turet Na, tikiuos, kad kazkur einu tinkama linkme