kazkas klause parduotuveles ezoterikos radau nee , kad kazkokia atsidare nauja Sv. Stepono gatveje , bet nzn ar ten knygu yra:)
as tai kolkas tik Vaito turiu ,manau pradziai ir uztenka ju
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 23, 10:55)
labas rytas mergaites, kaip malonu vel sugrizti ir jus sutikti
as jau po truputi tobulejo istikinau , kad kortos tikrai sako tiesa
vakar dejau kortas ant vieno zmogaus vyro
jos paroe, jis issikyresm turi vaika, vandenis )
isskyres ir kad vaika turi zinojau , bet kad vandenis ne
paklausiu jo , o koks tavo zenklas ? sako vandenis
xixixi, tolliau praktikuojuosi
dekui vailet2 uz delione
ai beje
anksciau pries kelis menesius visada salia manes krito magas, net neisivaizdavau kas jis, o jis pampt ir atsirado
Papildyta:
gaila, kad dauguma viskas apie taro simbolius tik rusu kalba, tai nelabai suprantu
o zn simbolius , kad ir Vaito manau labai praverstu
as jau po truputi tobulejo istikinau , kad kortos tikrai sako tiesa
vakar dejau kortas ant vieno zmogaus vyro
jos paroe, jis issikyresm turi vaika, vandenis )
isskyres ir kad vaika turi zinojau , bet kad vandenis ne
paklausiu jo , o koks tavo zenklas ? sako vandenis
xixixi, tolliau praktikuojuosi
dekui vailet2 uz delione
ai beje
anksciau pries kelis menesius visada salia manes krito magas, net neisivaizdavau kas jis, o jis pampt ir atsirado
Papildyta:
gaila, kad dauguma viskas apie taro simbolius tik rusu kalba, tai nelabai suprantu
o zn simbolius , kad ir Vaito manau labai praverstu
Na, džiaugiuos, kad patiko ir pravertė dėlionė, karts nuo karto, jei turėsiu laiko, noro ar galimybių daugiau ką išversiu Tik nežadu daug ir greit
Dėl simbolių - yra ir lietuvių kalba keli žodynai, čia pati pradžia, o šiaip interneto tyrai ir entuziazmas daro savo - bet kokia pasaulio kalba. Surinksi žodį katė ir google net išmestų jo simbolinę reikšmę. Tik reikia pasiknisti nuorodose.
o lituviski zodyneliai menki ?
na taip , beabejo jei didelis noras yra galima ir is rsu pasiskaityt ar anglu kalba
na taip , beabejo jei didelis noras yra galima ir is rsu pasiskaityt ar anglu kalba
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 23, 16:45)
o lituviski zodyneliai menki ?
Yra storas simbolių žodynas Bet mano manymu, tai Lietuvoje knygas į storumą, o ne į naudingumą leidžia
tai manai jis niekam tikes ?
taip lt tik i storuma , kad tik brangesnes butu
taip lt tik i storuma , kad tik brangesnes butu
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 23, 18:42)
Ne Selena, jis nėra niekam tikęs, verta pirkti, ypač Baltose lankose dar akcija buvo, gal dar tęsiasi jų knygynuose. Tiesiog rusiškose už mažesnę kainą žymiai daugiau informacijos.
o tu nezinai koks tikslus pavadinimas to zodyno lietuviskai ?
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 23, 19:06)
o tu nezinai koks tikslus pavadinimas to zodyno lietuviskai ?
Džiaukis, kad namie esu Varau knygos ieškot, nors galva skauda žiauriai
Jau net ir radau - leidykla Mintis, vadinasi "Naujasis simbolių žodynas", sudarė Hans Biedermann
:4 u:
Ir merginos - aš čia klausimą uždavus buvau, kaip man ožiaragį pakabint
Gal kas domisi rimčiau kaip kurie zodiako ženklai į pažintis reaguoja, be tų paprastose bendrose prognozėse tipo liūtus girkit kiek tik galit ir jis bus jūsų
Gal kas įdomesnių variantų žino?
P.s. Mano parašo užrašas tinkamas tik iki to reik nukapstyt ožiaragį Laukiu pasiūlymų
Papildyta:
Visada prašom Jei turėsiu galimybių tai patarsiu. Smagu, kai žmonės domisi. Ateityje daugiau bus moterų žemėje, o ne šiaip moteriškių
Gal kas domisi rimčiau kaip kurie zodiako ženklai į pažintis reaguoja, be tų paprastose bendrose prognozėse tipo liūtus girkit kiek tik galit ir jis bus jūsų
Gal kas įdomesnių variantų žino?
P.s. Mano parašo užrašas tinkamas tik iki to reik nukapstyt ožiaragį Laukiu pasiūlymų
Papildyta:
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 23, 19:10)
:4 u:
Visada prašom Jei turėsiu galimybių tai patarsiu. Smagu, kai žmonės domisi. Ateityje daugiau bus moterų žemėje, o ne šiaip moteriškių
Vailet2 as turejau meile oziaragi
meile buvo begaline abiems, bet labai unku taip pat.
siaip jie ramus , tvarkingi , istikii. bet sunku labai , uzsidare savyje, sunku parkalbinti giliau ir atverti siela
jie tie, jei isimyli viena myli ja visa gyvenima, zn daug oziaragiu tokiu vyru , tame tarpe ir manasis t.y. buves:)
siaip nzn nekabinau as jo , susiejo , jis nenorejo nieko rimto , siaip pasinuotykiaut ir prisnuotykeno vyras , kad isimylejo iki ausu, kaklo ir smegenu labai dziaugiaus, kad buvau jam pirma rimta drauge, nes pries mane buvo tik nuotykiai, milijonai nuotykiu
ech... paliudau ji prisiminus
siaip jie ramus , tvarkingi , istikii. bet sunku labai , uzsidare savyje, sunku parkalbinti giliau ir atverti siela
jie tie, jei isimyli viena myli ja visa gyvenima, zn daug oziaragiu tokiu vyru , tame tarpe ir manasis t.y. buves:)
siaip nzn nekabinau as jo , susiejo , jis nenorejo nieko rimto , siaip pasinuotykiaut ir prisnuotykeno vyras , kad isimylejo iki ausu, kaklo ir smegenu labai dziaugiaus, kad buvau jam pirma rimta drauge, nes pries mane buvo tik nuotykiai, milijonai nuotykiu
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 23, 19:28)
Vailet2 as turejau meile oziaragi
Aš ir mąstau, kad tokio mylinčio ir nusipelniau Bet prakalbint sunku, nenaudosi abrakadabra visose situacijose