QUOTE(Chiromante @ 2009 07 09, 13:04)
As visada atostogauju Delione "ant laiko" yra tuose atspausdintuose lapuose,bet ji man asmeniskai visiskai nepatinka,nors kartais ir suveikia.....O geriausiai tai pati pries deliodama pasakyk sau ir kortoms,kas pas tave ka rodys....Taip geriausiai...bent jau man....
Laba diena Gal priimtumėt į kompaniją dar vieną Taro entuziastę Jau keletą metų domiuos ir dabar labai intensyviai. Nuo pat pradžių kažkaip lengviausiai gaudavosi dialogas su kortomis, man labai tikslu, mano artimiesiems irgi. Dabar kuo daugiau skaitau , kuo daugiau gilinuos ir atskiras kortų kalades studijuoju, tuo miškas tamsesnis pasidarė Medžius pradėjau matyt O prieš tai tokia šviesi pievelė buvo. Na, nukrypau nuo temos - man sunkiausias laiko apibūdinimas kortose, vienoje rusiškoje knygoje radau aprašymus, kiekvienos kortos santykį su kitomis , t.y. DA su MA , bet man dar daug daug reikia žinių įgyt Tai norėjau pirmiausias Chiromantės paklaust, kaip dėl to pasakymo kortom, kokia korta, kokį laikotarpį reikš. Ar čia DA kortoms?
Matai 30- metei irgi taurių reikalai parūpo Jau žinai,, kur trumpiausias kelias eina... Bet būtų neblogai į žvaigždes ... po to pažiūrėt