Sveikos. per sventes reik svesti, tai ta ir dariau. Matau, jus irgi
Tarpe to dariau deliojimus ant laiko, tai dabar laukiu. Gal speces pasakytumet kokia delione "ant laiko" kaaaa?
Chiromante, atostogauji?
QUOTE(tolima @ 2009 07 09, 11:51)
Sveikos. per sventes reik svesti, tai ta ir dariau. Matau, jus irgi
Tarpe to dariau deliojimus ant laiko, tai dabar laukiu. Gal speces pasakytumet kokia delione "ant laiko" kaaaa?
Chiromante, atostogauji?
Chiromante, atostogauji?
As visada atostogauju Delione "ant laiko" yra tuose atspausdintuose lapuose,bet ji man asmeniskai visiskai nepatinka,nors kartais ir suveikia.....O geriausiai tai pati pries deliodama pasakyk sau ir kortoms,kas pas tave ka rodys....Taip geriausiai...bent jau man....
QUOTE(Chiromante @ 2009 07 09, 13:04)
As visada atostogauju Delione "ant laiko" yra tuose atspausdintuose lapuose,bet ji man asmeniskai visiskai nepatinka,nors kartais ir suveikia.....O geriausiai tai pati pries deliodama pasakyk sau ir kortoms,kas pas tave ka rodys....Taip geriausiai...bent jau man....
Tai ta ir deliojau.
Tiesiog nekantrauju. Savam kaily netveriu
nu suprantat.
QUOTE(tolima @ 2009 07 09, 12:13)
A ko gero prisiburei? Princa gal koki?
QUOTE(tolima @ 2009 07 09, 12:35)
nu taigi žinai, kaip rūpi taurių klausimas. Čia bendrai. O po dėliojimų "ant laiko", (o tas laikas labai netolimas), pranešiu rezultatus. nu čia taures pastūmus į šalį, XV DA, skaitau, irgi gerai.
Man asmeniskai- simta kartu geriau Tauriu tai is vis pakesti negaliu
QUOTE(tolima @ 2009 07 09, 13:10)
Man pats smagiausias momentas,paskaityti,kai pusamze moterele raso pazinciu skelbima...is serijos "issiilgau taves....svajoju su tavimi skaiciuoti zvaigzdes tamsia nakti ant juros kranto....." nu ir panasus briedas.Spek is triju kartu,ar atsiliepia nors vienas vyras (apie lervas nekalbu)? Kaip galima to nesuprasti???? Ismintinga moteris niekada sau neleis parasyti tokios nesamones....Daroma visai kitaip.....tokiu moteru vyrai nepamirsta ir net kartais pasiulo savo ranka ir.....nu kam ko reikia
QUOTE(tolima @ 2009 07 09, 13:50)
Nu persūdei, apie myžčiojimą iki apsiseilėjimo nuo pilnaties kalba neina.
Bet tauriu kazkuriam tarpe norisi. po XV.
Bet tauriu kazkuriam tarpe norisi. po XV.
Tai tos taures kartais ir pacios ateina....bet pradzia turi buti tikrai ne - "neuzmiegu,svajodama apie mudu....trokstu menesienos tyloje girdeti tavo sirdies duzius...." Nuo tokiu pradziu vyrai bega kaip nuo demetosios siltines....Paneig,kad ne taip....Su salyga,kad kalbame ne apie 20-mecius.
QUOTE(Chiromante @ 2009 07 09, 15:06)
Tai tos taures kartais ir pacios ateina....bet pradzia turi buti tikrai ne - "neuzmiegu,svajodama apie mudu....trokstu menesienos tyloje girdeti tavo sirdies duzius...." Nuo tokiu pradziu vyrai bega kaip nuo demetosios siltines....Paneig,kad ne taip....Su salyga,kad kalbame ne apie 20-mecius.
Tai tikrai ne.
Kadais vienas jaunuolis yr pasakęs, kad jei merginai pavyks įsitempt vaikiną lovon, tai pusė darbo meilės jau yr. Anuomet šiek tiek nusistebėjau jo žodžiais, bet kadangi tekstas buvo išsakytas besivartant pataluose(ant smelio), tai krito giliai.