nu baikit aisku neisiu , negalima
nu nzn nzn , siaip nebuna kad kvieistusi
bet vat sakau , akd kiek ziurejau kortas niekada nebuvo lovos
nu nzn nzn , siaip nebuna kad kvieistusi
bet vat sakau , akd kiek ziurejau kortas niekada nebuvo lovos
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 01, 16:09)
aaa
nu dzin eisiu as su juo i ta resorana, juk rimtai neisitemps i lova ten
ujujuj
nu dzin eisiu as su juo i ta resorana, juk rimtai neisitemps i lova ten
ujujuj
A kuriam čia restorane lovų yra? O užuolaidos bent užsitraukia? Ar čia viešai?
viesai
kazkada sekmadieni istraukiau dienos korta , iskrito kardu 10
galvoajau vaje, kas cia dabar bus man ... visa diea neramu , kazkaip nieko ir nebuvo
nu ir ka nu ir ka, o ta , kad apsizioplinau ir nemciau , kad pasas pasiibaiges, o tuiu i Tukija isskrist , tai nebeskrisiu. bet tai nutiko ne ta pacia dien akai korta istaraukiau , nors traukiau dienos korta... idomu
galvoajau vaje, kas cia dabar bus man ... visa diea neramu , kazkaip nieko ir nebuvo
nu ir ka nu ir ka, o ta , kad apsizioplinau ir nemciau , kad pasas pasiibaiges, o tuiu i Tukija isskrist , tai nebeskrisiu. bet tai nutiko ne ta pacia dien akai korta istaraukiau , nors traukiau dienos korta... idomu
tolima, nesibaidau
bet su XK ne ne )))))))))))))))))))))0 net negaleciau isivaizduot , jis vyresnis uz mane gal dvigubai ir siaip kazkaip kompromitupjanciai sia mum viskas butu
na bet matai, kai buriuasi kaip ir sakiau nerodo nei jausmu nei lovos
bet su XK ne ne )))))))))))))))))))))0 net negaleciau isivaizduot , jis vyresnis uz mane gal dvigubai ir siaip kazkaip kompromitupjanciai sia mum viskas butu
na bet matai, kai buriuasi kaip ir sakiau nerodo nei jausmu nei lovos
Sveikos,
Atsiprašau, kad įsiterpiau i jūsų temą, bet nežinau kur kreiptis tokiu klausimu:
užsirašiau pas būrėją liepos 7 d. kad išsiaiškinti keletą ramybės neduodančių klausimų, bet va apsižiūrėjau, jog tą dieną bus mėnulio užtemimas. Kažkur skaičiau jog tokios dienos nėra geros būrimuisi, ar aš klystu?
Dėkoju
Atsiprašau, kad įsiterpiau i jūsų temą, bet nežinau kur kreiptis tokiu klausimu:
užsirašiau pas būrėją liepos 7 d. kad išsiaiškinti keletą ramybės neduodančių klausimų, bet va apsižiūrėjau, jog tą dieną bus mėnulio užtemimas. Kažkur skaičiau jog tokios dienos nėra geros būrimuisi, ar aš klystu?
Dėkoju
Tylu ramu..
Kiba ir "diedų" dėlionės jaunimui neberūpi..Atostogos
Kiba ir "diedų" dėlionės jaunimui neberūpi..Atostogos