o kuom nerealios ??
o tai reikia tureti daug taro kortu kaladziu ??
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 26, 14:39)
siaip jas galima juk ir ezoterikos knygyneliuose nusipirkti
o tu Fille neturi isvis jokiu ??
o kur keltu galima nusipirkti ne per intika ?
o tu Fille neturi isvis jokiu ??
o kur keltu galima nusipirkti ne per intika ?
Turiu waito, is neto spalvotas atsispausdinau ir susitvarkiau su meile. bet noriu vat si tu tikru dideliu: psl
Papildyta:
Mano yra sios: http://www.dupasauli...rider-tarot.php
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 26, 13:42)
Na cia man nerealios....As pati ju neturiu,bet drauge gavo dovanu per gimtadieni ir patikejo man jas atidaryti....As jas iskart "pajauciau" ir ten pat restorane ant stalo pradejau delioti mergoms.....
O tureti gali tik viena kalade,svarbu,kad turetum su ja rysi....As tiesiog megstu kortas ir tiek. Tavaglione kortos man reikalingos,nes jos yra su kabalistiniais zenklais,o man to reikia....
feedbackas tai atsiliepimas.
zinosiu dabar
na aisku turiu Vaito kaladele ir dziugiuos, paliko tokios savitos jau jos man visur vaziuoja kartu kad ir vat dabar savaitgaliui isvaziuoja su manim
radau delione intike, bet nera isdestymo kaip delioti paoryti tik parasyti ka reiskia nuo 1 iki 12 kortos, as jas galiu delioti pagal save ar turi buti kazkoks eiliskumas, sistemiskumas ?
na aisku turiu Vaito kaladele ir dziugiuos, paliko tokios savitos jau jos man visur vaziuoja kartu kad ir vat dabar savaitgaliui isvaziuoja su manim
radau delione intike, bet nera isdestymo kaip delioti paoryti tik parasyti ka reiskia nuo 1 iki 12 kortos, as jas galiu delioti pagal save ar turi buti kazkoks eiliskumas, sistemiskumas ?
QUOTE(Fille @ 2009 06 26, 14:13)
BLUE ROSE, ar tik ne tu dalyvavai siame forume ir pardavinejai taro kortas?? http://taro.eforum.l...topic.php?t=834
Taip, kažkada pardavinėjau atliekamas kortytes, bet dabar vienodų kaladžių nebeturiu, tai kortų kaip ir nepardavinėju (nebent reikėtų knygas peržiūrėt, nes prisipirkau savu laiku, perskaičiau ir kai kurių jau nebelabai ir bereikia).
O kortas pirkau/perku iš labai daug kur: ir amazon, ir ebay ir lietuviškų, amerikoniškų, rusiškų dar visokių kokių internetinių parduotuvių.
QUOTE(Fille @ 2009 06 26, 14:13)
Ten ir NIEKADA rodos yra
Ja, ja, ten ta pati mergeliukė
O kas dėl kortų kaladžių skaičiaus... Aš jų turiu jau virš dvidešimties, bet tik todėl, kad kolekcionuoju. Nuo to kolekcionavimo viskas ir prasidėjo Na, o dėstymams naudoju nedaug kaladžų: turiu tris pagrindines ir dar tris-keturias specializuotas, kurias daugiau įkvėpimui pašau.
Bet tikrai ne kortų kaladžių skaičius nulemia įžvalgų tikslumą Juk pakanka vienos vienintelės. Tik dėl vieno esu visiškai tikra: kaladė turi "groti", "atsišaukti"-rezonuoti, nes jei ji bus nemaloni paimti į rankas, jei paveikslėliai bus neaiškūs, negražūs, nemieli tiek akiai, tiek širdžiai, tuomet labai apsunks bendravimas su tomis kortomis (juk ir draugus renkamės pagal tam tikrus kriterijus) ir sunku bus "susikalbėti".
Na, o man tai prognostinis Taro naudojimas vis dar juodas miškas, nes taip susiklostė aplinkybės, kad pradėjau ne nuo to galo su jomis pažindintis. Bet su šio skyrelio dalyvių ir kito, specializuoto, forumo dalyvių pagalba pamažu judu į priekį.
Ačiū, mergaitės
Papildyta:
Nesuprantu, kodėl man jau kuris laikas vis nerodo paskutinių puslapio (ne tik šio)žinučių Pamatau jas tik kai parašau savo atsakymą.
Keista
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 26, 08:18)
O kaip rezultatas Kardu Karalius apv. ir Kardu Tuzas kazin ar kalba apie geri.....Bet visu isvardintu derinys sako,kad visos sitos permainos,kad ir sunkios,astrios,skausmingos,bet tik i gera tau,nors dabar gal ir sunku tuo patiketi......
Na, reik tikėtis, ačiū
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 06 26, 22:39)
Fille,cia bandei interpretuoti Selenos delione?
Taip.
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 26, 14:30)
Man keltu kortos taip pat grazios , nepayginsi su Kroulio FI
jetaus Fille , na jausmai juk gali ivairiai interpretuoti t.y. tavo , jo , kolkas sakau neturiu uzrasu
Papildyta:
o kas yra feedbekai ?
jetaus Fille , na jausmai juk gali ivairiai interpretuoti t.y. tavo , jo , kolkas sakau neturiu uzrasu
Papildyta:
o kas yra feedbekai ?
Fille, o sitos reiksmes is kur?
Neissiplesiu,nes si delione man svetima.Imkim ateiti 7-8 III tauriu ir Fortunos ratas:jus smagiai ir maloniai leisite laika kartu,tai nuostabus gyvenimo laikotarpis,kai gyvenimas lengvas bei dziaugsmingas,nenuobodus.Jis -laimingas zmogus dekingas likimui uz tai,kad suvede su tavimi,svajoniu moterimi....
Paliekant sia delione,Fille,ar tavasis meiles trikampis tau paciai isaiskintas?Nes kitoje temoje tu kalbi apie W kaip apie mylima,kitoje-prasai padelioti del X...Ar pati zinai ko nori?!..Ne.Todel tavoji ateitis-noras sukurti seima artimiausiu metu tikrai neissipildys.O sie santykiai(kur dabar deliojama..)toliau meiluziu nepazengs,kur vis dar dominuos tas trecias...(su kuriuo,beje,taip pat jau vargiai kas beiseis..)Rezultate santykiai taps inerciski.Jie isseks ir uzsibaigs naturaliai.Kodel?cia griskime prie fundamento,esmes ant kuriu viskas statoma.Esi nesazininga ne tik pries save,bet ir pries tuos vaikinus,nes pati nezinai ko nori,metaisi,emocijos tave taso tai prie vieno tai prie kito,priklausomai kuris tam momente tave maloniau pamyluos,supras,paglostys,kur didesne nauda tavajam pasimetusiam ego...Pirmiausia turi susivokti savyje!.O ne partneriuose ieskoti issprendimo tavuju problemu.Anaip-nieko rimto ir brandaus nebus.
Aa,yra variantas-pastoti.Tuomet bandyk laime "ves/neves",tokiu budu priartesi prie savo "tikslu"-tureti seima..Bet tu tikra,kad tokia "pigia" kaina pastatysi laime,kurios nori?!...
Paliekant sia delione,Fille,ar tavasis meiles trikampis tau paciai isaiskintas?Nes kitoje temoje tu kalbi apie W kaip apie mylima,kitoje-prasai padelioti del X...Ar pati zinai ko nori?!..Ne.Todel tavoji ateitis-noras sukurti seima artimiausiu metu tikrai neissipildys.O sie santykiai(kur dabar deliojama..)toliau meiluziu nepazengs,kur vis dar dominuos tas trecias...(su kuriuo,beje,taip pat jau vargiai kas beiseis..)Rezultate santykiai taps inerciski.Jie isseks ir uzsibaigs naturaliai.Kodel?cia griskime prie fundamento,esmes ant kuriu viskas statoma.Esi nesazininga ne tik pries save,bet ir pries tuos vaikinus,nes pati nezinai ko nori,metaisi,emocijos tave taso tai prie vieno tai prie kito,priklausomai kuris tam momente tave maloniau pamyluos,supras,paglostys,kur didesne nauda tavajam pasimetusiam ego...Pirmiausia turi susivokti savyje!.O ne partneriuose ieskoti issprendimo tavuju problemu.Anaip-nieko rimto ir brandaus nebus.
Aa,yra variantas-pastoti.Tuomet bandyk laime "ves/neves",tokiu budu priartesi prie savo "tikslu"-tureti seima..Bet tu tikra,kad tokia "pigia" kaina pastatysi laime,kurios nori?!...
QUOTE(Fille @ 2009 06 26, 11:48)
Turiu waito, is neto spalvotas atsispausdinau ir susitvarkiau su meile. bet noriu vat si tu tikru dideliu: psl
Turiu šitas kortas Man patinka..
QUOTE(Blue Rose @ 2009 06 26, 13:14)
Na, o man tai prognostinis Taro naudojimas vis dar juodas miškas, nes taip susiklostė aplinkybės, kad pradėjau ne nuo to galo su jomis pažindintis. Bet su šio skyrelio dalyvių ir kito, specializuoto, forumo dalyvių pagalba pamažu judu į priekį.
Ačiū, mergaitės
Ačiū, mergaitės
Acha, padeda šitas skyrelis, o koks dar ten specializuotas forumas yra?