Įkraunama...
Įkraunama...

TARO KORTOS (tęsiam tęsinį)

QUOTE(Chiromante @ 2009 06 11, 01:31)
As tai savimi ziauriai patenkinta wub.gif Daug labiau,nei 25-eriu...Aplamai zmogumi pradejau jaustis tk nuo 30-ties,o MOTERIMI nuo kokiu 35.....(Ezoterika-mano kelias-nuo 19 ,bet cia jau rimtai,su mokytojais).....rytoj gimtadienis.... dar vieni gyvenimo isminties metai.....bigsmile.gif

pries gimtadieni ir man sumirga visas gyvenimas...
Su gimtadieniu!!! 4u.gif grazus skaiciai... smile.gif
Atsakyti
sveikinu!
Atsakyti
Chiromante, gero pasaulio vaizdo, įdomių rankų vingių, raiškių ir slėpiningų Taro mįslių, ir sveikatos - jėgų mokytis ir mokyti. Čia turėtų būt prikabintas balionėlis.
Atsakyti
Dekui labai,merginos.....Nors gimtadienis rytoj...As gi zinute rasiau siandien nakti,t.y. po dvylikos..... bigsmile.gif Bet sie metai kazkodel tokie,kad ir sveikinimus ir dovanas gavau anksciau nei gimtadienis biggrin.gif Taip kad viskas pagal plana bigsmile.gif
Atsakyti
Valio valiooo vaziuoju savaiatglai i namus pas mama , pasiimsiu savo dovanotas kortas Taro pagaliau smile.gif ir pradesiu pazinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 11, 14:16)
Valio valiooo vaziuoju savaiatglai i namus pas mama , pasiimsiu savo dovanotas kortas Taro pagaliau smile.gif ir pradesiu pazinti  blush2.gif

Kaip pastebejau megsti pavaikscioti i kursus..Kodel gi tau neuzsirasius i Taro kursus?bus puiki pradzia ir galbut stimulas toliau siekti pazinimo savo jegom.. 4u.gif
Atsakyti
oi ne ne biggrin.gif
nenoriu Taro kursu , nereikia smile.gif
as turiu is ko mokytis, mano artimas zmogus zino ir nusimano apie Taro
bet as pati noriu ismokti smile.gif
o kursuose ka moko , manau galima ir internete susirasti ar is knygu smile.gif nes ten plepalai smile.gif reiksmes ir deliones smile.gif aisku to ir reikia pradedanciajam , bet sita galima ir kitaip susirast ne is kursu wink.gif
Atsakyti
Chiromante, su Gimtadieniu, saulute 4u.gif
user posted image
Atsakyti
aciuks.gif O del saulutes tai isvis susileidau wub.gif Nes sau tai labiau panasi i koki tai viesula,o ne saulute bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 11, 01:31)
As tai savimi ziauriai patenkinta wub.gif Daug labiau,nei 25-eriu...Aplamai zmogumi pradejau jaustis tk nuo 30-ties,o MOTERIMI nuo kokiu 35.....(Ezoterika-mano kelias-nuo 19 ,bet cia jau rimtai,su mokytojais).....rytoj gimtadienis.... dar vieni gyvenimo isminties metai.....bigsmile.gif

wub.gif
Sveikinu pavėluotai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.
As pasiruosus naujai dozei... cool.gif
Atsakyti
O, Mūza pasirodė bigsmile.gif
Aš irgi pasiruošus, bet manyčiau čia įkvėpimo reikia, nepaskubinsi tokių dalykų smile.gif
Atsakyti