Lina, taip ir žinok, jei būsi mano Kroulį nužiūrėjus, užleisiu ant tavęs Rozmariną su trydom
Rozmarinai ne
kodel tau nepatinka Kraulis ?
Papildyta:
as pvz dziaugiuosi , paziuresju Krauli , supratau , kad dziaugiuos, kad turiu Vaito Taro kortytes su susiraukusiais veidukais, bet mielesnes kazkaip
nors aisku gal nesuprantu cia nieko
kodel tau nepatinka Kraulis ?
Papildyta:
as pvz dziaugiuosi , paziuresju Krauli , supratau , kad dziaugiuos, kad turiu Vaito Taro kortytes su susiraukusiais veidukais, bet mielesnes kazkaip
nors aisku gal nesuprantu cia nieko
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 25, 15:53)
man irgi nelabai tas kraulis..
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 25, 14:49)
is kur gauni tokiu geru ir teisingu emociju? Sitas snukis labai tinka ezoterikos skyreliui
o kodel ??
ar jo pacios kortos, ar ju energetika ? ar perteikimo forma ?
QUOTE(Chiromante @ 2009 06 25, 15:29)
Nu ir neziurek daugiau-dar kortas nuziuresi Tokios raganos kaip tu -ir primokejus joks biesas neims Nu nebent jei plaukus nuteptum baltai...tada...gal.....
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 25, 15:34)
***, linabalt, jei kortas nužiūrėsi, tai žinok, kad esi galingiausia pasaulio ragana
QUOTE(niekada @ 2009 06 25, 15:48)
Lina, taip ir žinok, jei būsi mano Kroulį nužiūrėjus, užleisiu ant tavęs Rozmariną su trydom
nu ir prijuokinot taip gera pasidare po situ komplimentu Aciu
Chiromante, pataikei - man kai kas nors sakydavo "kad tave velnias nujotu" (o girdedavau tokius dalykus daznai ), visada juokdavausi - kur ten nujos, kai as esu velnio nesta ir pamesta - viena karta numetes, daugiau nepaims uz jokius pinigus, dziaugiasi atsikrates Ech, prisiminiau jaunyste, ir ko tai butuoju laiku - dabar tokiu pasakymu nebegirdziu (pasitaisiau arba ismokau apsimetineti )
Rozmarinai, zinosiu
Niekada, pasigailek, nekenciu trydos Tikiuosi, tavo Kroulio nenuziurejau
QUOTE(Selena7 @ 2009 06 25, 15:57)
o kodel ??
jau vien iskraipydama Jo didenybes varda,gali prisisaukti nelaimiu,o ne tik pykinimo.. Buk atsargi!.
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 25, 15:00)
O...geras...Ir vemiantis pirmam plane (man jo daznai reikia kai kuriose temose )....Ale kaip juos indet?
QUOTE(rozmarinas @ 2009 06 25, 15:04)
Ir cia tik vienos is maziausiu jo nuodemiu.....