Įkraunama...
Įkraunama...

Tianshi produkcija

Smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 07 23, 21:22)

Patikėk, tikrai nesitikėjau tokio poveikio ax.gif Dar mama pasidarė vakar kaulų tankio tyrimą irgi yra teigiamų rezultatų smile.gif Nuo tada, kai pradėjo vartoti jonizuotą Tianshi kalcį, jai bent sustojo kai kurių stuburo slankstelių kaulo retėjimas, o kitų net truputį pagerėjo. Dabar antras tyrimas irgi į gerą pusę. Žinoma, nėra tokio staigaus pagerėjimo, bet mes ir tuo džiaugiamės, nes prieš tai tik stipriai blogėjo, nors gėrė stiprius ir labai brangius nuo kaulų retėjimo vaistus bei paprastą kalcį. Džiaugiuosi tuo, nes mamai irgi kita nuotaika gyventi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 23 liepos 2009 - 21:30
be žodžių thumbup.gif visada geriausias patarėjas- patikrintas paties rezultatas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Saunumelis, kada jauciasi teigiami rezultatai thumbup.gif O as pacioj pradzioj kompanijos gyvavimo gal pries kokius 5 metus buvau pasirasiusi sutarti, sunaudojau labai daug visokiu papildu, bet deja norimo rezultato visvien nesulaukiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tetarima: 24 liepos 2009 - 14:26
QUOTE(tetarima @ 2009 07 24, 14:25)
Saunumelis, kada jauciasi teigiami rezultatai thumbup.gif O as pacioj pradzioj kompanijos  gyvavimo gal pries kokius 5 metus buvau pasirasiusi sutarti, sunaudojau labai daug visokiu papildu, bet deja norimo rezultato visvien nesulaukiau ax.gif

Čia viskas priklauso kaip vartoji mirksiukas.gif neužtenka nusipirkti papildų ir bet kaip juos suvartoti. Tam yra gydytojų rekomendacijos, įvairios valymo schemos ir t.t. Rudenį pasidariau valymą ir iki šiol neatsinaujino pienligė, gal tai sutapimas nežinau, bet ji mane senokai vargino doh.gif Tad tiek mėnesių be jos man jau didelis pasiekimas bigsmile.gif Rimtesnėms problemoms (uždegimams, alergijoms ir t.t.) neužtenka kelių mėnesių, reikia ne vieną valymą daryti per metus. Tokie dalykai praeina pamažu ir tikrai ne per mėnesį ar du schmoll.gif Mano kolegės mergaitei buvo bronhinė astma ir tik po pusės metų preparatų vartojimo atsisakė cheminių vaistų, o dabar 5 metai jų nereikia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 24 liepos 2009 - 15:58
Vartojau tikrai ne menesi ir ne du, pagal visas gydytoju rekomendacijas. Galiu sakyti metus jei ne daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 24, 18:13)
Vartojau tikrai ne menesi ir ne du, pagal visas gydytoju rekomendacijas. Galiu sakyti  metus jei ne daugiau doh.gif

Tai, kad per metus išeina tik 2 geri valymai, tai per tiek laiko galima tik kokią pienligę pamiršti g.gif o jūs kaip suprantu turite rimtų problemų ir jas susitvarkyti su natūraliais preparatais reikės tikrai ne vieno valymo mirksiukas.gif Lėtines ligas reikia ilgai gydyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 07 24, 20:54)
Tai, kad per metus išeina tik 2 geri valymai, tai per tiek laiko galima tik kokią pienligę pamiršti  g.gif o jūs kaip suprantu turite rimtų problemų ir jas susitvarkyti su natūraliais preparatais reikės tikrai ne vieno valymo  mirksiukas.gif Lėtines ligas reikia ilgai gydyti  doh.gif

Boze ko tik as neisbandziau savo kailiu, kiek tukstanciu isleidau ir viskas perniek.Per 3-4 papildu kompanijas meciausi ir nieko, o bedu tikrai buvo, kaip supratau nuo hormonu pusiausvyros issibalansavimo ir buvo visos mano bedos, siuo metu statau save ant koju zolinemis zvakutemis, ir galu gale pajutau rezultata thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 24, 19:03)
Boze ko tik as neisbandziau savo kailiu, kiek tukstanciu isleidau ir viskas perniek.Per 3-4 papildu kompanijas meciausi ir nieko, o bedu tikrai buvo, kaip supratau nuo hormonu pusiausvyros issibalansavimo ir  buvo visos mano bedos, siuo metu statau save ant koju zolinemis zvakutemis, ir galu gale pajutau rezultata thumbup.gif  smile.gif

Galbūt g.gif nesiginčiju, kiekvienas atrandam sau tinkamiausią preparatą ir tikrai nesiruošiu peikti jūsų išbandytų žvakučių ir girti šiuos preparatus mirksiukas.gif smagu girdėti, kad kažkas jums padeda 4u.gif Rašau tai ką pati patyriau ir ką artimi žmonės ax.gif Beje, iš tų artimų žmonių su tokiom kaip jūs problemom irgi yra ir teigiamų rezultatų turi taip pat smile.gif Vat, tiek iš mano asmeninės patirties bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 07 24, 21:14)
Galbūt  g.gif nesiginčiju, kiekvienas atrandam sau tinkamiausią preparatą ir tikrai nesiruošiu peikti jūsų išbandytų žvakučių ir girti šiuos preparatus  mirksiukas.gif smagu girdėti, kad kažkas jums padeda  4u.gif  Rašau tai ką pati patyriau ir ką artimi žmonės  ax.gif  Beje, iš tų artimų žmonių su tokiom kaip jūs problemom irgi yra ir teigiamų rezultatų turi taip pat  smile.gif Vat, tiek iš mano asmeninės patirties  bigsmile.gif

Jus neisivaizduojat ko gero ka reiskia 1.5 metu neisieiti is namu nes vyksta visokie paastrejimai, na sakyciau priepuoliai doh.gif Net priesui to nepalinkeciau, o jei jums padeda tai valio thumbup.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tetarima @ 2009 07 24, 19:20)
Jus neisivaizduojat ko gero ka reiskia 1.5 metu neisieiti is namu nes vyksta visokie paastrejimai, na sakyciau priepuoliai doh.gif Net priesui to nepalinkeciau, o jei jums padeda tai valio thumbup.gif sekmes 4u.gif

Patikėkite, gal kas ir jūsų nesupras, o aš tikrai galiu mirksiukas.gif tie beprotiški šienligės priepuoliai, aštrūs sąnarių skausmai po gimdymo ir dar visokių problemų doh.gif tikrai nė priešui nelinkėčiau ką išgyvenau. Tai va, abi patyrę visko ir radę pagalbą galime džiaugtis thumbup.gif Sėkmės taisant sveikatėlę ir džiaugiantis gražiu gyvenimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 07 24, 21:24)
Patikėkite, gal kas ir jūsų nesupras, o aš tikrai galiu  mirksiukas.gif tie beprotiški šienligės priepuoliai, aštrūs sąnarių skausmai po gimdymo ir dar visokių problemų  doh.gif tikrai nė priešui nelinkėčiau ką išgyvenau. Tai va, abi patyrę visko ir radę pagalbą galime džiaugtis  thumbup.gif  Sėkmės taisant sveikatėlę ir džiaugiantis gražiu gyvenimu  4u.gif

Dekui, ir jums sekmes 4u.gif smile.gif
Atsakyti