Smagu

QUOTE(Lurdes72 @ 2009 07 23, 21:22)
Patikėk, tikrai nesitikėjau tokio poveikio

be žodžių
visada geriausias patarėjas- patikrintas paties rezultatas

Saunumelis, kada jauciasi teigiami rezultatai
O as pacioj pradzioj kompanijos gyvavimo gal pries kokius 5 metus buvau pasirasiusi sutarti, sunaudojau labai daug visokiu papildu, bet deja norimo rezultato visvien nesulaukiau

QUOTE(tetarima @ 2009 07 24, 14:25)
Saunumelis, kada jauciasi teigiami rezultatai
O as pacioj pradzioj kompanijos gyvavimo gal pries kokius 5 metus buvau pasirasiusi sutarti, sunaudojau labai daug visokiu papildu, bet deja norimo rezultato visvien nesulaukiau 

Čia viskas priklauso kaip vartoji

Vartojau tikrai ne menesi ir ne du, pagal visas gydytoju rekomendacijas. Galiu sakyti metus jei ne daugiau

QUOTE(tetarima @ 2009 07 24, 18:13)
Vartojau tikrai ne menesi ir ne du, pagal visas gydytoju rekomendacijas. Galiu sakyti metus jei ne daugiau 

Tai, kad per metus išeina tik 2 geri valymai, tai per tiek laiko galima tik kokią pienligę pamiršti

QUOTE(elvike @ 2009 07 24, 20:54)
Tai, kad per metus išeina tik 2 geri valymai, tai per tiek laiko galima tik kokią pienligę pamiršti
o jūs kaip suprantu turite rimtų problemų ir jas susitvarkyti su natūraliais preparatais reikės tikrai ne vieno valymo
Lėtines ligas reikia ilgai gydyti 

Boze ko tik as neisbandziau savo kailiu, kiek tukstanciu isleidau ir viskas perniek.Per 3-4 papildu kompanijas meciausi ir nieko, o bedu tikrai buvo, kaip supratau nuo hormonu pusiausvyros issibalansavimo ir buvo visos mano bedos, siuo metu statau save ant koju zolinemis zvakutemis, ir galu gale pajutau rezultata

QUOTE(tetarima @ 2009 07 24, 19:03)
Boze ko tik as neisbandziau savo kailiu, kiek tukstanciu isleidau ir viskas perniek.Per 3-4 papildu kompanijas meciausi ir nieko, o bedu tikrai buvo, kaip supratau nuo hormonu pusiausvyros issibalansavimo ir buvo visos mano bedos, siuo metu statau save ant koju zolinemis zvakutemis, ir galu gale pajutau rezultata

Galbūt

QUOTE(elvike @ 2009 07 24, 21:14)
Galbūt
nesiginčiju, kiekvienas atrandam sau tinkamiausią preparatą ir tikrai nesiruošiu peikti jūsų išbandytų žvakučių ir girti šiuos preparatus
smagu girdėti, kad kažkas jums padeda
Rašau tai ką pati patyriau ir ką artimi žmonės
Beje, iš tų artimų žmonių su tokiom kaip jūs problemom irgi yra ir teigiamų rezultatų turi taip pat
Vat, tiek iš mano asmeninės patirties 

Jus neisivaizduojat ko gero ka reiskia 1.5 metu neisieiti is namu nes vyksta visokie paastrejimai, na sakyciau priepuoliai

QUOTE(tetarima @ 2009 07 24, 19:20)
Jus neisivaizduojat ko gero ka reiskia 1.5 metu neisieiti is namu nes vyksta visokie paastrejimai, na sakyciau priepuoliai
Net priesui to nepalinkeciau, o jei jums padeda tai valio
sekmes 

Patikėkite, gal kas ir jūsų nesupras, o aš tikrai galiu

QUOTE(elvike @ 2009 07 24, 21:24)
Patikėkite, gal kas ir jūsų nesupras, o aš tikrai galiu
tie beprotiški šienligės priepuoliai, aštrūs sąnarių skausmai po gimdymo ir dar visokių problemų
tikrai nė priešui nelinkėčiau ką išgyvenau. Tai va, abi patyrę visko ir radę pagalbą galime džiaugtis
Sėkmės taisant sveikatėlę ir džiaugiantis gražiu gyvenimu 

Dekui, ir jums sekmes