Įkraunama...
Įkraunama...

Tianshi produkcija

Labas

Ar niekas nebenaudoja siu produktu, kad tema uzmirsta g.gif

Siandien nupirkom siu papildu savo mazajai. Turim problema su adenoidais, nuo rugsejo men vis nesibaigia sloga, tai didesne, tai mazesne bet yra. Gydytoja jau sako operuoti, nors as nelabai matau dar butinybes, nei ji per burna kvepuoja, nei ka, tik ta sloga jau nusibodo doh.gif Tad nusprendem ismeginti Tianshi. Ziuresi ar bus koks poveikis. Labai tikiuosi, kad taip.
Gal yra teke kuriai mamytei tvarkyti panasias vaiku problemas siais papildais? Kaip sekesi? Kokie atsiliepimai?
Mums dabar parekomendavo vaikiska kalci, biocinka ir Digesta. Truputi suglumino uzrasas ant Digest'o, kad tik nuo 6 metu galima. Kazin tikrai taip? Nes maniskei 2,8 m dabar.
Labai lauksiu jusu atsakymu 4u.gif

Beje, gal zinote Kaune gera konsultanta, ar gydytoja dirbanti su sia produkcija?
Atsakyti
[quote=zieminuke,2011 11 26, 20:18]
Sveika, keista, kad adenoidus gydysi kalciu, cinku ir probijotikais. As siulyciau kordicepsa pabandyti, as ji naudoju kitos firmos skysta, bet sunui 3.5 tai slogos atsikratem. Juk pasiule paprasciausius ekologiskus vitaminus: kalcis augimui ir kaulam, cinkas padeda isvengti virusu, nes sustiprina imuniteta, o probiotikai virskinimui gerinti ir atstatyti. Abejoju ar adenoidus isgydysi sia trijule.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zanazuzana: 01 gruodžio 2011 - 15:58
Užaugau prie duonos, bulvės, mėsos, pieno produktų, raugintų kopūstų, dar ir agurko su buroku bei svogūnu ir nereikėjo jokių papildų, tiesa jų ir nebuvo, apart žuvies taukų. O čia visokio briedo "prikurta" ir jūs tuo tikite? Baikit save ir vaikelius "tručyti" blush2.gif Tik padedate kažkam milijonus susikrauti schmoll.gif
Atsakyti
Faustinata-man patiko jusu postas thumbup.gif
Bet pati nutariau valyti zarnyna. Prirase man latviu "samanas" visa gydyma, kartu ir tikiu juo, ir netikiu, na bandysiu gydytis:) . Tik va klausimas vienas iskilo - man parase pirmam etape zarnyno valymas su dviguba celiulioze daryti kokteili-5 tabletes istirpinam antilipid.arbatos stiklinej ir ispausti 1 kivi. Viskas suprantama, bet, -ji gerti ar kasdien, ar vienkartinai, ar kaip? Moteris,kuri platina, sako kad kasdien, bet man atrodo kad tada gausis daug tableciu i diena, tada per menesi neuzteks dezutes, o juk brangoka blush2.gif , gal kuri gerai nusimanote , kaip is tikruju man ji gerti?
Atsakyti
Man kas patinka Tiens produktuose, kad tikrai gali gerti atsižvelgiant į savo organizmą.
Radera, aš pirmas 7 dienas gerčiau kiekvieną dieną, po to kas antrą.
Atsakyti
Na, aš šių papildų tikrai neplatinu ir nereklamuoju. Tiesiog papasakosiu savo istoriją. Mano imunitetetas labai labai silpnas buvo ir rudens-žiemos metu ištisai būdavo nesibaigiančios ligos (nuo eilinio peršalimo, slogos, kurie pasibaigdavo stipriausiais antibijotikais, nes eilinė sloga komplikuodavosi į bronchitą, pūlingą anginą ir t.t.).
Nuo rugsėjo mėn pradėjau gert Kordicep ir Chitozan. Po 2 kapsules 2 kartus dienoje. Nežinau, ar čia sutapimas, bet šį šaltąjį periodą nei karto nesirgau net sloga thumbup.gif Ai, dar vaikiško kalcio pakuotę išgėriau, nes savo mergaitei nei per kur jo neįsiūliau doh.gif
Dabar galvoju, kad reiktų išgert ir Cinko pavasariui.
Atsakyti
Sveiki, norėčiau paklausti ar kas nors turit kokios nors informacijos apie Tiens produkcija? Gal kas esate bandę? Mane domintu produktai, kurie palengvina sąnarių skausmus. Jei žinote iš papildų ar arbatų kažką, tai parašykite tikslų pavadinimą, ir ar tikrai padeda. Iš anksto dėkoju wink.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2012 01 04, 10:43)
Gal kuri jau bandėte naują produktą Kininių datulių sirupas

Datulių sirupą mes bandėme ir rezultatai labai greiti ir puikūs.

Esu patenkinta kad atradome tiens.
Atsakyti
QUOTE(Jurguzia @ 2012 03 10, 21:52)
Datulių sirupą mes bandėme ir rezultatai labai greiti ir puikūs.

gal placiau parasykit kuom tas gerumas pasireiskia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2012 03 10, 20:54)

sveiki, kaip ir kiekvienoje papildu temoje nera nei vieno sergancio rimta liga, kuris parasytu-valio, padejo....
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 03 11, 13:51)
sveiki, kaip ir kiekvienoje papildu temoje nera nei vieno sergancio rimta liga, kuris parasytu-valio, padejo....

O kokia ta rimta liga turi būti? ax.gif o tokia kaip šienligė?
Atsakyti
QUOTE(cius @ 2012 03 10, 20:54)

Mano vaikui hemoglobinas vis žemas, geležies trukumas, daktarė mums išrašė cheminių preparatų. Turėjau galimybę pasitarti su profesorium kuris su rytų medicina jau 10 metų dirba, ir jis tikrai nepatarė to duoti vaikui. Jis pritarė kad duočiau datulių sirupo, ir per mėnesį mūsų hemoglobinas nuo 108 iki 118 pakilo. Per mėnesį sunaudojom tik 5 buteliukus.

Visi turim savo nuomonę apie papildus.
Kaip mūsų tėvai ar seneliai augo, tai jie daug reikalingų medžiagų tikrai gaudavo iš maisto. O dabar iš maisto mes tikrai mažai ką gauname. Ar kada nors bandėte tarkim valyti ozonuoti mėsą pirktą parduotuvėje ir savo gyvuliuko užauginto. Skirtumas tikrai matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurguzia: 12 kovo 2012 - 10:43