Įkraunama...
Įkraunama...

Tianshi produkcija

Sveikos, mamytės 4u.gif
Neradau tokios temukės, tai pati atidariau blush2.gif Prieš keletą metų pradėjau domėtis Tianshi produkcija, po to ir vartoti ax.gif Gal ir iš supermamyčių kuri vartojate šiuos papildus ir galėtumėte parašyti savo atsiliepimus? Labai įdomu būtų išgirsti kokias sveikatos problemas išsprendėte naudodamos Tianshi preparatus 4u.gif Tinka ir teigiami, ir neigiami atsiliepimai, nes tik taip galima diskutuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 10 birželio 2009 - 13:25
Labas mirksiukas.gif ,

mano mama vartojo kazkokia arbata, nes jai su sanariais laaabai blogai buvo, sugere kursa ir pagaliau gyventi normaliai gali, sake labai patenkinta yra. Dabar ir man uzsake kazkokios lipo.... arbatos, ji valo visa bruda is organizmo ir aktyvina, tai labai laukiu kada atves ir pradesiu naudoti, nes siais metais sveikatele pastreikavo per visus galus. Beje, mamos pazystamas profesorius Vilniuje turi klinika, nepamenu kokia, tai jis savo pacientams rekomenduoja taip pat naudoti siuos produktus, ir po operaciju ir visokiu proceduru, kaip pagalba organizmo atstatymui. As dar nebandziau, bet ispudziai jau teigiami, nes mamai labai padejo bigsmile.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu, nes pati pradejau gerti arbatele lipo... kazkokia. Dar tik pora dienu, bet gerai, skrandzio nebeskauda, instas irgi ramiai sau sedi, o anksciau skaudejo labai. Tikiu, kad isvalys is manes visa bruda thumbup.gif
Atsakyti
Sveika 4u.gif
Vis nėra laiko parašyti ax.gif Kaip suprantu tu geri antilipidinę arbatėlę g.gif Aš jau keletas dienų užsiėmiau sąžiningai naudoti tai kas man paskirta. Kadangi turiu gerų rezultatų prieš tai naudodama, tai dabar su dideliu entuziazmu laikausi nurodymų smile.gif Dabar geriu antilipidinę arbatą, kalcį, ikaną, spiruliną ir Lian-Jan. Na, antilipidinės arbatos poveikį jau jaučiu, vis galvoju ar nesutapimas ax.gif nes kai tik pradėjau ją gerti žymiai pagerėjo miegas. Mano vaikiukas man jį visai išderino smile.gif Pasiskaičiau aprašymą apie ją ir pasirodo taip turi būti. Sugersiu šį kursą ir parašysiu kaip man sekėsi su rezultatais mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip tau Lineta sekasi su ta arbatėle?
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 06 21, 21:02)
Kaip tau Lineta sekasi su ta arbatėle?

Niu man viskas gerai, kazko dar nepastebejau, taciau vel uzejo inksta skaudeti, jau galvojau nereikes eit pas daktare, o dabar reiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 06 26, 09:13)
Niu man viskas gerai, kazko dar nepastebejau, taciau vel uzejo inksta skaudeti, jau galvojau nereikes eit pas daktare, o dabar reiks  doh.gif

Gal padauginai vandens ir praplovė inkstuką-pajudino smėliuką ar akmenuką g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 06 26, 09:30)
Gal padauginai vandens ir praplovė inkstuką-pajudino smėliuką ar akmenuką g.gif

Nu gal verysad.gif , bet toks skausmas, kad sakau, net siurpai pasisiausia ant kuno, tada einu net i toleta ant didelio, niu negraziai as cia bet sakau nesuprantu kas man yra, pries dvi savaites taip buvo pora dienu, ypatingai rytais. Tik kairi inksta skauda, buvau apsidziaugus, kad arbatele padejo kai neskaudėjo, bet gal ji ir padeda, plauna bruda is manes? g.gif
Atsakyti
Dažniausiai taip ir būna, kad pablogėja. Man pačiai po 10 dienų žiauriai skaudėjo galvą- iki pykinimo-toksinai iš kraujo valėsi. Pagėriau smegenų kalcio ir praėjo -iki šiol pamiršau galvos skausmus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 06 26, 10:02)
Dažniausiai taip ir būna, kad pablogėja. Man pačiai po 10 dienų žiauriai skaudėjo galvą- iki pykinimo-toksinai iš kraujo valėsi. Pagėriau smegenų kalcio ir praėjo -iki šiol pamiršau galvos skausmus thumbup.gif

Sakai taip turi buti? Tai reiskia valo akmenis arba smeliuka? O kas tas smegenu kalcis? blush2.gif Koki produkta galetumete pasiulyti policistinems kiausidems? Pas mane problema del sito, daznai atsiranda cistukiu, reikia kuo greiciau pastoti, bet dabar dar turim biski palaukti, o laukti irgi baisu, tai gal zinote moteriskiems organams kokiu preparatu?
Atsakyti
Pasiskaiciau placiau apie Tianshi produktus ir supratau, kad man prie policistiniu kiausidziu geriausiai yra gerti kondicepsa ir kalcio preparata. Reiks mamulei pasakyti, kad uzsakytu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 06 26, 08:13)
Niu man viskas gerai, kazko dar nepastebejau, taciau vel uzejo inksta skaudeti, jau galvojau nereikes eit pas daktare, o dabar reiks  doh.gif

Kaip ir Lurdes 72 tą patį galiu pasakyti apie skausmą inskte, gal pradėjo smėliukas eiti iš ten. O kas negerai pas tave su tuo inkstuku: kokie uždegimai kartojasi ar turi net akmenukų?
Atsakyti