Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba diena 4u.gif
nutrauksiu jusu gincus savo lasu foto blush2.gif vis dar bandau ir zaidziu, taigi noriu pasidalint tuo, kas isejo smile.gif
user posted image
user posted image
tai stai. ir dar noriu paklaust vieno dalyko, kazkur maciau apie tai buvo diskutuota, bet neberandu, tai gal kas galetu darkart pasakyt kame problemos su tuos islaikymu? ijungiant blykste jis sutrumpeja, nors ir rankinis rezimas... ka ten pareguliuot reikia? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tin-tin: 11 birželio 2009 - 13:01
Tin tin, as tik viena dalyka issiaiskinau jei integruota blykste tai net ant rankinio rezimo maziausias islaikymas 200.Jie pridetine pvz nikonui SB800 tai tada reikia 25 vartotojo nuostata ijungti ir turetu veikti trumpesnis islailymas.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 11, 14:10)
Tin tin, as tik viena dalyka issiaiskinau jei integruota blykste tai net ant rankinio rezimo maziausias islaikymas 200.Jie pridetine pvz nikonui SB800 tai tada reikia 25 vartotojo nuostata ijungti ir turetu veikti trumpesnis islailymas.

hmm, na pas mane integruota, 500 duoda. tai vadinas cia nieko padaryt neiseis smile.gif aciu
Atsakyti
gali pasakyt kaip tau 500 duoda, o pas tave koks fotikas?
Atsakyti
QUOTE(Tin-tin @ 2009 06 11, 13:13)
hmm, na pas mane integruota, 500 duoda. tai vadinas cia nieko padaryt neiseis  smile.gif  aciu

drinks_cheers.gif pas mane irgi 500. nikon d40 rolleyes.gif
Atsakyti
Gal galit tada judvi apie savo nustatymus daugiau papasakoti.Pas mane Nikon d80 bet duoda tik 200.Na nustatymus turiu omenyje ne vien iso, wb, ar f.Bet ten kur vartotojo meniu yra su tuo piestuku.Bet gal cia per didelis spamas butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 11, 12:59)
kazkoki gryba pjauna fotikas su spalvom  verysad.gif

o cia ne koreguota g.gif blink.gif
Tin tin labai patiko ruzavas lasas, bet tik lasas rolleyes.gif toks skaidrus, tik gaila kad padeges biski . Na ir antram plane bardakelis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 14:17)
drinks_cheers.gif pas mane irgi  500. nikon d40 rolleyes.gif

canon powershot sx110 IS smile.gif pasidarau islaikyma koki noriu, ijungiu blykste ir 500 duoda. kai fotografavau lasus prie dirbtinio apsvietimo, tada 200 duodavo, tai padariau isvada, kad kur sviesiau, ten trumpesni islaikyma duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 11, 13:23)
Gal galit tada judvi apie savo nustatymus daugiau papasakoti.Pas mane Nikon d80 bet duoda tik 200.Na nustatymus turiu omenyje ne vien iso, wb, ar f.Bet ten kur vartotojo meniu yra su tuo piestuku.Bet gal cia per didelis spamas butu  g.gif

einam i plepalus, ten galima apie viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 14:24)
o cia ne koreguota  g.gif  blink.gif
Tin tin labai patiko ruzavas lasas, bet tik lasas  rolleyes.gif toks skaidrus, tik gaila kad padeges biski . Na ir antram plane bardakelis  cool.gif

na taip, zinau, kad tik pats lasas kazkiek gal idomesnis, tai tik siaip norejau pasirodyt, kad bandau ir kad kazkas iseina biggrin.gif
Atsakyti
labas, i kokius dar plepalus unsure.gif man irgi ta pati problema.. Canonas dirbtiniam duoda tik 500, nors nustatau ant 1000, o isjungus blykste juodos foto gaunas visai doh.gif Kuku...mokytojos, reik konsultacijos ax.gif
Atsakyti
varom tik nuoroda kur tai randasi oki mirksiukas.gif
Atsakyti