Tiny,nieko ten tavo spalvos nesuodinos

.Aisku gali kitos man ir priestarauti, bet as kaip ir sakiau tokiu spalvu esu megeja, man ir foto tokios truputi nesvarios patinka, na kai nebuna viskas idealiai nudailinta, kai atrodo kad jau ne pirma desimti jos skaiciuotu.Na turiu silpnybe tokiem dalykams, todel ir del tokiu spalvu objektyvi buti negaliu
Zitlali, dekui

va pasakei ir matau dabar kas blogai.Reiks kada prie progos panasiai pagaut isvengiant paminetu klaidu.
Del to zaliavimo, na man grazu, niu dar sergu tokiu atspalviu liga, aisku bus diena kai nuo ju pasveiksiu.Man grazu ir svelnus ruzavi, gelsvi atspalviai, na kai nera vien naturalios spalvos.Bet ne visais atvejais tai tinka.O tai nuspeti sunkoka.As kartais padarau tokio atspalvio foo o po men ziu, alia galetu buti kitokio, sits kazkaip nebesiziuri
Merginos nesuprantu ko pykstates?

Tos, kurios Ps atrado tik kartu su fotografija, suprantu, kad jis yra kaip naujas zaisliukas, neistirtas ir idomus.Bet patikekit, po kokiu metu ir daugiau darbo su juo jum vis maziau ir maziau noresis daryt kadru, kuriuos reikes is esmes tvarkyti su Ps.Ps ir fotografavimo atskirti nereikia, bet reikia suprasti, kad programa uz jus nepadarys isimintino kadro.
Man Ps kaip tik yra spyris i minksta vieta, nes jei ka pavyskta padaryti grazaus su juo, visada stengiuosi ieskoti budu kaip galima tai padaryti su technika ir be programos, juk fotografavime tiek visokiu sublitybiu yra kad

Tik reik atrasti jas.
O taisykles, bent jau mum pirmokem privalu zinoti ir ju 90proc. paisyti, kad po kokiu meteliu galetume sakyti "O as cia specialiai taip kadravau...

"
Will, teisingas pastebejimas sakyciau.Bet daznokai kai ir zmogus pirmam plane yra noretusi ir horizonto tiesaus.Pvz cia man kreivas visai nesiziuri, nors nuotaika ir spalvos zavi
http://www.stephanie...rary/halfpints/Matau is karto meta i visa psl, bet as turejau omenyje besisypsancia mergaite papludimyje sunerusia rankas virs galvos.
Almara, jei vaikutis nepozuotu, o darytu sasvo vaikiskus darbus butu liuks.o dabar toks vaizdas kad mamyte liepe nejudet, kad galetu pagauti kadra.Juk vaikai tokie grazus, kai nevaidina suaugusiu

Nors pagaut juos tada
Merginos, ner ko pykti uz kritika.Ji
reikalinga.Jei su kritika nesutinkat, argumentuokite kodel, o ne "man taip grazu".Tas grozis buna ne be reikalo, yra priezastis kodel.Jei priezasties nerandat, reikskia kritka nebuvo is pirsto lauzta.