Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 11:00)
O is kitos puses kazkaip dingsta noras apskritai toliau komentuot, nes viskas jum ir taip gerai jusu nuotraukose smile.gif

biggrin.gif na na ZItlali nerodyk savo charakterio nono.gif Turiu omeny, kad nebutinai jei pradinukes, tai butinai visos nuotraukos neturi but centruotos arba su tiesiu horizontu (cia as kaip pvz). Kodel pvz jei tai butu pazengusiuju foto - manytume , kad cia buvo toks uzmanymas, o jei jau pradinukas - vsio klaida g.gif negerai. brokas ir t.t Nzn, aplamai kiekvienas klausdamas kritikos, laukia nuomones, o galiausiai turi padaryti ishvadas pats - sutikti ar ne. Ka pataisyti o ko ne. Juk tos foto liekau mum, o ne tiem kurie komentavo, pasake savo matyma ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 11 birželio 2009 - 11:06
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 12:00)
Juju iki galo postus mano perskaityk ka butent uzdrausciau ps.

O is kitos puses kazkaip dingsta noras apskritai toliau komentuot, nes viskas jum ir taip gerai jusu nuotraukose smile.gif

Na ka, ziuriu vel man Time Out nuo SM smile.gif geru kadru  4u.gif

nu nu tik nesugalvok ,ką gi mes be tavo komentarų darysim aaaaa?
Atsakyti
tikrai pritariu Zitlali visapusiskai ax.gif mums reik mokintis perprasti visas taisykles, kas, kaip, kodel..ir tik tada zaisti su ps spalvom cool.gif
Zitlali tu mums cia tikrai reikalinga, tiek daug nauju ideju ir net komentru su visais paaiskinimais ir nuorodom. As tiek daug laiko neturiu sm, bet cia tavo pagalba tikrai daug info randu. aisku ir kitu merginu nenoriu isskirti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 06 11, 12:15)
tikrai pritariu Zitlali visapusiskai  ax.gif mums reik mokintis perprasti visas taisykles, kas, kaip, kodel..ir tik tada zaisti su ps spalvom  cool.gif
Zitlali tu mums cia tikrai reikalinga, tiek daug nauju ideju ir net komentru su visais paaiskinimais ir nuorodom. As tiek daug laiko neturiu sm, bet cia tavo pagalba tikrai daug info randu. aisku ir kitu merginu nenoriu isskirti  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

o dėl horizonto- manrods fotkinant žmones, gali būti pakrypęs ir specialiai, ir dėl to, kad visgi žmogus pirmam plane (ypač, jei judesy), bet jei fotkinamas peizažas, tai jokio pakrypusio horizonto negali būti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 10, 23:17)

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 11, 01:48)

kaip grazu wub.gif
abieju atspalviai graziai ziuris, bent jau man rolleyes.gif
Atsakyti
na idėsiu savo mazgį ,vakar pas draugę kiemą siaubėm aisku daugybė kadrų lnuėjo i šiukšlyną

user posted image

bet tikrai pakeitus naršyklę pradėjau matyti nuotraukas AČIŪ kad pagelbėjot

Ievosius labai gražus spavotas varijantas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almara: 11 birželio 2009 - 11:43
QUOTE(almara @ 2009 06 11, 11:38)
na idėsiu savo mazgį ..

Man neidomi - vaikas ir tiek ax.gif Techniskai irgi nekas. Riskumo veidukui truksta rolleyes.gif
Atsakyti
zitka, nepabek mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Tiny,nieko ten tavo spalvos nesuodinos schmoll.gif .Aisku gali kitos man ir priestarauti, bet as kaip ir sakiau tokiu spalvu esu megeja, man ir foto tokios truputi nesvarios patinka, na kai nebuna viskas idealiai nudailinta, kai atrodo kad jau ne pirma desimti jos skaiciuotu.Na turiu silpnybe tokiem dalykams, todel ir del tokiu spalvu objektyvi buti negaliu ax.gif
Zitlali, dekui 4u.gif va pasakei ir matau dabar kas blogai.Reiks kada prie progos panasiai pagaut isvengiant paminetu klaidu.
Del to zaliavimo, na man grazu, niu dar sergu tokiu atspalviu liga, aisku bus diena kai nuo ju pasveiksiu.Man grazu ir svelnus ruzavi, gelsvi atspalviai, na kai nera vien naturalios spalvos.Bet ne visais atvejais tai tinka.O tai nuspeti sunkoka.As kartais padarau tokio atspalvio foo o po men ziu, alia galetu buti kitokio, sits kazkaip nebesiziuri doh.gif
Merginos nesuprantu ko pykstates? blink.gif Tos, kurios Ps atrado tik kartu su fotografija, suprantu, kad jis yra kaip naujas zaisliukas, neistirtas ir idomus.Bet patikekit, po kokiu metu ir daugiau darbo su juo jum vis maziau ir maziau noresis daryt kadru, kuriuos reikes is esmes tvarkyti su Ps.Ps ir fotografavimo atskirti nereikia, bet reikia suprasti, kad programa uz jus nepadarys isimintino kadro.
Man Ps kaip tik yra spyris i minksta vieta, nes jei ka pavyskta padaryti grazaus su juo, visada stengiuosi ieskoti budu kaip galima tai padaryti su technika ir be programos, juk fotografavime tiek visokiu sublitybiu yra kad rolleyes.gif Tik reik atrasti jas.
O taisykles, bent jau mum pirmokem privalu zinoti ir ju 90proc. paisyti, kad po kokiu meteliu galetume sakyti "O as cia specialiai taip kadravau... tongue.gif "
Will, teisingas pastebejimas sakyciau.Bet daznokai kai ir zmogus pirmam plane yra noretusi ir horizonto tiesaus.Pvz cia man kreivas visai nesiziuri, nors nuotaika ir spalvos zavi
http://www.stephanie...rary/halfpints/
Matau is karto meta i visa psl, bet as turejau omenyje besisypsancia mergaite papludimyje sunerusia rankas virs galvos.
Almara, jei vaikutis nepozuotu, o darytu sasvo vaikiskus darbus butu liuks.o dabar toks vaizdas kad mamyte liepe nejudet, kad galetu pagauti kadra.Juk vaikai tokie grazus, kai nevaidina suaugusiu wub.gif Nors pagaut juos tada doh.gif
Merginos, ner ko pykti uz kritika.Ji reikalinga.Jei su kritika nesutinkat, argumentuokite kodel, o ne "man taip grazu".Tas grozis buna ne be reikalo, yra priezastis kodel.Jei priezasties nerandat, reikskia kritka nebuvo is pirsto lauzta.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 11, 12:05)
zitka, nepabek mirksiukas.gif  blush2.gif

Kur ji pabegs irnesakyk.gif Atves, pailses ir gris su gerom foto biggrin.gif
Bet siaip nesuprantu, kodel po diskusijos, reikia kazkam apsisukti ir iseiti cool.gif O kaip darbe diskusijos verda, juk kiek zmoniu tiek nuomoniu ir poziuriu. Nieks juk is darbo neiseina jei per diskusija 100 proc. nepritare jo nuomonei biggrin.gif As labai megstu padiskutuoti, manau tai vercia paziureti kitu kampu i viska, taciau forume amzinai kazkas isizeidzia ir supyksta ant viso pasaulio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 12:35)
taciau forume amzinai kazkas isizeidzia ir supyksta ant viso pasaulio  unsure.gif

forumas yra forumas mirksiukas.gif -visi skirtingom intonacijom skatom, skirtingai net tuos apcius smailikus suprantam tongue.gif lotuliukas.gif

siaip man ir kliuvo, kaip cia kazkas sake -kodel kiti aceit specialiai akzka daro, o va cia negalima tongue.gif nors beveik garantuoju, kad ten ne specialiai, o netycia ax.gif dabar as taip galvoju ax.gif tongue.gif
Atsakyti
Mostas vaikystei
user posted image

kazkoki gryba pjauna fotikas su spalvom verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 11 birželio 2009 - 13:00