Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 18:29)
Neistveriau ijungiau savo kompa namuose,

jau draugu ryskumas blink.gif thumbup.gif tik spalvos ne schmoll.gif o katinas man is patiko thumbup.gif

QUOTE(Will @ 2009 06 10, 21:56)

Kaip Tavo žaisliukai, ar patenkinta esi?  ax.gif

nezinau ax.gif nelabai imu i rankas fotika pastaruoju metu cool.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 10, 22:17)
Turiu dar pora kadru smile.gif Labiausiai rupi jusu nuomone del spalvu. Pirmoje saturation pamazinau, gerai tas dalykas ar nelabai  g.gif 

pirmoj man spalvos patinka
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 07:00)
juodas remas blogai man ir melsva taure, o lapai gelsi, niekur balto ner smile.gif
pirma patiko, antroje fonas nepatinka, saunuole del seseliu, supratai smile.gif
lasas liux, j/b per juodas, akys juodos ir veidas demetas atrodo, spalvota per zalia, abiem per daug nukirsta kaktos, labai uzspaustas vaikas, o is desines per daug erdves iskart atrodo, jei is desines tiek daug palieki, normaliai reik ir veidukui vietos palikt, na, dabar labai jau suspausta.

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 07:36)
Juodas remelis cia labai jau gresmingai atrodo  rolleyes.gif Matosi kad ideja buvo idomi, bet dar reiketu pakankinti  biggrin.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 06 11, 09:14)

man tik ideja patiko, balto nieko ner  mirksiukas.gif
labryt  smile.gif

Nu jolki palki ... taure tai ne melsva buvo , o skaidri, permatoma , fonas uz jos baltas ... ir akaciju ziedlapiai akiai balti , tik tie galiukai geltoni g.gif nu krc ..
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 06 11, 09:14)
man sita foto kokybe ir sviesa gera, bet kompozicija  schmoll.gif tokia paemiau nufotkinau daug negalvodama  mirksiukas.gif

Aha, panasiai ir buvo blush2.gif Nes merginos ziauriai siuto, fotkint buvo sunku, judejo spurdejo. O kai perziurinejau foto, nustebau, is kur atsirado tokia akimirka g.gif Ir uzdejau toki pavadinima Susipyko. Dar ji ziauriai apkarpyta, nes dzinsiukai murzini buvo ant keliu, tai teko negailestingai nukirpti puse kadro unsure.gif Aciu merginos uz nuomones. patinka man kai mano foto komentuoja cool.gif
Padariau isvada, kad reikia kuo greiciau ismokt teisingai pasinaudoti PS galimybemis cool.gif

einu isimsiu foto, visdelto svetimi vaikai rolleyes.gif gal teveliai butu pries ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 11 birželio 2009 - 10:00
Tai gerai, kad murzini dzinsiukai smile.gif nereik islaizytu kadru, juk ten buvo vaikai wink.gif o vaikai ir buna issimurzine, nesvarus ir etc,... paziekit sitas foto http://www.stephanie...rary/halfpints/
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 10:08)

eina sau doh.gif Jetau kaip isgauti toki sviesuma su PS g.gif
BET, greitai permeciau, ir pastebejau kad keliuose foto yra visiskai kreivas horizontas (ir centruotu daug), bet pvz man visai tai netrugdo. Nes foto emocija daug stipresne, ir nugali ta netaisiklinga horizonta, ta centravima rolleyes.gif Del to man nuotraukos nurasymas del kreivo horizonto atrodo negailestingas unsure.gif O gaisti laika tiesinimui, verciau per ta laika dar ka nors papiskinti ax.gif Ir aplamai kas tai sugalvojo, kad cnetruota foto yra negerai mastau.gif tongue.gif
bliamba, neduoda nuorodos ideti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 11 birželio 2009 - 10:26
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 09:18)
eina sau  doh.gif Jetau kaip isgauti toki sviesuma su PS  g.gif
BET, greitai permeciau, ir pastebejau kad keliuose foto yra visiskai greivas horizontas, bet pvz man visai tai netrugdo. Nes foto emocija daug stipresne, ir nugali ta netaisiklinga horizonta  rolleyes.gif Del to man nuotraukos nurasymas del kreivo horizonto atrodo negailestingas  unsure.gif O gaisti laika tiesinimui, verciau per ta laika dar ka nors papiskinti  ax.gif
bliamba, neduoda nuorodos ideti  unsure.gif

as manau ne su ps reik ta sviesuma isgauti, o mokytis taisyklingai nufotografuoti mirksiukas.gif ir horizontas kreivas ne visose foto yra blogai smile.gif
imesk nekirpta savo ta foto, idomu pasidare ka tu ten nukirpai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 10:18)
BET, greitai permeciau, ir pastebejau kad keliuose foto yra visiskai kreivas horizontas (ir centruotu daug), bet pvz man visai tai netrugdo. Nes foto emocija daug stipresne, ir nugali ta netaisiklinga horizonta, ta centravima  rolleyes.gif Del to man nuotraukos nurasymas del kreivo horizonto atrodo negailestingas  unsure.gif O gaisti laika tiesinimui, verciau per ta laika dar ka nors papiskinti  ax.gif Ir aplamai kas tai sugalvojo, kad cnetruota foto yra negerai mastau.gif  tongue.gif

thumbup.gif as neteikiu esmes tam horizonto tiesumui ... , juk zeme nera tiesi...
Atsakyti
QUOTE(so-fun @ 2009 06 11, 10:24)
imesk nekirpta savo ta foto, idomu pasidare ka tu ten nukirpai  mirksiukas.gif

namuose liko nenukirpta. Nieko ten gero. mergaites kojos ir tiek. Tikrai taip daug geriau , nebet virsus man nepatinka, bet aj irnesakyk.gif Jau paciai man ta foto tuscia kazko tai. Sunkiau man vertint mes pazystu tas mergaites. jauciu simpatija tai mergaitei, todel ji belekokia idomi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 09:28)
namuose liko nenukirpta. Nieko ten gero. mergaites kojos ir tiek. Tikrai taip daug geriau , nebet virsus man nepatinka, bet aj irnesakyk.gif Jau paciai man ta foto tuscia kazko tai. Sunkiau man vertint mes pazystu tas mergaites. jauciu simpatija tai mergaitei, todel ji belekokia idomi  blush2.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 11:18)
BET, greitai permeciau, ir pastebejau kad keliuose foto yra visiskai kreivas horizontas (ir centruotu daug), bet pvz man visai tai netrugdo. Nes foto emocija daug stipresne, ir nugali ta netaisiklinga horizonta, ta centravima  rolleyes.gif Del to man nuotraukos nurasymas del kreivo horizonto atrodo negailestingas  unsure.gif O gaisti laika tiesinimui, verciau per ta laika dar ka nors papiskinti  ax.gif Ir aplamai kas tai sugalvojo, kad cnetruota foto yra negerai mastau.gif  tongue.gif

QUOTE(so-fun @ 2009 06 11, 11:24)
as manau ne su ps reik ta sviesuma isgauti, o mokytis taisyklingai nufotografuoti  mirksiukas.gif ir horizontas kreivas ne visose foto yra blogai  smile.gif
imesk nekirpta savo ta foto, idomu pasidare ka tu ten nukirpai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif supraskit, juk reikia pirma ismokti taisykles ir tik tada jas galima lauzyti wink.gif sviesumas isgautas ne su PS, horizontas kreivas nes toks uzmanymas, o ne todel, kad aj va gavosi ir gal visai nieko... jei butu mano valia as PS pradziamokslem naudotis uzdrausciau (zaidimus su spalvom, kontrastu ir sviesumu )biggrin.gif (muskit db tongue.gif )

Aj, vienzo.. ka as cia.. smile.gif kaip kas nori taip tas daro... per daug sureiksminu as ta visa mokymosi reikala cia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 10:53
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 10:40)
*..horizontas kreivas nes toks uzmanymas, o ne todel, kad aj va gavosi ir gal visai nieko...

**jei butu mano valia as PS pradziamokslem naudotis uzdrausciau

* neduoda man nuorodos kelti
http://www.stephanie...rary/halfpints/
pvz va cia - mergaite su burlente, ka spec buvo sumanymas tas kreivas horizontas? g.gif nemanau rolleyes.gif
** Pati sau priestarauji tongue.gif Nuolat kartoji kad to pacio horizonto linijos taisymas - lengvai su PS igyvendinamas rolleyes.gif Pvz pastebejau kad labai retas (nebent kuris nemoka PS) rodo foto neapdirbtas. Kaip ir pati beje tongue.gif

pvz sita foto - real, nieko jai nedariau nes i keliaus i albuma - manau jei siek tiek ja patvarkius su PS ji tik laimetu

http://www.flickr.co...501068/sizes/l/

cia tik man ar ir kitom neiseina nei foto ikelt nei nuorodos bash.gif:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 11 birželio 2009 - 10:59
Juju iki galo postus mano perskaityk ka butent uzdrausciau ps.

O is kitos puses kazkaip dingsta noras apskritai toliau komentuot, nes viskas jum ir taip gerai jusu nuotraukose smile.gif

Na ka, ziuriu vel man Time Out nuo SM smile.gif geru kadru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 11:02