Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Turiu dar pora kadru smile.gif Labiausiai rupi jusu nuomone del spalvu. Pirmoje saturation pamazinau, gerai tas dalykas ar nelabai g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 10 birželio 2009 - 22:28
Tiny,ma patinka pirmos ir spalvos ir nuotaika.As ir pati megeja tokiu vintage stiliaus foto... ax.gif
O cia dar vienas mano lasiukas.Tiesa, norint tikrai gera lasiuka pagauti reikia bent jau su makro filtru objektyvo, nes su kitiniu ne kas gaunasi, jei norisi pagauti ne vien tyskanti ar kapsinti lasa, bet ir kazkokius daiktu atspindzius lase.Padariau n kadru, pagal viena is mano idetu nuorodu, bet jei lasiuko krastai ryskus tada vidury esantis atspindys bliure, ir atvirksciai.Bet bandziau jau prie lempu, tai gal per mazai sviesos, nes be bykstes dariau.Reiks gal ir dienos sviesoj ka pagaut bandyt g.gif
user posted image

O cia vienas is geresniu siandienos kadru, bet kadangi namie sviesos ne per daugiausia, tai nemazai grudo gavosi...
user posted image

user posted image

Spalvotoj zalsvo atspalvio yr, bet man taip gan grazu ax.gif
Lauksim kritikos is jumi puses.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ju.Ju, uzmirsau tave vakar pakomentuoti. Man su katinu foto patiko ir ta linksma nuotrauka su vaikas smile.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 11, 01:48)
Spalvotoj zalsvo atspalvio yr, bet man taip gan grazu  ax.gif

Man irgi su tuo zaliu atspalviu patinka. Bet, kaip jau zinot, su spalvom as dar pykstuosi, tai negaliu komentuoti biggrin.gif Siaip tai tikrai labai vykes kadras ir kompozicija man be priekaistu bigsmile.gif O jau lelius koks wub.gif

As saviskes nuotraukas dabar su taviskem kai sugretinau, tai isvis purvinos spalvos mano nuotrauku atrodo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 11 birželio 2009 - 06:50
Ievosius, man tai irgi labiau, patinka, kuria tu pavadinai "su zalsvumu" rolleyes.gif Kaip minejo mano akys kreivos - nematau as tu spalviniu niuansu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 10, 23:08)

juodas remas blogai man ir melsva taure, o lapai gelsi, niekur balto ner smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 10, 23:17)
Turiu dar pora kadru smile.gif

pirma patiko, antroje fonas nepatinka, saunuole del seseliu, supratai smile.gif

Tiny,ma patinka

lasas liux, j/b per juodas, akys juodos ir veidas demetas atrodo, spalvota per zalia, abiem per daug nukirsta kaktos, labai uzspaustas vaikas, o is desines per daug erdves iskart atrodo, jei is desines tiek daug palieki, normaliai reik ir veidukui vietos palikt, na, dabar labai jau suspausta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 11 birželio 2009 - 07:26
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 10, 21:52)
Man patiko tavo fotkes  bigsmile.gif  paningas su dviraciu labai, ryzakas, draugai (nz kodel, man man patinka tas zalsvumas  blush2.gif )

biggrin.gif aciu. Man irgi nzn kodel, bet patinka tos spalvos, tokios vaikiskos, nors kaip ir minejo Will nerealistines, bet tam ir dejau actiona, kad pridetu siek tiek zaismingumo. Del paningo pati dziaugiuosi, kad pagavau kampa kas kame biggrin.gif

QUOTE(Will @ 2009 06 10, 21:56)
**O vaiko spalvos vėl  schmoll.gif

** uhu, nesigavo vienzo per ta skubejima. Na ka reikes kada labiau susikoncentruoti ties tais actinonais cool.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 11, 06:37)
Labas rytas  4u.gif

Ju.Ju, uzmirsau tave vakar pakomentuoti. Man su katinu foto patiko ir ta linksma nuotrauka su vaikas  smile.gif

aciu Tiny, na katinas toks laukinis (o gal naminis, tik kad i lauka isleido g.gif )...bludinejau po miesta, ziu katinas zolej, na ir pradejau piskinti biggrin.gif

o kaip ta, kur dvi mergaites g.gif visai neverta demesio g.gif rolleyes.gif
Supatau jau kad foto su vaikais laimi del pagautos emocijos - reiskias mano tikslas pasiektas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 11 birželio 2009 - 07:08
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 11, 08:00)
pirma patiko, antroje fonas nepatinka, saunuole del seseliu, supratai smile.gif

Nu is tavo puses teigiamas komentaras tai jau atgaiva biggrin.gif Dekui 4u.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 08:05)
o kaip ta, kur dvi mergaites  g.gif visai neverta demesio  g.gif  rolleyes.gif
Supatau jau kad foto su vaikais laimi del pagautos emocijos - reiskias mano tikslas pasiektas  mirksiukas.gif

Emocija pagauta, tik kompozicija man kliuva. Truksta man erdves virs galvos... nors nezinau, gal ir netruksta, bet kazkas netaip ... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 11 birželio 2009 - 07:37
Nieko gero ir grazaus tas zaliavimas tokiose foto rolleyes.gif bet zinoma jum paciom rinktis ir spresti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 10, 22:08)
as siandien kankinaus su baltu baltame  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Juodas remelis cia labai jau gresmingai atrodo rolleyes.gif Matosi kad ideja buvo idomi, bet dar reiketu pakankinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 10, 22:17)
Turiu dar pora kadru smile.gif Labiausiai rupi jusu nuomone del spalvu. Pirmoje saturation pamazinau, gerai tas dalykas ar nelabai  g.gif 
user posted image
Man gerai čia spalvos rolleyes.gif
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 11, 00:48)

man visai patinka tas žalsvas atspalvis, tik galėtų kažkaip šviesesnė foto būti. žinai aš dar įsivaizduočiau kad gražu būtų vietoj to žalsvo, koks vos vos į rausvumą (nemoku spalvos nupasakot, kurią įsivaizduoju)

Ir lašas thumbup.gif . Labiausiai spalva patinka. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 11 birželio 2009 - 08:35
Labas rytas,

Tiny pirmos foto nepakrauna, o antra įdomi, bet šviesus langas truputį blaško

O cia vienas is geresniu siandienos kadru, bet kadangi namie sviesos ne per daugiausia, tai nemazai grudo gavosi...

Man atrodo, kad ne žalsva, o gelsva geriau žiūrėtųsi, nes tada nuotrauka atrodytų natūralesnė ir šiltenė ax.gif Bet nežinau kokiu principu dirba tie actionai ir ar ten yra galimybė tiesiog taip spalvas keisti . Dar trūksta smakriuko blush2.gif
Lašiukai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 11, 08:05)
biggrin.gif aciu. Man irgi nzn kodel, bet patinka tos spalvos,  tokios vaikiskos, nors kaip ir minejo Will nerealistines, bet tam ir dejau actiona, kad pridetu siek tiek zaismingumo.

Kiekvieno skonis manrods skirtingas tongue.gif Bet nenatūralumas , bent jau man, žaismingumo nepriduoda, jo daugiau gal ryškumas suteiktų g.gif

Aš čia tik komentuoju, o pačios foto irgi sukomentuojamos, nors pati tai nieko blogo nematau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal, kad savas vaikas, tai ir taip gražu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 17:44)
Ryžikas
Na ir dar paningas:

katinas man patiko ir ryskumas thumbup.gif tik kiek noretusi patraukt i kaire puse mirksiukas.gif
berniukas irgi gana neblogai, ta rankena maiso tik , per geltona ir man mirksiukas.gif
paningas gerai pagautas, bet tik tiek mirksiukas.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 18:29)

man sita foto kokybe ir sviesa gera, bet kompozicija schmoll.gif tokia paemiau nufotkinau daug negalvodama mirksiukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 10, 21:08)
as siandien kankinaus su baltu baltame 
ideja turejau , bet jauciu nepavyks man jos igyvendi ir labai vargau su wb .. kazkodel melynuoja 

man tik ideja patiko, balto nieko ner mirksiukas.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 10, 21:17)
Turiu dar pora kadru smile.gif Labiausiai rupi jusu nuomone del spalvu. Pirmoje saturation pamazinau, gerai tas dalykas ar nelabai  

man pirmoj spalvos patiko, gal kiek noretusi rausvos (truksta ryskumo rolleyes.gif bet klausei tik del spalvu), antroj man per daug kontrasto mirksiukas.gif

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 10, 23:48)
Spalvotoj zalsvo atspalvio yr, bet man taip gan grazu 

lasiukas thumbup.gif
del leliaus j/b per tamsus, grudas maiso, del kompozicijos zitlali taikliai viska susake mirksiukas.gif del spalvotos, akytes labiau isryskeja, bet spalvos ne schmoll.gif

labryt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo so-fun: 11 birželio 2009 - 09:16