Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 10:20)
nu tai mes ir kalbėjom čia vakar berods,  kad pradžioj reik išmokt daryt teisingai viską, o tada jau laužyt taisykles ir eksperimentuot  mirksiukas.gif
hihihi.gif

aga o kaip zinot kada teisingai, jei ant mano lapo rodo balta..o ant jusu net ruzava doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Belge noretusi didesne ta foto matyt, kazkaip negaliu komentuoti is sios foto... ax.gif bet gal kitos ka pasakys smile.gif spalvos grazios.. o daugiau..

nauja tema cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 birželio 2009 - 11:31
sveikutės 4u.gif

jau pietūs,aš nuo ryto fotiko iš rankų nepaleidžiu,bet ryškumo neišgaunu nors tu ką doh.gif

kas,kad dienos šviesa,jei namie tamsu kaip urve verysad.gif

šiandien bandau iso reguliuot pagal tai kiek duoda išlaikymą,bet... verysad.gif

gražių lašelių mačiau bigsmile.gif
daug nuorodų įdedat anglų kalba,o aš jos nevaldau.Ai,yra ir lietuviškų,tik reikia skaityt smile.gif

man dangaus spalvos patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 12:26)
aga o kaip zinot kada teisingai, jei ant mano lapo rodo balta..o ant jusu net ruzava doh.gif  lotuliukas.gif

nuotraukas tvarkyt į stacionarų kompą tongue.gif ktių idėjų neturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 10:27)
Belge noretusi didesne ta foto matyt, kazkaip negaliu komentuoti is sios foto...  ax.gif bet gal kitos ka pasakys smile.gif spalvos grazios.. o daugiau..

nauja tema cia

cia gal didesne parodys?

mane i sarasiuka itrauksit kai visus ND padarysiu? ax.gif snd gal priduosiu paskutini
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 10:34)
nuotraukas tvarkyt į stacionarų kompą  tongue.gif ktių idėjų neturiu  biggrin.gif

aga palauksiu kol nukris is dangaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 06 17, 12:34)
mane i sarasiuka itrauksit kai visus ND padarysiu?  ax.gif snd gal priduosiu paskutini

aha butinai koks fotikas?

del foto, jei darei juoda horizonta ir dangu akcentavai, tai tuomet kaireje pilkeja kalnas, ner viskas juoda, horizontas nera tiesus, taisyciau (kaireje auksciau db) .. ar triuksma matau ar man vaidenasi g.gif noretusi truputi daugiau ryskumo fotkeje dangui, paplaukes siek tiek... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 birželio 2009 - 11:45
Ikelsiu pakartotinai foto ,su kuria as atejau i sita tema doh.gif

user posted image
Atsakyti
boruzka cia kritikai?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 10:41)
aha butinai koks fotikas?

del foto, jei darei juoda horizonta ir dangu akcentavai, tai tuomet kaireje pilkeja kalnas, ner viskas juoda, horizontas nera tiesus, taisyciau (kaireje auksciau db) .. ar triuksma matau ar man vaidenasi  g.gif noretusi truputi daugiau ryskumo fotkeje dangui, paplaukes siek tiek...  4u.gif

Canon EOS 1000D

aciu uz komentarus thumbup.gif Kad horizontas netiesus nematau... cia kalnai, sunku man kreivuma izvelgti blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti