Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 10:43)
cia gal kaip mano kaimynas, mane kad kuo daugiau ISO tuo geriau, kuo daugiau pikseliu tuo irgi geriau  biggrin.gif

kai buvau zalia, ir as taip galvojau hihihi.gif
QUOTE(BElge @ 2009 06 17, 11:37)
Vakar pas mus toks dangus buvo, keliu jusu teismui.

Dangus griuva...
user posted image

as is tos emocines puses pakomentuosiu biggrin.gif Grazu 4u.gif
Atsakyti
galkam pravers (tikiuosi nesikartoju)- apie metering modes
http://digital-photo...-metering-modes
http://blogs.adampar...to-use-them/25/

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 09:45)
o ten tikrai apie tą patį ND kalba ėjo?  biggrin.gif na gerai jau gerai, gal mano monikas spalvas ne tokias rodo, bo nešiojamas vistik, o anie tokie jau yr... neperteikiantys realaus vaizdo  biggrin.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 09:53)
tai gal ir mano praslys.. hihihi.gif pas mane irgi nesiojamas..ir vargstu su moniku..kai atspausdinus visai kitas pasaulis doh.gif (laukiu dovanos is MB, naujo padoraus PS)

ir mano nesiojamas ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 17, 09:55)
grazu, bet apacia tai juoda wink.gif

as norejau apacios tik konturu. bet gal neturejo buti visai juoda? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 06 17, 12:03)
ir mano nesiojamas  ax.gif

tai reiškias negalim komentuot WB, kadangi nuo kompo priklauso, kaip kas matom biggrin.gif
o tai tas juodumas jau blogai skaitos? g.gif o tai gal truputį daugiau nukirpt reiktų?
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 06 17, 10:00)
kai buvau zalia, ir as taip galvojau hihihi.gif

as is tos emocines puses pakomentuosiu biggrin.gif  Grazu 4u.gif

man irgi grazu..nuostabus dangus..ir siluetas apacioj super..

QUOTE(BElge @ 2009 06 17, 10:03)
*ir mano nesiojamas  ax.gif

* drinks_cheers.gif irgi vargsti.. doh.gif
jei norejai sulueto, tai ir turi but juoda..as pamaniau, kad cia taip turejo buti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 09:48)

giedre nu duodi smile.gif

tu irgi duodavai kai atejai i tema ... pameni as tau paciai rasiau, kad nuotraukose iso per daug uzkeltas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 17, 12:11)
tu irgi duodavai kai atejai i tema ... pameni as tau paciai rasiau, kad nuotraukose iso per daug uzkeltas  biggrin.gif  biggrin.gif

pas man bent jau max 1600 buvo biggrin.gif nevaryk gerai?? lotuliukas.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 10:06)
tai reiškias negalim komentuot WB, kadangi nuo kompo priklauso, kaip kas matom  biggrin.gif
o tai tas juodumas jau blogai skaitos? g.gif  o tai gal truputį daugiau nukirpt reiktų?

itariu, kad neismanau..bet man atrodo WB subjektyvus dalykas..kiekvienas spalvas mato savaip..o ir darom mes jas tokias kokias norim..ir dar skaitmena tuom ir zavinga, kad tai ko nepadare fotikas, galima pataisyti ant kompo(nu gal ne ant laptopo doh.gif ) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 10:12)
pas man bent jau max 1600 buvo biggrin.gif nevaryk gerai??  lotuliukas.gif  nail.gif

lotuliukas.gif nei vienas negime mokytas..svarbiausia, kad tobulejama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 11:12)
pas man bent jau max 1600 buvo biggrin.gif nevaryk gerai??  lotuliukas.gif  nail.gif

turbut delto, kad fotiko galimybes neleido daugiau uzkelti lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 17, 12:16)
turbut delto, kad fotiko galimybes neleido daugiau uzkelti  lotuliukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif nezinau, neturiu logisko paaiskinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 12:14)
itariu, kad neismanau..bet man atrodo WB subjektyvus dalykas..kiekvienas spalvas mato savaip..o ir darom mes jas tokias kokias norim..ir dar skaitmena tuom ir zavinga, kad tai ko nepadare fotikas, galima pataisyti ant kompo(nu gal ne ant laptopo doh.gif  ) biggrin.gif

nu tai mes ir kalbėjom čia vakar berods, kad pradžioj reik išmokt daryt teisingai viską, o tada jau laužyt taisykles ir eksperimentuot mirksiukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 17, 12:16)
turbut delto, kad fotiko galimybes neleido daugiau uzkelti  lotuliukas.gif  biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 10:09)
man irgi grazu..nuostabus dangus..ir siluetas apacioj super..
* drinks_cheers.gif irgi vargsti.. doh.gif
jei norejai sulueto, tai ir turi but juoda..as pamaniau, kad cia taip turejo buti.. mirksiukas.gif

kadangi esu puszale foto pasaulyje, darau pagal tai, kaip man atrodo. niekad nieko neskaiciau apie dangaus fotografija, nezinau kaip turi buti smile.gif
bet ideja buvo tokia - didziaja foto dali uzima dangus, kalnu konturai, medziai ant mazdaug trecdaliu linijos tasko smile.gif
Atsakyti