Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 09:29)
man vyras vis nori trikoji padovanoti, kaip sakant bando prisideti prie mano hobio  biggrin.gif bet as vis sakau, kad man nereikia..... o dabar galvoju gal reikia , tik nzn kokio mazycio ar didesnio  g.gif kokius jus turite?

pas mane tai velbon cx540, MB kaledoms padovanojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 09:23)
aš su trikoju fotkindama, vistiek fotiką kilsteliu...su visu trikoju 

isigyk nuotolinio valdymo pulteli arba toki su laideliu. pamirsau kaip vadinas... pravers.

QUOTE(bonda @ 2009 06 17, 09:28)
trecias buvo apie fotkinima basiene ir pan tongue.gif  ale as ne i viena nieko nzn ax.gif

biggrin.gif aciu kad priminei biggrin.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 09:29)
man vyras vis nori trikoji padovanoti, kaip sakant bando prisideti prie mano hobio  biggrin.gif bet as vis sakau, kad man nereikia..... o dabar galvoju gal reikia , tik nzn kokio mazycio ar didesnio  g.gif kokius jus turite?

pirk gera su galvute tokia sukama (nebutinai zinoma) , patvaru, nepasigailesi... nes kiti nupuciami ir drebinami menkam vejui esant tai pinigai i bala...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 09:32)
isigyk nuotolinio valdymo pulteli arba toki su laideliu. pamirsau kaip vadinas... pravers.

jo jo, tas dalykas planuose, kai tik babkių lišnų atsiras smile.gif

P.S. klausykit, baikit pliurpt taip greit, bo man dirbt reikia. pasivijau jus, dabar nebsinori vėl praleist krūvos psl biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 17 birželio 2009 - 08:34
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 16, 18:09)

kiek dabar maciau fotkiu gelyciu tavo -man visose truksta ryskumo g.gif g.gif
QUOTE(Teka @ 2009 06 16, 18:19)
va šitos man patinka dėl spalvų  smile.gif  o rankų drebėjimas, tai mano juoda problema  doh.gif nu žiauriai dreba ir nei vienos fotkės ryškios  verysad.gif

islaikyma reik turmpint arba stovo mirksiukas.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 16, 18:23)
Klausiu del riskumo  g.gif

man taviskej gana mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 17 birželio 2009 - 08:35
QUOTE(bonda @ 2009 06 17, 08:34)

man taviskej gana mirksiukas.gif

rimtai? blink.gif tau, gana?? biggrin.gif eeee, na gerulis mano kitinis assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 16, 19:16)

geras thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 16, 20:14)
lasiukai http://www.efoto.lt/...comment-1209896 cia ant cd deklo fotkina.. lb patiko smile.gif

jooo, sito nerealus lasiukai thumbup.gif wub.gif o kaip e-foto isikelt fotografa i megiamus, o ne tik fotke? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 17, 09:49)
geras thumbup.gif  thumbup.gif
jooo, sito nerealus lasiukai thumbup.gif  wub.gif o kaip e-foto isikelt fotografa i megiamus, o ne tik fotke? blush2.gif  ax.gif

yra desineje kai atsidarai zmogaus profili po jo foto asmenine du zmogiukai susikibe tai ten i draugus isimeti smile.gif o salia zvaigzdute, tai i megiamus fotografus smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Zitka o tu su savo trikoju susitvarkei? kiek pamenu jam kazkas negerai buvo g.gif ir va db idomu ar vaziuodama i gamta fotkint savaitgali trikoji imsi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 17 birželio 2009 - 09:00
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 17, 08:29)
kokius jus turite?

neturiu vis dar ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 08:56)

yra desineje kai atsidarai zmogaus profili po jo foto asmenine du zmogiukai susikibe tai ten i draugus isimeti smile.gif o salia zvaigzdute, tai i megiamus fotografus smile.gif

aciu mirksiukas.gif aptikau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 17, 09:56)
labas rytas  4u.gif

Zitka o tu su savo trikoju susitvarkei? kiek pamenu jam kazkas negerai buvo  g.gif ir va db idomu ar vaziuodama i gamta fotkint savaitgali trikoji imsi?

jo, susitvarkiau, ten pasirodo tik prisukt reikejo biggrin.gif jo imsiu... butinai... maza ka sumastysiu daryti rolleyes.gif as visad jamu, gali ir neprireikt, bet turesiu maza ka...

nors db pagalvojau, kad prisukt prisukau, bet tas islendantis paaukstinimas visvien kliba, sh zodziu, neimciau tokio rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 birželio 2009 - 09:10
Giedre, kam ISO iki 3200 uzkelus? del to toks triuksmas fotkese...
bent jau toj, kurios parametrus rodei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 17 birželio 2009 - 09:34
QUOTE(Teka @ 2009 06 16, 17:44)
Ar labai ta žalia nenatūrali?  g.gif man ji patinka, bet kažkaip nenatūraliai, ane?

man natūralesnės žalios norėtusi ax.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 16, 21:31)
Kaip sita  unsure.gif  ? jei ir sita nekokybiska,tai eisiu skaityt instrukcijos,ka dar galima isspaust  cool.gif ...

nekokybiška schmoll.gif

QUOTE(BElge @ 2009 06 17, 01:20)
A man irgi nesimiega smile.gif ND 4 praleidziu, ryt jei mazius leis, priduosiu. Labai man rupi tas WB - ar i tema darau  blush2.gif

super thumbup.gif

QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 09:01)
Aciu  4u.gif Atsiprasau,as dar zalia  blush2.gif

blink.gif ISO 3200 ???? Lauke ??? Ar pablūdai? biggrin.gif Dabar viskas aišku, kodėl tavo foto tokios prastos biggrin.gif Palik ISO 200 ar ISO 100 lauke kai fotkinti ir pažiūrėk ką gausi mirksiukas.gif žodžiu pasitreniruok fotkinti keisdama ISO, pamatysi akivaizdžius skirtumus mirksiukas.gif
Atsakyti