Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Josephin @ 2009 06 16, 23:48)
tai kad as jo nenustatinejau..

ND tikslas ir yra ismokti nusistatyti WB.

QUOTE(Ievosius @ 2009 06 17, 00:56)
Josepin, man manual lyg vos vos ruzavas,

mhm pritariu

QUOTE(BElge @ 2009 06 17, 01:20)
A man irgi nesimiega

gerai

kerolli smagus lasiukai bigsmile.gif saunuole, tik buciau dar toliau fona stacius arba f sumazinus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 birželio 2009 - 06:49
QUOTE(*Citra* @ 2009 06 16, 22:57)
Giedre, na rimtai, itarciau kad su tavo fotiku kazkas negerai. Koks exif jos?

Ka reiskia exif ? blush2.gif .Negi ta fotika nunest i Vilbra,kad patikrintu,garantija yra.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2009 06 17, 08:09)
Ka reiskia exif ? blush2.gif .Negi ta fotika nunest i Vilbra,kad patikrintu,garantija yra.... g.gif

parametrai tos foto smile.gif kokiais nustatymais fotografavai. atsidaryk PS ir pasiziurek isikelus nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 17 birželio 2009 - 07:15
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 16, 22:52)
Ju ju db berots bms megapolyje canon eos berots 400d+kitinis+dar vienas objektyvas+foto spausdintuvas uz 2300lt.

oj ne aciu, jokiomis akcijomis nesulvyliosit mane schmoll.gif per tas akcijas nusiperki to ko nereikia. Naudingiau issirinkti daikta ir laukti kada bus jam akcija paskelbta unsure.gif Beto cia Canon, o pas mane obj. nikkorai rolleyes.gif

Giedre o nuo pat pradzios pas tave tokios kokybe foto buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 17 birželio 2009 - 08:00
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 09:11)
parametrai tos foto smile.gif kokiais nustatymais fotografavai. atsidaryk PS ir pasiziurek isikelus nuotrauka smile.gif

Aciu 4u.gif Atsiprasau,as dar zalia blush2.gif
user posted image

Fotkinau,atrodo,Sv rezimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 06 16, 23:23)
padziampkslis liko kaip pazengusiuju albumas, o pirmokes turi jau savo naujai sukurta, atsiusiu duomenys, gal noresi Baltas baltam sudalyvauti
na dirbtinis apsvietimas  schmoll.gif , geltonas , o pusiau automatinis tai tiesiog nustatai ar debeseli/saulute jei prie natur apsvietimo, ir lempute prie dirbtino. 4u.gif

supratau jau, o ten vis lendu pažiūrėt, ten ir fotkes norėjau sudėt smile.gif

QUOTE(Josephin @ 2009 06 17, 00:46)
ok..kadangi nesimiega..bandau vel.. lotuliukas.gif

bandziau reguliuot ta wb ziuresim kas gavos..

na šis geresnis nei pirmas, tačau irgi dar ne

QUOTE(BElge @ 2009 06 17, 01:20)
A man irgi nesimiega smile.gif ND 4 praleidziu, ryt jei mazius leis, priduosiu. Labai man rupi tas WB - ar i tema darau  blush2.gif

man kažkaip lyg į melsvumą neša g.gif

QUOTE(kerolli @ 2009 06 17, 01:57)
tikrai nekaip antras variantas geresnis,bet man  truksta fokuso

nu fokusas su manim kažkaip nelabai nori draugaut

QUOTE(kerolli @ 2009 06 17, 02:29)
imetu pora terlioniu ,bet pati nes patenkinta jomis nes ner fokuso ,riskumo tik ta ideja pabandziau kur Zitlali pametejo  ax.gif

o kas per zitlali idėja? bigsmile.gif man lašiukas nei vienas ryškus nesigavo verysad.gif niekaip nesigauna man su tuo fokusu
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 09:01)
o kas per zitlali idėja?  bigsmile.gif man lašiukas nei vienas ryškus nesigavo verysad.gif niekaip nesigauna man su tuo fokusu

na, ne mano ideja smile.gif tiesiog radau inete kaip galima lasa nufotografuot su atspindziu smile.gif
del fokuso, tai tu platesne ryskumo zona pasirink smile.gif gal tuomet geriau pavyks
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 09:06)
na, ne mano ideja smile.gif tiesiog radau inete kaip galima lasa nufotografuot su atspindziu smile.gif
del fokuso, tai tu platesne ryskumo zona pasirink smile.gif gal tuomet geriau pavyks

o dabar neturi po ranka kur?
sakai? g.gif aš kažkaip viską fotkinu su labai siaura ryškumo zona... nu gal tikrai reiktų pabandyt. ale bet tos rankos vistiek dreba žiauriai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 09:10)
ale bet tos rankos vistiek dreba žiauriai  biggrin.gif

su trikoju reik fotografuoti arba pasidejus ant kito kieto pagrindo

pvz lasu http://www.efoto.lt/node/207292
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 17, 09:13)
su trikoju reik fotografuoti arba pasidejus ant kito kieto pagrindo

pvz lasu http://www.efoto.lt/node/207292

aš su trikoju fotkindama, vistiek fotiką kilsteliu...su visu trikoju biggrin.gif

nieko sau lašai blink.gif , kaip sagos kokios
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2009 06 16, 14:33)
matau, kad keiciant diafragma kinta ryskumo gylis. Kuo labiau atverta diafragma, t.y. skaiciukas mazesnis, tuo maziau matosi, kas 'dedasi uz fotografuojamo objekto'. Siuo atveju medine linija isplaukusi. Pridaryta diafragma (skaiciukas didziausias) leidzia isskirti detales fone - medine linija ryskeja smile.gif

super thumbup.gif o koks tavo fotikas ir objektyvas -pasikartok -praleidau matyt blush2.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 16, 15:15)

užsimaniau įmest ir aš vyšnių savo, ale pažėjau, kad man jos nebepatinka schmoll.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 16, 15:40)
Kartojuos, turiu kelis klausimus:

1. Gal zinot pagrindinius skirtumus tarp blyksciu SB800 ir SB900
2. Kaip apsaugoti fotika fotografuojant dregnose patalpose ar po lietum
3. nebeatsimenu...

trecias buvo apie fotkinima basiene ir pan tongue.gif ale as ne i viena nieko nzn ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 17, 08:23)
aš su trikoju fotkindama, vistiek fotiką kilsteliu...su visu trikoju  biggrin.gif

man vyras vis nori trikoji padovanoti, kaip sakant bando prisideti prie mano hobio biggrin.gif bet as vis sakau, kad man nereikia..... o dabar galvoju gal reikia , tik nzn kokio mazycio ar didesnio g.gif kokius jus turite?
Atsakyti