Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rasytce @ 2009 06 16, 23:11)
zinau, kad neduoda wink.gif uztat ir paaiskinau kodel  ir ka reiktu daryt, kad butu kitaip mirksiukas.gif ar suvokei biggrin.gif jei nea - tai paslapciu neisdavinesiu daugiau  cool.gif

nu vsio - baigiu pamokslaut - siandien jau gana - prikomentavau kaip uz tevyne biggrin.gif

visoms labos wink.gif

sunglasses2.gif ryt bus nauji bandymai

labanakt bye1.gif
Atsakyti
iki R

As ir varau.. sapnuosiu juostinius fotikus sian tiksliai... doh.gif ir kam as pradejau gilintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 16, 20:57)

uhu  rolleyes.gif Kaip sakant pirkau ji nes tik tiek galejau leisti tuo metu, ir ziauriai norejau veidrodinuko. Grinai pagal ta straipsni  biggrin.gif Kadangi cia pirmas veidrodinukas, tai jau matau kur suklydau  unsure.gif Kai vyras pasake - paskubejau dry.gif
Bet jei kam reikia - parduosiu  biggrin.gif

kiek nori? jei ne paslaptis
QUOTE(Teka @ 2009 06 16, 21:48)

tai man nieks taip ir nepasakys dėl fotki g.gif

padziampkslis liko kaip pazengusiuju albumas, o pirmokes turi jau savo naujai sukurta, atsiusiu duomenys, gal noresi Baltas baltam sudalyvauti

QUOTE(Josephin @ 2009 06 16, 22:19)

na dirbtinis apsvietimas schmoll.gif , geltonas , o pusiau automatinis tai tiesiog nustatai ar debeseli/saulute jei prie natur apsvietimo, ir lempute prie dirbtino. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 16, 22:15)
iki R

As ir varau.. sapnuosiu juostinius fotikus sian tiksliai...  doh.gif ir kam as pradejau gilintis  doh.gif

Tai saldziu sapnu tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 06 16, 21:09)
Josephin, jau ir as galiu pasakyt, kad wb dirbtiniam negerai, kai pati prie jo vargau biggrin.gif kaip suprantu, auto tikresnes spalvos gavosi, o turi buti atvirksciai. Blogai wb nusistatei smile.gif

tai kad as jo nenustatinejau.. biggrin.gif reix reiskai pasiknisti..noriu tik paklausti kox reikalavimas..nes prasimas nufotkint balta daikta prie dirbtinio apsvietimo..gana sausas doh.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 06 16, 21:23)

na dirbtinis apsvietimas  schmoll.gif , geltonas , o pusiau automatinis tai tiesiog nustatai ar debeseli/saulute jei prie natur apsvietimo, ir lempute prie dirbtino. 4u.gif

aciu uz paaiskinima..pokolkas mazai sita fotiko paslauga naudojuos.. ax.gif
reiskia ryt bandom vel.. doh.gif
Atsakyti
ohhho kiek beskaitanciu pogrindyje i dienos sviesa islindo bigsmile.gif .Jungiuosi ir as prie sveikinimu prisijungusi ir susirgus sia liga bigsmile.gif
akviliux_ o man tavo nuotraukoje lialka per daug suspaustas.Erdves truksta.
Zitlali ta nuoroda apie kur kas gerai nikon ar canon thumbup.gif
Ju ju db berots bms megapolyje canon eos berots 400d+kitinis+dar vienas objektyvas+foto spausdintuvas uz 2300lt.
Atsakyti
ok..kadangi nesimiega..bandau vel.. lotuliukas.gif

bandziau reguliuot ta wb ziuresim kas gavos..
user posted image
wb auto
user posted image
wb pusiau
user posted image
wb manual

Atsakyti
Josepin, man manual lyg vos vos ruzavas, bet gal cia tik mano monikas taip rodo.Bet siaip man tai gerai.Bors as cia nesprendziu reik antrokiu laukt smile.gif
Atsakyti
A man irgi nesimiega smile.gif ND 4 praleidziu, ryt jei mazius leis, priduosiu. Labai man rupi tas WB - ar i tema darau blush2.gif

Dienos sviesa
WB auto
user posted image
WB saulute
user posted image
Custom WB
user posted image

Dirbtine sviesa
WB auto
user posted image
WB su 'lempute'
user posted image
Custom WB
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2009 06 16, 22:56)
Josepin, man manual lyg vos vos ruzavas, bet gal cia tik mano monikas taip rodo.Bet siaip man tai gerai.Bors as cia nesprendziu reik antrokiu laukt  smile.gif

gali buti, kad yra ruzavumo, nes fotkinau virtuvej..o ten visos spineteles medines..tad primeta ta ruzavuma matyt..su mano fotiku geriau nesigauna..kai bandziau det balta daikta, koki fona besirinkau ziauriai gelsvi atspalviai gavosi.. doh.gif
BElge ir tu vargsti hihihi.gif man atrodo, kad tavo WB manual zymiai geriau gaunas.. thumbup.gif
Atsakyti
lab, as vel naktineju ieskau ikvepimo nes nusivyliau visai savim ,vis pasiziuriu paskaitineju , o nufotkinu nekeliu nes mano maimu ner i ka ziuret ,be to nelabai kas nori jas ir komentuot ,ai

[quote=Zitlali,2009 06 16, 06:17]

Del komentavimo, pritariu Inesai(berods), kad komentuoti reiktu technine puse, zinoma galima pasakyti ar jums grazu ar ne, bet visu pirma manau mes cia techniskai tvarkingai mokomes pagauti akimirka ... grozis kiekvienam skirtingai suprantamas ir tai nepadeda manau tobuleti susakymai kuri foto grazi ar ne stenkimes argumentuoti savo nuomone
[/quote]

pritariu 100% ,bet man dar kolkas sunku komentuti mazai koses suvalgiau ir kazkaip su j/b nesusidraugauju dar ,bet pakomentuosiu kas man uzklius

[quote=vijja,2009 06 16, 06:47]
labas rytas smile.gif
[/quote]

sveika prisijungus smile.gif

[quote=Teka,2009 06 16, 14:44]
Ar labai ta žalia nenatūrali? g.gif man ji patinka, bet kažkaip nenatūraliai, ane?
user posted image
[/quote]

tikrai nekaip antras variantas geresnis,bet man truksta fokuso

[quote=G_i_e_d_r_ė,2009 06 16, 16:09]
Pagal daugelio prasymus,ikeliu spalvota unsure.gif .Idomu,o kaip jus verciat j/b g.gif Gal gali kas kokia programikes nuoroda imest blush2.gif

Saulute Fotkinau Sv rezimu unsure.gif
user posted image
[/quote]

man cia kazkaip su palvom ne kas net pati ramaske pazaliavus

[quote=Sadi,2009 06 16, 09:13]
wow kaip švelnu aš tai labai norėčiau aguonas pafotkint, ale neišsiruošiu niekaip

aš tai aną savaitgalį pievas šienavau kaip Rasytce sakė
user posted image
[/quote]

mano manimu gera kompozicija tik man noretusi vertikalios ir svelnesniu spatvu o visa , man dar iki taves toli

[quote=Josephin,2009 06 16, 10:25]

[/quote]

sveika prisijungus ,manau kad paskutiniai tavo wb vyke tik riskumo truksta

[quote=BElge,2009 06 16, 10:48]
Sveikos fotografuojancios

[/quote]

sveika,namu darbus gliaudai kaip riesutus saunuole , man wb tinka , bet reikia palaukt antrokiu ka pasakys

[quote=akviliux_,2009 06 16, 12:01]
laba

Taip norisi su vaiku gražių kadrų pagaudyt... nu bet su maniške neįmanoma... Judrumo nestokioja....
[/quote]

kompoziciskai nekabina ,monotoniska ,bet kazka turi tokio .... zinau labai gerai kaip sunku su vaikais nes as pagrinde speju tik pakausi pagaut , bet meginu

[quote=Zitlali,2009 06 16, 17:16]
http://www.efoto.lt/..._nikon_ar_canon paskaitykit... ax.gif man patiko
[/quote]

thumbup.gif
[quote=solo,2009 06 16, 17:59]
Pirmieji portretų pabandymai Tskant, saulė padarė savo, nors ir dėjau apsauginį gaubtą... Labai laukiu kritikos.

[/quote]

1 jokiu emociju
2 per daug visko vienam kadre g.gif

[quote=G_i_e_d_r_ė,2009 06 16, 18:31]
Kaip sita unsure.gif ? jei ir sita nekokybiska,tai eisiu skaityt instrukcijos,ka dar galima isspaust ...

Melyna gelike

Kazkas lyg su fonu negerai g.gif
[/quote]

gal per arti buvai pritupus ,nes paplaukusios visos gelytes ,nepatinka man triuksmas siose nuotraukose

[quote=Zitlali,2009 06 16, 18:34]
isformavo su pipete bigsmile.gif http://www.efoto.lt/node/202949 keliu i megiamas si fotografa... suzavejo
[/quote]

atrodo nerealiai miela
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerolli: 17 birželio 2009 - 01:09
imetu pora terlioniu ,bet pati nes patenkinta jomis nes ner fokuso ,riskumo tik ta ideja pabandziau kur Zitlali pametejo ax.gif

user posted image user posted image user posted image

labanaktis rolleyes.gif
Atsakyti