lab, as vel naktineju ieskau ikvepimo nes nusivyliau visai savim ,vis pasiziuriu paskaitineju , o nufotkinu nekeliu nes mano maimu ner i ka ziuret ,be to nelabai kas nori jas ir komentuot ,ai
[quote=Zitlali,2009 06 16, 06:17]
Del komentavimo, pritariu Inesai(berods), kad komentuoti reiktu technine puse, zinoma galima pasakyti ar jums grazu ar ne, bet visu pirma manau mes cia techniskai tvarkingai mokomes pagauti akimirka ... grozis kiekvienam skirtingai suprantamas ir tai nepadeda manau tobuleti susakymai kuri foto grazi ar ne stenkimes argumentuoti savo nuomone
[/quote]
pritariu 100% ,bet man dar kolkas sunku komentuti mazai koses suvalgiau ir kazkaip su j/b nesusidraugauju dar ,bet pakomentuosiu kas man uzklius
[quote=vijja,2009 06 16, 06:47]
labas rytas
[/quote]
sveika prisijungus
[quote=Teka,2009 06 16, 14:44]
Ar labai ta žalia nenatūrali?

man ji patinka, bet kažkaip nenatūraliai, ane?
[/quote]
tikrai nekaip antras variantas geresnis,bet man truksta fokuso
[quote=G_i_e_d_r_ė,2009 06 16, 16:09]
Pagal daugelio prasymus,ikeliu spalvota

.Idomu,o kaip jus verciat j/b

Gal gali kas kokia programikes nuoroda imest
Saulute Fotkinau Sv rezimu
[/quote]
man cia kazkaip su palvom ne kas net pati ramaske pazaliavus
[quote=Sadi,2009 06 16, 09:13]
wow kaip švelnu aš tai labai norėčiau aguonas pafotkint, ale neišsiruošiu niekaip
aš tai aną savaitgalį pievas šienavau kaip Rasytce sakė
[/quote]
mano manimu gera kompozicija tik man noretusi vertikalios ir svelnesniu spatvu o visa , man dar iki taves toli
[quote=Josephin,2009 06 16, 10:25]
[/quote]
sveika prisijungus ,manau kad paskutiniai tavo wb vyke tik riskumo truksta
[quote=BElge,2009 06 16, 10:48]
Sveikos fotografuojancios
[/quote]
sveika,namu darbus gliaudai kaip riesutus saunuole , man wb tinka , bet reikia palaukt antrokiu ka pasakys
[quote=akviliux_,2009 06 16, 12:01]
laba
Taip norisi su vaiku gražių kadrų pagaudyt... nu bet su maniške neįmanoma... Judrumo nestokioja....
[/quote]
kompoziciskai nekabina ,monotoniska ,bet kazka turi tokio .... zinau labai gerai kaip sunku su vaikais nes as pagrinde speju tik pakausi pagaut , bet meginu
[quote=Zitlali,2009 06 16, 17:16]
http://www.efoto.lt/..._nikon_ar_canon paskaitykit...

man patiko
[/quote]
[quote=solo,2009 06 16, 17:59]
Pirmieji portretų pabandymai Tskant, saulė padarė savo, nors ir dėjau apsauginį gaubtą... Labai laukiu kritikos.
[/quote]
1 jokiu emociju
2 per daug visko vienam kadre
[quote=G_i_e_d_r_ė,2009 06 16, 18:31]
Kaip sita

? jei ir sita nekokybiska,tai eisiu skaityt instrukcijos,ka dar galima isspaust ...
Melyna gelike
Kazkas lyg su fonu negerai
[/quote]
gal per arti buvai pritupus ,nes paplaukusios visos gelytes ,nepatinka man triuksmas siose nuotraukose
[quote=Zitlali,2009 06 16, 18:34]
isformavo su pipete
http://www.efoto.lt/node/202949 keliu i megiamas si fotografa... suzavejo
[/quote]
atrodo nerealiai miela