Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zitlali, gal toks tiks? http://www.bogenimag...amp;market=MKT1

ziuriu jau kazka radai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 16, 15:40)
Kartojuos, turiu kelis klausimus:

1. Gal zinot pagrindinius skirtumus tarp blyksciu SB800 ir SB900
.

o jau maciau kad radai atsakyma blush2.gif gal gali pasidalinti ax.gif as taip pat galvoju apie sitas blikstes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 16, 17:08)
na tikrai gali gali wink.gif , surasyciau tau parametrus kokius uzsidet, bet turi pati viska suvokt ismokt ka ir kada daryt  4u.gif

na,dar per daug nedepresuoju,maskva irgi ne per vieną dieną pasistatė cool.gif
na,nors pasakyk ar ant av fotkint? blush2.gif
Atsakyti
Ar labai ta žalia nenatūrali? g.gif man ji patinka, bet kažkaip nenatūraliai, ane?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangė @ 2009 06 16, 17:36)
o jau maciau kad radai atsakyma  blush2.gif  gal gali pasidalinti  ax.gif  as taip pat galvoju apie sitas blikstes  bigsmile.gif

pirksiu 800 smile.gif pazystamas patare taip, taip ir darysiu, pasitikiu juo smile.gif sake 900 naujesnis, bet daugumai labiau patinka 800, nera baisiai didelio skirtumo tik nasumas 900 didesnis, galingumas smile.gif man to nereik kaip pradedanciai.

Rico 4u.gif jei kam idomu nuoroda dave paskaityt kas kenkia fotikam.. spray, ocean beaches, salt, etc smile.gif tai idomu kaip papludimyje nekenkiant fotikui fotkint irgi smile.gif http://books.google....snum=3#PPT76,M1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 16 birželio 2009 - 16:50
QUOTE(vijja @ 2009 06 16, 17:39)
na,dar per daug nedepresuoju,maskva irgi ne per  vieną dieną pasistatė  cool.gif
na,nors pasakyk ar ant av fotkint?  blush2.gif

liuks poziuris biggrin.gif na as tai ir ant P susitvarkyciau, o tu nea? manau, kad taip mirksiukas.gif

QUOTE(Teka @ 2009 06 16, 17:44)
Ar labai ta žalia nenatūrali?

tikiu, kad tau patinka, nes neisprasta ir atrodo nu taip graziai zalia, bet . . .. ji nenaturali biggrin.gif o kuo toliau, tuo labiau visi ziures i foto, kad butu naturalios spalvos, zinoma bus labai ivariu, bet kad tikrai nefluorescencuotu smile.gif
Atsakyti
4u.gif gal kas noretu Nikon D40 body? rolleyes.gif Pirktas pries kelis men cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 16 birželio 2009 - 17:47
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 16, 17:38)
4u.gif gal kas noretu Nikon D40 body?  rolleyes.gif Pirktas pries kelis men  cool.gif

tai koki jau nusiziurejai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 16, 18:08)
liuks poziuris biggrin.gif na as tai ir ant P susitvarkyciau, o tu nea? manau, kad taip  mirksiukas.gif
tikiu, kad tau patinka, nes neisprasta ir atrodo nu taip graziai zalia, bet . . .. ji nenaturali biggrin.gif o kuo toliau, tuo labiau visi ziures i foto, kad butu naturalios spalvos, zinoma bus labai ivariu, bet kad tikrai nefluorescencuotu smile.gif

ir kas lieviausia, kad ta spalva tikrai nenatūrali, o aš vistiek į natūralią negaliu žiūrėt, man ji negraži po šios
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2009 06 16, 18:58)
ir kas lieviausia, kad ta spalva tikrai nenatūrali, o aš vistiek į natūralią negaliu žiūrėt, man ji negraži po šios

tai paisyk spalvas kaip patinka biggrin.gif manau praeis ta nenaturaliu spalvu banga 4u.gif as jau persirgau biggrin.gif nors db vel siek tiek norisi 'zaisti' bet ir kadrai atitinkami turi but ax.gif su nuotaika.. cia nenaturalumas man nlb 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 06 16, 17:54)
tai koki jau nusiziurejai  bigsmile.gif

aj nu koki as galiu nusiziureti D80 doh.gif Objektyvai tai nikkorai pas mane dry.gif Nebent viska parduoti, bet kas pirks rolleyes.gif

Proto uztemimas pas mane turbut unsure.gif blush2.gif Klausykit, kaip padaryti fotografuojant be blykstes, kad pvz. ne tik vaiko veidas (kur fokusuoji) butu ryskus, bet ir drabuziai ir t.t. Kodel su tuo paciu f (pvz. f/5.6) be blykstes riskumo zona mazesne, nei su blykste g.gif Palyginimui nufotkinau su sena muiline su f/3.2 ir su nikonu su f/3.2 tai riskumo zona skiriasi nerealiai kaip doh.gif

Ir vat čia yra atsakymas į tą dažnai skyrelyje girdėtą klausimą: kodėl su paprasta muilinuke sunku ar net neįmanoma gauti gražiai sulieto fono. Paprastai tokių aparatų objektyvai plačiakampiai, t.y. su mažai mm (pasiimkit, pažiūrėkit). Taigi šitas faktorius ir nulemia didelę ryškumo zoną. Ir kartais kiti du faktoriai jau nebegelbėja.

cia del sita taisykle tinka?

Nusipeizejau, ane? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 16 birželio 2009 - 18:12
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 16, 18:59)
tai paisyk spalvas kaip patinka biggrin.gif manau praeis ta nenaturaliu spalvu banga  4u.gif as jau persirgau biggrin.gif nors db vel siek tiek norisi 'zaisti' bet ir kadrai atitinkami turi but  ax.gif su nuotaika.. cia nenaturalumas man nlb  4u.gif

nu jak dabar? smile.gif
user posted image
Atsakyti