Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

istrinkit tik exifa pries dedant i albuma baltas baltame...smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 10, 14:33)
istrinkit tik exifa pries dedant i albuma baltas baltame...smile.gif mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Ale vistiek idomu pasiziureti i tuos exifus kai yra.As jau ir bandziau susiziureti kieno,bet nemazai yra su tokiais pat fotoaparatais,tai neisejo susekti lotuliukas.gif
Papildyta:
bonda,ar dalyvausi ND? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 10, 14:40)

bonda,ar dalyvausi ND? bigsmile.gif

jei ka ismastysiu ir gausis, tai butinai mirksiukas.gif o tu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 10, 14:33)

as nemoku...... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 06 10, 14:45)
as nemoku......  ax.gif

jei su PS tai darai save for web mirksiukas.gif

jei su photoscape, tai nuimi varnele saugant -kur exif informacija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 06 10, 14:42)
jei ka ismastysiu ir gausis, tai butinai mirksiukas.gif  o tu? ax.gif

Reiketu sudalyvauti,nes is vis nukerpesiu. doh.gif O be to man kazkaip lengviau fotografuoti kai yra koknkreti uzduotis,o ne laisva tema. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 10, 14:48)
O be to man kazkaip lengviau fotografuoti kai yra koknkreti uzduotis,o ne laisva tema. doh.gif

aha, man irgi drinks_cheers.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 06 10, 14:20)

4u.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 06 10, 14:26)
Tikrai taip , sekliu burelis cia biggrin.gif

hehe tongue.gif

Lamella irgi ant lasu uzveze? biggrin.gif jo laukiu as irgi vandens ir silumos, pasitaskysiu thumbup.gif

Ka manot? g.gif (necituokit su foto prasau 4u.gif )
user posted image

arba taip
user posted image

Kita sav pagaliau mergina fotkinsiu, otai jau pabodau sau ir vaikas mano nebeidomus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 birželio 2009 - 15:00
Zitlali,man asmeniskai nelabai.Tie sesliai ant veido kazkaip netaip.Man noreusi daugiau matyti kaires puses. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 06 10, 16:01)
Zitlali,man asmeniskai nelabai.Tie sesliai ant veido kazkaip netaip.Man noreusi daugiau matyti kaires puses. blush2.gif

Per tamsu ane? g.gif hmmm , na sitos nebeis pasviesint, nes baisiai atrodyt pradeda.. teks palaukt tada kitos sav ir anos panos plaukus fotkint tongue.gif aciu Inesa 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 birželio 2009 - 15:03
pagavau lašelį yess.gif

user posted image
Atsakyti
Zitlali - pagaliau man tavo foto nepatinka lotuliukas.gif Viska gadina tas tamsumas unsure.gif

fize noretusi daugiau laiuku ryskumo zonoj, jie vos nesimetriski gaunasi centrinio lasiuko atzvilgiu smile.gif
Atsakyti