Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tiny @ 2009 06 14, 14:10)
Isdegimai jau ties riba, gal daugiau ismanancios ka parasys del ju  ax.gif
O dariau taip: is pradziu pasviesinau vakar naujai atrastu budu, po to dar biski levels pastumdziau, ir kontrasto dejau  mirksiukas.gif

aciu, pabandysiu. kita kart nebijosiu taip sukontrastint smile.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 14, 14:20)
o kas ten per sviesus lopas uz nugaros  g.gif  siek tiek per daug kontrasto mano akim ziurint... bet geriau  ax.gif pabandysiu ir as pazaist  jei nieko pries, idomu bigsmile.gif paziesiu kas gausis.. uzsirasysiu ka dariau  biggrin.gif

nieko pries tikrai bigsmile.gif
Atsakyti
as dra viena ivertinimui imetu, noreciau nuomones blush2.gif

user posted image

norejau pkaluasti ar privaloma baltas baltame? nespeju niekaip sad.gif nz ar spesiu ax.gif
Atsakyti
nzn.. gal, kad mazesne ar neokybiska foto, sunkiai einasi padaryt nepilka.. demem nueina kazkokiom... kai didini kontrasta burna ir akys uzjuoduoja, baisiai atrodo... g.gif o kai sviesini tai isdega.. atskirai levelius stumdant irgi nesigauna.. nu vnz nzn g.gif
user posted image

zana faina foto, tik per astri man... 4u.gif bet kokybiska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 birželio 2009 - 14:17
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 14, 15:14)
zana faina foto, tik per astri man...  4u.gif bet kokybiska

dekui bigsmile.gif
o astri tai per daug grudo???
as nz ar taisinga, bet man patinka kai yra daug grudo, na aisku proto rinbose smile.gif biggrin.gif butent si foto man labai patinka, i seimos albuma tiks cool.gif
Atsakyti
Sveikos. ech, nerandu sau vietos tarp tų temų doh.gif bet žiūriu jūs jau techninius pagrindus baigiat praeiti ir prasidės pats smagumas. noriu jungtis pas jus kiek spėsiu su jūsų tempais blush2.gif

Zana4, pirma patiko bigsmile.gif norėtųsi kiek labiau susiliejusios aplinkos, bet aš jau čia kabinėjuos, pačiai nesigauna net taip, kaip tu padarei blush2.gif antroj tas efektas čia ne vietoj schmoll.gif trečioj apačios trūksta, atrodo, vaikas tuoj iš kadro iškris. ketvirtoj erdvės trūkumas ir labai didelis makalynas. mano nuomone, mažiau tas chaosas jaustųsi pažaidus su ryškumo zonom. ax.gif
o paskutinėj vėl gi man norėtųsi mažiau ryškaus tėčio. arba, jei jau ryškus, tada kad matytųsi ir jis visas ax.gif o šiaip fainas portretukas bus vaikinui prisiminimui mirksiukas.gif

Rasytce, aš visom keturiom už susibėgimą pvz. botanikos sode bigsmile.gif žydinčių ir nežydinčių augalų pilna, bitutės aplinkui dūzgia, antytės plaukioja, erdvės fotosesijoms sočiai biggrin.gif

Tiny, tvarkingas gražus portretukas thumbup.gif galbūt tik norėtųsi kiek daugiau tos darbo aplinkos. gal kokio tušinuko ir popieriuko ant stalo. kėdė užima beveik puse nuotraukos, bet neneša labai jau daug informacijos (jei ne segtuvai, tikrai neateitų į galvą, kad čia darbinė aplinka).

Šiandien, sutinku su Zitka ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 14, 14:22)
dekui  bigsmile.gif
as nz ar taisinga, bet man patinka kai yra daug grudo, na aisku proto rinbose smile.gif  biggrin.gif  butent si foto man labai patinka, i seimos albuma tiks  cool.gif

aštri tai perdaug šarpo. aš tą patį pagalvojau, bet nepasakiau, nes bijojau nusišnekėti lotuliukas.gif vadinas, tikrai per aštri.
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 14, 14:20)
as pagalvojau del tu wb filtru tai susikooperuokit ir imkit is vieno pardavejo smile.gif siuntimas pigiau bus, imkit is honkongo arba usa (prasykit kad zymetu kaip dovana paketa, nebus muito) smile.gif maciau kazkuris pardavejas siulo ir nuolaidas treciai prekei...

siuntimas lyg ir nemokamas, o nuolaidos visada gerai bigsmile.gif tongue.gif

Nesuprantu, kuri variantas- Tiny ar Zitlali - labiau patinka doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zana4 @ 2009 06 14, 15:02)
as dra viena ivertinimui imetu, noreciau nuomones 
---
norejau pkaluasti ar privaloma baltas baltame? nespeju niekaip sad.gif nz ar spesiu  ax.gif

Neblogai thumbup.gif
O kas ten ant veiduko? Šešėlis ar kas g.gif
---
manrods neprivaloma, nes čia konkursinis darbas, o konkursuose nebūtina dalyvauti g.gif Ar klystu?
Atsakyti
as dra viena ivertinimui imetu, noreciau nuomones  blush2.gif

Patinka sita, bet tikrai per astri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2009 06 14, 14:22)
dekui  bigsmile.gif

O grūdas ir sharpas ne skirtingi dalykai? Nes ši tavo fotkė man peršarpinta, net akį rėžia biggrin.gif O grūdas kai būna, tai pati fotkė gali būti švelni, bet tekstūra grūdėta... Nu nežinau, ar supratot, ką turėjau omeny doh.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2009 06 14, 15:31)
O grūdas ir sharpas ne skirtingi dalykai? Nes ši tavo fotkė man peršarpinta, net akį rėžia  biggrin.gif  O grūdas kai būna, tai pati fotkė gali būti švelni, bet tekstūra grūdėta...  Nu nežinau, ar supratot, ką turėjau omeny  doh.gif

drinks_cheers.gif jo as apie sharpa ir kontrasta.. per vaiski, isdegus vietomis... ranka pvz smile.gif bet tas nebaisiai, tik kazkaip per daug ji tokia netikra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 06 14, 15:26)
O kas ten ant veiduko? Šešėlis ar kas  g.gif 
---

cia krenta seselis nuo salmo, plastmase ta smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 14, 15:28)
Patinka sita, bet tikrai per astri  g.gif

QUOTE(solo @ 2009 06 14, 15:31)
O grūdas ir sharpas ne skirtingi dalykai? Nes ši tavo fotkė man peršarpinta, net akį rėžia  biggrin.gif  O grūdas kai būna, tai pati fotkė gali būti švelni, bet tekstūra grūdėta...  Nu nežinau, ar supratot, ką turėjau omeny  doh.gif

aciu mergaites uz nuomone wub.gif viska supratau cool.gif
Atsakyti
as dra viena ivertinimui imetu, noreciau nuomones  blush2.gif

norejau pkaluasti ar privaloma baltas baltame? nespeju niekaip sad.gif nz ar spesiu  ax.gif

man nea, Zanuk 4u.gif per daug uzgrudinta ir tie seseliai ant E veiduko taip negraziai krenta. bet tikiu, kad tau tai kaip nauja, tai patinka wink.gif

nieko, po kurio laiko pati jau atsirinksi kas tinka, o kas ne, kur tinka, o kur nea wink.gif

tikrai konkursiniai nera privalomi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 14, 15:48)
man nea, Zanuk  4u.gif per daug uzgrudinta ir tie seseliai ant E veiduko taip negraziai krenta. bet tikiu, kad tau tai kaip nauja, tai patinka wink.gif

nieko, po kurio laiko pati jau atsirinksi kas tinka, o kas ne, kur tinka, o kur nea wink.gif

tikrai konkursiniai nera privalomi wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man tas seselis irgi nepatinka, bet smile.gif
Atsakyti