Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zitlali @ 2009 06 14, 12:52)
Tiny nu kad ne.. as jamiau savo tam ale blogajam objektyvui, tai jo yra 18-135, o zieda emiau 67mm, pasiziek turi but parasyta smile.gif

Radau ant objektyvo toki apskritima perbraukta skersai ir parasyta 52. Tai cia skersmuo turbut ax.gif Tai reik jamt tada 52?
Atsakyti
QUOTE(Tiny @ 2009 06 14, 11:43)
Pirmos kompozicija man patinka  4u.gif Ir j/b vertimas jau i ta puse  bigsmile.gif

na smagu, kad kazkas i ta puse biggrin.gif
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 14, 11:58)
tai kaip ir viska pati jau susakei biggrin.gif man j/b truksta kontrasto, per pilka viskas, o antroje ryskumo trukumas smile.gif

antrosios originalas tamsus, kokybes ner, bandziau gelbet, nes sirdziai miela blush2.gif reik pabandyt dar su ja pazaist, nors aisku kai foto prasta, ir ps nelabai pagelbes...
Atsakyti
tiny aha
QUOTE(kitten` @ 2009 06 14, 11:39)

abi per pilkos.. kadravimas lyg ir nieko, nors man per daug to neinformatyvaus ploto... as daryciau gal vertikalia... nors... gal ir gerai taip
antra neryski, per skaudziai rankos nukapotos ir smarkiai per pilka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 birželio 2009 - 12:08
QUOTE(Tiny @ 2009 06 14, 12:38)
Nea, musu gi pirmaklases  ax.gif

jusu taip, o musu yra kitas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiandien @ 2009 06 14, 12:03)
Noriu paklausti ką manote? Žinau, kad banalu, tačiau kaip iš atlikimo? Ir kampas fotografavimo?  unsure.gif

kaireje pernelyg prispausta braske prie krastu, ziurint foto visuma (mano galva tik taip.. ) nes neproporcingai kazkaip paskirstyta, kaire jau tuoj nusikirs, o desinej laaabai daug erdves smile.gif ryskumo truksta man smile.gif ir kazkaip nelabai pagaunu minti... na, kokteilis kaip kokteilis, bet toks plokscias, nesimato gerimo medziagiskumo, fakturos kas noreta parodyti (jei tas noreta?) smile.gif desineje baltas kampas taip turi but? nei seseliu ner.. na, gal ju ir neprivalo but, bet as bandyciau kitais kampais fotkint, primazinus apsvietima siek tiek, kad susizaistu seseliai smile.gif ir kirtimas taures toks grubus apacioje, tada kazkaip nu nesiziuri ta erdve desinej... bet aj nzn smile.gif cia tik mano nuomone 4u.gif

Rasytce klausiau pirmokiu.. otai kaip suprast.. db yra pazengusiu albumas, yra pirmoku ir yra tu tarpiniu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 birželio 2009 - 12:18
QUOTE(Rasytce @ 2009 06 14, 13:09)
jusu taip, o musu yra kitas smile.gif

Aš taip suprantu, kad šioje temoje kalbam apie tą "mūsų", o ne pažengusiųjų, ar klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 06 14, 13:04)
na smagu, kad kazkas i ta puse biggrin.gif

kitten`, pabandziau tau miela kadra pakoreguoti blush2.gif Biski mazoka foto koregavimui, bet esme matosi. Kaip?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiny: 14 birželio 2009 - 12:41
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 14, 13:08)
tiny aha

abi per pilkos.. kadravimas lyg ir nieko, nors man per daug to neinformatyvaus ploto... as daryciau gal vertikalia... nors... gal ir gerai taip
antra neryski, per skaudziai rankos nukapotos ir smarkiai per pilka  4u.gif

Aciu uz nuomone 4u.gif Jau ir pati kitom akim pazvelgiau i foto biggrin.gif
QUOTE(Tiny @ 2009 06 14, 13:40)
kitten`, pabandziau tau miela kadra pakoreguoti  blush2.gif Biski mazoka foto koregavimui, bet esme matosi. Kaip?
user posted image

Tiny, tikrai taip ryskiai graziau bigsmile.gif O ka darei? kontrasto daugiau dejai ir sviesinai? Per kur?
Bandziau ir pati, bet ar veidukas ne per daug isdeges gaunas?
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 06 14, 13:58)
Tiny, tikrai taip ryskiai graziau bigsmile.gif O ka darei? kontrasto daugiau dejai ir sviesinai? Per kur?
Bandziau ir pati, bet ar veidukas ne per daug isdeges gaunas?

Isdegimai jau ties riba, gal daugiau ismanancios ka parasys del ju ax.gif
O dariau taip: is pradziu pasviesinau vakar naujai atrastu budu, po to dar biski levels pastumdziau, ir kontrasto dejau mirksiukas.gif
Atsakyti
o kas ten per sviesus lopas uz nugaros g.gif siek tiek per daug kontrasto mano akim ziurint... bet geriau ax.gif pabandysiu ir as pazaist jei nieko pries, idomu bigsmile.gif paziesiu kas gausis.. uzsirasysiu ka dariau biggrin.gif

as pagalvojau del tu wb filtru tai susikooperuokit ir imkit is vieno pardavejo smile.gif siuntimas pigiau bus, imkit is honkongo arba usa (prasykit kad zymetu kaip dovana paketa, nebus muito) smile.gif maciau kazkuris pardavejas siulo ir nuolaidas treciai prekei...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 birželio 2009 - 13:29
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 14, 13:12)
Rasytce klausiau pirmokiu.. otai kaip suprast.. db yra pazengusiu albumas, yra pirmoku ir yra tu tarpiniu?

as nesupratau doh.gif na taip, yra dabar 3 albumai smile.gif fiziskai ju sujungt nera galimybiu, tai taip ir lieka smile.gif

QUOTE(Will @ 2009 06 14, 13:21)
Aš taip suprantu, kad šioje temoje kalbam apie tą "mūsų", o ne pažengusiųjų, ar klystu  blush2.gif

sorry blush2.gif as is ipratimo, kad Zitlali jau senbuve cia, tai ir pasakiau senesnio albumelio prisijungima smile.gif

QUOTE(Tiny @ 2009 06 14, 13:40)
...... Kaip?

zyymiai geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 06 14, 14:20)
o kas ten per sviesus lopas uz nugaros  g.gif 

Nematau jokio lopo biggrin.gif
Nors gal, kiek geriau isiziurejus, bet specialiai nieko nedariau, cia matyt del to, kad maza foto koregavau g.gif
Atsakyti